2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar selam, laboguick marka ovülasyon testi siparişim geldi bugün sat 20 ekim bat 15 aralık, yapmaya başlasam mı ne dersiniz

Kızlar selam, laboguick marka ovülasyon testi siparişim geldi bugün sat 20 ekim bat 15 aralık, yapmaya başlasam mı ne dersiniz

2 ayda bir mi adet görüyorsunuz
tabi başlayın bence

bi de ben sorularıma cevap alabilsem buraya bu kaçıncı yazışım ama kimse cevap yazmıyor..

Kizlaaar bata kaldi 2 gun bu sabah ilk idrarla gene test yaptim saat 8 falandi tek cizgiydi sonra saat 11 gibi teste baktim iki cizgi olmus boyle olan var mi aranizdaa

2 ayda bir mi adet görüyorsunuz
tabi başlayın bence

bi de ben sorularıma cevap alabilsem buraya bu kaçıncı yazışım ama kimse cevap yazmıyor..
Canım soruna baktım ama bilemezlerki hangi ilişkiden hamile kaldıklarını ancak tahmin edebilirler, bu arada ben yanlış yazmışım satı

Kizlaaar bata kaldi 2 gun bu sabah ilk idrarla gene test yaptim saat 8 falandi tek cizgiydi sonra saat 11 gibi teste baktim iki cizgi olmus boyle olan var mi aranizdaa
O bisey deqil cnm bnm gecersiz bir cizgi cikmissa sadece sonuc belli zaten bir iki saat snra ikinci cizgi cikarsa bi anlamiyok ikinci cizgi gecersiz yani malesef

Hormonlarimizi bizi ele geçiriyor resmen canım ve yinede dayanabildiginiz kadar dayanin bence ama bu seferde cevreden aileden soru gelcek ogrenmedinizmi hala falan gibi

Geliyor hemde nasil insanlar o kadar o kadar herseye karisiyorlar ki anlatsam sasirirsin gobegim erken buyumus neden erken buyumus cok kilo almsm halbuki bir bucuk kilo aldm 3 ayda. Daha neler neler

Beni de yazın 2 aralık bat

Geliyor hemde nasil insanlar o kadar o kadar herseye karisiyorlar ki anlatsam sasirirsin gobegim erken buyumus neden erken buyumus cok kilo almsm halbuki bir bucuk kilo aldm 3 ayda. Daha neler neler
Ben 2 kilo verdim yine de şişkinlik var. Yani normal daha vücudumuz yeni adapte olmaya çalışıyor. Çocuk olmaz ona karışırlar olur ona karışırlar. Doğar ikinciye karışırlar. Sanki başka işleri yokmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…