Bu arada hiç idrar testi yaptın mı??cumlemizin canim benimde senin gibi goguslerim sis kasiklarim belim agriyo nice insanlar adetin uzerinden 1 ay gecikiyolar hamile kaliyolar gec dollenmeden sabret hamile degilsen bile ki insallah oylesindir. o adet oylede boylede gelir ilaclara ne gerek var olan swyide kaybettircekler ya
Çok umitlenmede cnm snra benm gbi yıkılma her seferinde ben artk olur una bırakcam tedavi olcm elimden geleni yaptm ve yapıcam daBat a 2 gun var hic agrim
sizim yok normalde olurdu herzaman cok tuhaf sekilde hic bi agrim falan yok. sadece sari akintim var
Yani dr catlafi demisya catladigi kesin diye dedim canimBenm adetler çok düzensiz iki ayda bir falan düşün... Doktor klomen verdi bittikten sonra kontrole gittiğim gün ayın 7si idi. Baktı çatlamış dedi. 5 ve 6sında birleşme olmuştu ama 7sinde olamadı ertesi sabah oldu. Hiç bi fikrim yok noluyo diye daha ilk başladm tedaviye karın kasık mide sırt bacak kalça her yerimde ağrı var resmen. İnşallah çıkaaar... Sabah idrar testi negatifbata 1 kala kan tahlili beni beklesin
Bende oyleyim yaa..esimin kardesi ogretmen.dun benim kirmizilar geldi.esimde kardesine surpriz pesinde kalem cicek fln almis..benim sarteller atti..tahammu edemiyrm hic biseye.kimseyi gormek istemiyrm mutlu numarasi yapmak istemiyorum tek dusuncem bu cocuk meselesi aylardrAğlamak istiyorum bıktım artık bunaldım sıkıldım herkesten herseyden bazen kimseyi görmek istemiyrm çok tahammülsüz oluyorum
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah:))Oyy teyze kuzusu sağlıkla gelsin paşa masaAllah annesi amin darısı basimiza
Ben de kullanıyorum, benim de ondan mı gecikti acaba, benim de 9. Gün gecikenben kullaniyorum ondanmi gecikti benimde acaba
pazartesi kan berdim 1.25 cikti yarin bi daha gidip vericenBu arada hiç idrar testi yaptın mı??
Daha iki gun var canim nasipKizlar bat a 2 gun var ve gebelik testim malesef(Eki Görüntüle 1916098
Daha iki gun var canim nasipKizlar bat a 2 gun var ve gebelik testim malesef(Eki Görüntüle 1916098
Öncesinde hiç test yapmışmıydın??Ben ultra erken gebelik testlerinden yaptım adetim bir hafta geçmişti çift çizgi çıktı şoktayım yarın doktora gidicem acaba bu testlerin yanılma payı var mı çok merak ediyorum
6 gun cok uzun bi zaman bence sabretmelisin insAllah adet olmazsinBata 6 gün var yumurtlama ayın 14 15 gibi oldu erkenden öğrenen arkadaşlardan cesaret alarak şimdi test yaptım ama negatif umutlarımı yitirmeli miyim
Canim bende heyecanliyim ama umudum yok bugun umudum kesildi boyle daha iyi oluyorum inan. Yeni ay icin hayal kurup mutlu oluyorum. 1 hafta onceden benim testte cikmasi imkansiz cunku 15inde yumurtladim bugun 8.gun. Bu kadar surede hcg idrara karismaz bence.friendlyfriendly yaaa herkes 1 hafta kala yapmaya başladı ve pozitifleri görüyorlar çok heycanlanmaya başladım valla
Hadi insallah canim ne guzel olur.41 hcg ile keseyi girup bide ikiz tahmini yapmasi ilginc.belki deger hizli arrti diye demistr diycem ama ilk baktigindami ikiz dediSonuçlar çıktı internetten baktım beta hhgc 100.85 dün 41.85 idi normal mi bata 6 gün var doktor karnından baktı kese var çok ufak zor gözüküyor dedi ikiz olabilir dedi şaşırdım olabilirmi
Benm de 6 gün geçikti normal test idrar negatif ultra erken mi alsam6 gun cok uzun bi zaman bence sabretmelisin insAllah adet olmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?