2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence vücuduna bir şans ver. Doktor vermediyse vardır bir bildiği. Rahat olmaya çalış özellikle ilişki zamanları ve görev gibi olmasın. Aşkınızın meyvesi sonuçta sonrası Allah'a kalmış

Bata 6 gün var yumurtlama ayın 14 15 gibi oldu erkenden öğrenen arkadaşlardan cesaret alarak şimdi test yaptım ama negatif umutlarımı yitirmeli miyim

Ağlamak istiyorum bıktım artık bunaldım sıkıldım herkesten herseyden bazen kimseyi görmek istemiyrm çok tahammülsüz oluyorum

Dimi birde o var canim yumurtlamayi bilmeyince gec erken anlamiyor insan o yüzden silik cikabilir bende ozeniyorum koyu çizgiye ve öyle yapip saklamak istiyorum insaAllah nasip olur

Ağlamak istiyorum bıktım artık bunaldım sıkıldım herkesten herseyden bazen kimseyi görmek istemiyrm çok tahammülsüz oluyorum

gec dollenme ne kadar suruyor acaba 15 gunum dolunca tekrar kan vermeyi dusunuyorum
Benim de bat14 kasımdı, gecikeli 9 gün oldu, idrar tatım düne kadar her sabah bi tane, negatif çıktı, belki geç döllenmedir diye, şüpheli ilişkiden sora 14-15 gün sonra varsa çıkar diyorum, işallah vardır da çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…