2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hepimiz icin cok istiyorum insallah canim. testler cok anlasilir kullanimi bence kolay. eger kullanmak istersen fotografini yuklersin yorumlamaya calisirim. vesilemizi ariyoruz iste bi umut.. insallah kullanmamiza gerek kalmaz canim.
Sagol canim insaAllah gerek kalmaz

Aa hadi Hayirliasiylaa olur insallah. Migren yoktu ama hamilelikten olabilir dedigin gibi Aslinda cinsiyeti ben esime hic ogrenmeyelim dedim ama o Alosverisi ona gore yaprz fln dio bide merak ediyo tabi. bebis calsmalrna decvam ediomsn ara mi verdiniz yoksa

Canım bendede kasık agrisi var sag tarafimda bazen sol batma gibi bazende damar atar gibi degisik birsey akintim var birazda goguslerimde birsey yok normaller arada cok nadir başım dönüyor takip edip aklımda kalan belirtiler bunlar insaAllah sonu bebis çıkar

Aynen saglikli olsun hic fark etmez cinsiyti bna gre Ama bna srrsan bn erkk hssedyrm cevremdeki herkes kiz bklm anne Hissi dgru ckck mi

Ikisinede uyucak renkler alirsiniz canım aslinda olmicak sey degil aksine daha iyi bile olur 2.cocuk icinde saklarsin ki zaten ilk zamanlar erkekte olsa kizda olsa ayni tarz tulum falan filan elbise vs dogduktan sonrada alinir bence mantikli ama duramazki insan merak eder
Rastgele devam canım akisinda gidiyoruz takip etmiyorum su gün illa yapalım demiyoruz bakalım ne zaman nasip olacak

Reglim 2 gun gecti.. Bat 22 kasimda takildim kaldim ne adet belirtim var ne hamilelik.. Bugun test yaptm malesef negatif.. S selifor
Stres yapma canım akisina bırak bebis yoksa bile stresten gecikme yaşıyor olabilirsin ya da geç dollenmede olabilir

En iyisi bnm thmnme gre bnm adet bttktn snra olmstu o tuttu snyrm ondn onceki aylrda hp ymrtlk trhi hspliodm Olmamsti.

Ay bnd oyle dedm ck hycnli olurdu ama iste dayanamio bnm ki Bni de mrk ettrio hatta bazen kanjma grio

Zaten bu aralar bi duygslm reklama fln agliyrm yani soylerlerdi de inanmazdim

Kizlaaar ya ben yine geçen hamileligimdeki gibi kabiz oldum ve o hamileligim iyi bitmemisti. Şimdi yine kabiz olunca yaşadıklarım aklıma geldi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben kabızlık için ne yapabilirim
slm kötü şeyler düşünme bence allah tamamına erdirsin inşallah
sabahları sıcak suyun içine bi kaç tane gün kurusu kayısı koy ılıyınca suyu için kayısıları yersen faydasını görürsün sabah aç karnına içeceksin

Stres yapma canım akisina bırak bebis yoksa bile stresten gecikme yaşıyor olabilirsin ya da geç dollenmede olabilir
Valla bilmiyorum ama sanmiyorum esimin isi nedeniyle bi arada degiliz yumurtlama gunleri bosa gitti son iliski reglden hemen sonraydi ama bilmiyorum duzenim bozuldu sanirm hamilelige pek ihtimal vermiyorum.

İyi geceler kızlar.
Yeni hamişler hayırlı olsun. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz.

Mrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardı bunun sebebi ne olabilir..

Insallah cikacak canim biraz daha sabredebilirsek son günler

Nasıldi akintin canım ve kabizlik icin kuru kayısı ye bir tatli kasigi falan zeytinyagi ic iyi gelir sanırım ve bol su
Beyaz akıntı canım. Az ılık şu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum kasilarak da olsa yaptım baya ama korkuyorum bebegime bisey olmuş mudur diye

Kabizligi kotu seylere yorma canim hamilelikte cok normal.geceden ilik suya kayisi koy.sabah o suyu ic kayisiyi ye rahatlarsn insallah.bol sivi ve lifli gidalari ihmal etme
Ilık su içtim canım o biraz rahatlattı ama yine kasilarak yapabildim. Gecenki hamileligimde de kabiz olmuştum sonu kötü bitti yine böyle olunca çok üzüldüm

Beyaz akıntı canım. Az ılık şu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum kasilarak da olsa yaptım baya ama korkuyorum bebegime bisey olmuş mudur diye
Mrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardıbunun sebebi ne olabilir..

Mrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardıbunun sebebi ne olabilir..
Valla 11 gün öncesinden hamilelkk belirtilerinin olacağını sanmıyorum canım. Adet dönemine kadar ilişkiye gir bence. Benim takvimdeki yumurtlama döneminden 1 hafta sonra olmuş asıl yumurtlamam. O yuzden devam et derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…