2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence incir kürüyle bal tarcin corek otu kurunu yapmalisin canim cok hareketlendiryor yumurtaliklari
Denedim canım. hayit suyu içtim, incir yedim, bal tarçın çörek otu macunu yaptım yedim, belime kupa cektirip yakı yapistirdim, 110 besmele yazıp üzerimde tasidim, sogan suyu da içtim, kafaya taktım, kafama hiiiccccc yapmadım(üç ay adet olmadim). Duayla yatıp duayla kalktım. Özel zikirler var onlardan çektim..Nasip.... vermeyince mabut ne yapsın sultan mahmut. Takdir Allahimin. bu ay da olmadı. beşinci evlilik yildonumumuzdu bu ay olsaydı çok guzel bi hediye olacaktı ama hayırlısı böyleymiş. daha zamanı var demek ki.

Yani benim yengemdede ayni problem vardi. tuo bebek bile tutmamisti.5 . yil kendilignden hamile haldi 3 yil sonra bi cocugu daha oldu.cok yaramazlar simariklar zor gelince :) bidaha asla yapmam diyordu bubseferde korunurken oldu bi bebegi daha var 8 aylik :) oyuzden umidini kaybetme canim.simdi erkeklere bile dogum yaptryolar bizimde olur elbet

Kizlaaar ya ben yine geçen hamileligimdeki gibi kabiz oldum ve o hamileligim iyi bitmemisti. Şimdi yine kabiz olunca yaşadıklarım aklıma geldi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben kabızlık için ne yapabilirim
Canım kefir iç sade olanından çok iyi geliyor. Bi de bağırsaklarının tembelleşmesine izin verme. Kayısı artık bende işe yaramıyor. Bi de bol su iç canım

Valla herkes akıntı oluyo diyoya o yüzden bende umudumu yitirmeye başladım sanki inşallahhh bebiştendir canımmm hepimiss güzel haber alalım inş
Canım benim akıntım sonradan başladı. Göğüs ağrısı da öyle sonradan başladı. Geç döllenme oldu ondandır belki

Alnimizda yaziliysa olur canım. ınan o kadar yoruldum ki, yaşım genç daha . bu en verimli zamanarimda boyleysem ilerisi nasıl olur hiç bilmiyorum. Rabbim kimseye ağır gelecek yükü yuklemesin inşallah.

Alnimizda yaziliysa olur canım. ınan o kadar yoruldum ki, yaşım genç daha . bu en verimli zamanarimda boyleysem ilerisi nasıl olur hiç bilmiyorum. Rabbim kimseye ağır gelecek yükü yuklemesin inşallah.
Diyorumya yengemde 19 daydi evlendiginde 5 yil olmadi simdi daha iyi daha duzenli adet goruyor yumurtluyor.zamanla daha iyi otrdu insallah seninde oyle olur..onlar her gun dayimla sabah aksam ari sütü ictiler.40. gun hamile oldugunu ogrendi.belki sizdede ise yarar deneyin.1 tüpü sabah iciyolarmis yarim yarim.bi tüpü aksam.dayimda hic bi problem yoktu ama oneren oyle onermis. 2. dede ictiler. 3. surpriz oldu

En güzeli canım ya bakiyorumda pahalı testlerden bosuna almisim diyorum heves işte halbuki burda gördüm oldummu ikisindede çıkıyor zaten para tuzağıymis meger
Ben hic pahali testlerden kullanmadim canim cunku bu testle 5 gun onceden ogrendim hep. Bikeresinde de 12.gun yum catlamisti 23.gun bu testle hemen cikmisti yani dollenmenin 11.gunu.

Ben hic pahali testlerden kullanmadim canim cunku bu testle 5 gun onceden ogrendim hep. Bikeresinde de 12.gun yum catlamisti 23.gun bu testle hemen cikmisti yani dollenmenin 11.gunu.
Ovulasyon testi mi kullanıyorsun canım ve ne zamandır

Anladım canım teşekkür ederim. bir arastirayim olmazsa onu da denerim. denediğim her şeyde psikolojik beklenti oluşuyor, hiç bişey denemeyim kendi haline bırakayım diyorum bu sefer de adet olamıyorum. baktığında çok basit bir hastalık Rabbim beterinden korusun ama gel gör ki çocuk iste... kiminin istemeden olur kimi yıllarca uğraşır.......

Pariskizim umutluyum ben bu ay senden belirtilerim her aydan farkli diyosun insallah gelmistir bebegin canim. Bende 1 hafta once yani yaklasik yumurtlama zamani hayir olsun ruya gordum esimle ruyamda ikinci kez evleniyodum bembeyaz kabarik bi gelinlik almisim. Tabiri bebek diyor insallah rabbim gondermistir yavrularımızı.. Sahip olunmayan şey özlenir mi? özleniyormuş hem de burnunun direği sızlayarak..

Aynen oyle canim yaptigimiz herseyin karsiligi bekleyip umitleniryoruz ama umidimiz kalmazsa oda kötü.bilmiyrm zor bi imtihan gercekten rabbim beterinden korusun

Bu testlerden anlamiyorum canım ya bende kullanmak istiyorum bu ay da olmazsa 1 sene biticek denemk istiyorum eşim gerek yok diyor ayy insaAllah test gunumuzde pozitif patlamasi yasariz

Canım sen nasılsın eski hamislerimizdensin sende cinsiyeti falan belli mi minnakin nasil gidiyor hamislik

Ucuncu ayi bitirdik cok sukur. Ama cinsiyetini gostermedi daha erkenmis zaten dr un dedigine gore. Bu aralar daha rahat geciyor masallah. Sadece srkli tvltm glio ve basim agrio ama oyle siddetli degil Allah tan. Birde etten tiksindim benki bayilirim ete. Sen ne yaptin canim tasindin mi bittim mi telas

Bu testlerden anlamiyorum canım ya bende kullanmak istiyorum bu ay da olmazsa 1 sene biticek denemk istiyorum eşim gerek yok diyor ayy insaAllah test gunumuzde pozitif patlamasi yasariz
Hepimiz icin cok istiyorum insallah canim. testler cok anlasilir kullanimi bence kolay. eger kullanmak istersen fotografini yuklersin yorumlamaya calisirim. vesilemizi ariyoruz iste bi umut.. insallah kullanmamiza gerek kalmaz canim.

Sağlıklı olsunda varsin gozukmesin canım acelesi yok migren falan varmiydi canım hamilelikte bas agrisi oluyormus Allah yardım etsin
Ne tasinmasi canım nerdeeee yalan oldu o is memurluk icin bekliyoruz şimdi bakalım nasipte ne varsa

Pariskizim S selifor ayllllliiiin35 lale_cik belirtileriniz ne durumda. ben bu aksam siddetli adet agrisi yasadim ve sol kasıgımla belimin ve kalçamın sol tarafinda ağrı çekilme oldu. belimin agrisi yeni kesildi. sabahta esime kahvalti hazirlarken nutelladan igrendim heralde midem boş sabah sabah midem kaldirmadi diye dusundum. goguslerimin uclari bikac gundur sızlıyo. Bat.a daha 8 gün var ya hepsi kuruntu biliyorum bide rüya var gördüğüm hayir olsun. bilmiyorum bunlara ragmen hamile degilsem afedersiniz yuhhh dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…