Hormonlarimizi bizi ele geçiriyor resmen canım ve yinede dayanabildiginiz kadar dayanin bence ama bu seferde cevreden aileden soru gelcek ogrenmedinizmi hala falan gibiEn iyisi bnm thmnme gre bnm adet bttktn snra olmstu o tuttu snyrm ondn onceki aylrda hp ymrtlk trhi hspliodm Olmamsti.
Ay bnd oyle dedm ck hycnli olurdu ama iste dayanamio bnm ki Bni de mrk ettrio hatta bazen kanjma grio
Zaten bu aralar bi duygslm reklama fln agliyrm yani soylerlerdi de inanmazdim
Benimde cok gecikmelerim oldu sanırım hep stresten 44gunde oldum falan stresimi biraz azalttikca gunlerim eski haline gelmeye basladi yavastan bence akisina bırak nasip degilmis de yoluna devam et dua et umudunu kaybetmeValla bilmiyorum ama sanmiyorum esimin isi nedeniyle bi arada degiliz yumurtlama gunleri bosa gitti son iliski reglden hemen sonraydi ama bilmiyorum duzenim bozuldu sanirm hamilelige pek ihtimal vermiyorum.
Heyecan basiyor beni düşündukce hayalini kuruyorum silik bile olsa ikinci cizgi görmenin insaAllah nasip olur insaAllah sağlıkla ve hayirla gelmiştir bebislerimizInsallah cikacak canim biraz daha sabredebilirsek son günler
Canım benim üzülüp kötü düşünme bebis etkilenir oda üzülür aynı şey olucak diye birsey yok sen elinden geleni yap moralini bozmadanBeyaz akıntı canım. Az ılık şu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum kasilarak da olsa yaptım baya ama korkuyorum bebegime bisey olmuş mudur diye
Sağol canim inşallah herşey iyi olur bu seferCanım benim üzülüp kötü düşünme bebis etkilenir oda üzülür aynı şey olucak diye birsey yok sen elinden geleni yap moralini bozmadan
insaAllah canım benim icini ferah tutSağol canim inşallah herşey iyi olur bu sefer
Hosgeldin ben kullaniyorum canim gebe kalmadan 3 ay once baslanmali diyo dr.lar. sende devam et insallah saglikla gelsin 2. bebegin.folik asit kullanıyormusunuz ben ilk 3 ay kullandım sonra bıraktım devam etsem mi acaba
O bende de oluyor hatta hapşırınca çok acıyor. Tuvalette bile acıyor. Dikkat et canım sende nolur nolmazBirde öksürünce kasıklarim sizliyor bu normal mi
Değerin düşük olduğu için çıkmamış olabilir. 1 hafta olsun tekrarla testi benceKizlar bu gun adetim gecikeli 4 gun oldu idrar testi yaptim negatif cikti sizce durum nedir
Insallah oyledir canisi kabizlik var ve karnimin altinda sislik var bazen sancilaniyorum her ay adet gunune yakin cok agrim olurdu bu ay hic olmadi adetten 4 gun once hcg yaptirdim negatif cikti ama adetim gecikeli 4 gun oldu erken yaptirdgm icin cikmamis olabilir mi?Değerin düşük olduğu için çıkmamış olabilir. 1 hafta olsun tekrarla testi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?