2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hormonlarimizi bizi ele geçiriyor resmen canım ve yinede dayanabildiginiz kadar dayanin bence ama bu seferde cevreden aileden soru gelcek ogrenmedinizmi hala falan gibi

Valla bilmiyorum ama sanmiyorum esimin isi nedeniyle bi arada degiliz yumurtlama gunleri bosa gitti son iliski reglden hemen sonraydi ama bilmiyorum duzenim bozuldu sanirm hamilelige pek ihtimal vermiyorum.
Benimde cok gecikmelerim oldu sanırım hep stresten 44gunde oldum falan stresimi biraz azalttikca gunlerim eski haline gelmeye basladi yavastan bence akisina bırak nasip degilmis de yoluna devam et dua et umudunu kaybetme

Beyaz akıntı canım. Az ılık şu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum kasilarak da olsa yaptım baya ama korkuyorum bebegime bisey olmuş mudur diye
Canım benim üzülüp kötü düşünme bebis etkilenir oda üzülür aynı şey olucak diye birsey yok sen elinden geleni yap moralini bozmadan

Canlar hareketlerinize dikkat ediyormusunuz oturup kalkarken yukari abanirken gibi durumlarda ben cok ani hareket yapıyorum o anlarda kasiklarimda bir sızı oluyor mesela demin oldu şimdi sag kısmım gergin şekilde bu durum beni korkutuyor mesela yüzüstü yatarim genelde kasiklarim gerilir iyice zarari olur mu ki aklima takıldı böyle batma hissedince

Birde öksürünce kasıklarim sizliyor bu normal mi

kizlar gecikmede 12. gunum ve nedense bi daha kan vermeye korkuyorum yarin kan vericem gidesim yok pazar
tesi 1.25 cikmisti deger yukselmismidir acba

ya kızlar düşündüm de 7 aydır hamile kalamıyormuşum ya hiç saymamıştım ne zamandır denediğimi
inşallah bişey yoktur aklıma bi sürü şey gelmeye başladı
oğluma evlendiğim ay hamile kalmıştım bu kez de öyle olur sandım ama malesef biraz uğraşcam gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz

sessiz sessiz takip ediyordum sizleri dahil olmaya karar verdim daha iyi olacak sanki aranızdaki dayanışma gerçekten çok güzel
ilk sayfada listede kimler varsa hepiniz özlediğiniz yavrularınıza kavuşun inşallah
benim bi oğlum var şükürler olsun önce evlat hasreti çekenlere sonrada bana nasip etsin inşallah

Değerin düşük olduğu için çıkmamış olabilir. 1 hafta olsun tekrarla testi bence
Insallah oyledir canisi kabizlik var ve karnimin altinda sislik var bazen sancilaniyorum her ay adet gunune yakin cok agrim olurdu bu ay hic olmadi adetten 4 gun once hcg yaptirdim negatif cikti ama adetim gecikeli 4 gun oldu erken yaptirdgm icin cikmamis olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…