- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Banada uyarSümeyye diye bi arkadaş var onla aldık numaralarımızı yazışıoz şuan vala iyi oldu gel canım sende seni çok seviyorum biliyonmu sana soracaktım çekindim vala özelden num atıyom sana
Hamileler icin surup var o veriliyo onu kullanmani tavsiye ederim adi aklimda degil ama doktor biliyordurKizlaaar ya ben yine geçen hamileligimdeki gibi kabiz oldumve o hamileligim iyi bitmemisti. Şimdi yine kabiz olunca yaşadıklarım aklıma geldi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben kabızlık için ne yapabilirim
TammCanım numaramı atıom özelden :)
Valla herkes akıntı oluyo diyoya o yüzden bende umudumu yitirmeye başladım sanki inşallahhh bebiştendir canımmm hepimiss güzel haber alalım inşAyy hayır olsun o zaman canım ya kurulukta oluyormu bilmiyorum hamilelikte ama hic olmayan bir durumsa umut var demektir
Tamam canım sagolHamileler icin surup var o veriliyo onu kullanmani tavsiye ederim adi aklimda degil ama doktor biliyordur
Ben hamileligimi öğrendikten sonra akintim oldu canımValla herkes akıntı oluyo diyoya o yüzden bende umudumu yitirmeye başladım sanki inşallahhh bebiştendir canımmm hepimiss güzel haber alalım inş
Bol su iç aktivitelerini arttır. Osmolak surup alabilirsin.kayısı ye cnmHamileler icin surup var o veriliyo onu kullanmani tavsiye ederim adi aklimda degil ama doktor biliyordur
Sağol canimBol su iç aktivitelerini arttır. Osmolak surup alabilirsin.kayısı ye cnm
Canim aslinda ben cumartesi yapalim demistim amaAynı işte bizim benimde belli olmaz ama heveslendim işte.
Canım benim insaAllah bendede acik sari yogun akıntı var o ne oluyor bilmiyorumValla herkes akıntı oluyo diyoya o yüzden bende umudumu yitirmeye başladım sanki inşallahhh bebiştendir canımmm hepimiss güzel haber alalım inş
Bence super olurWatsap grubu yapsakmı kızlar ulaşmak daha kolay olur uyarmı size ??
hepimiz aynı durumdayız sanırım canım ya. istemeyen arkadaşlarım bile hamile kaldı. ve tesadüf benimde etrafımda hep hamileee. artık fenalık geldi yani. dün bi arkadaşım doğum yaptı oraya gittik. öyle güzel öyle masum ki meleko emzirmeye çalışırken benim içim gitti. çok ağrım var dedi ama bebeği kucağına alınca herşeyi unutuyo. yaşamadan ne kadar güzel bi duygu görüyosun. Allahım en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah. duadan başka elden bişey gelmiyo ki. ağla zırla yine hüsran yaşa sonraki ay yine çabalıyosun. ama bende pes etmicem olana kadar uğraşıcam.
Nasıldi akintin canım ve kabizlik icin kuru kayısı ye bir tatli kasigi falan zeytinyagi ic iyi gelir sanırım ve bol suBen hamileligimi öğrendikten sonra akintim oldu canım
Kabizligi kotu seylere yorma canim hamilelikte cok normal.geceden ilik suya kayisi koy.sabah o suyu ic kayisiyi ye rahatlarsn insallah.bol sivi ve lifli gidalari ihmal etmeKizlaaar ya ben yine geçen hamileligimdeki gibi kabiz oldumve o hamileligim iyi bitmemisti. Şimdi yine kabiz olunca yaşadıklarım aklıma geldi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben kabızlık için ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?