- 10 Temmuz 2012
- 677
- 595
- 303
- 34
Normalde yumurtlama döneminde olman lazım yada yeni bitti yumurtlaman henüz belirti için çok çok erken bizim 7 gün var biz bile belirti için erken diyoruz. Siz çalışmalara devam edin
İdrar yaptım hep negatif silik bile Yok yaniTahlil falan yaptın mi canim
Kutusunda da yazıyor bak oku canm ilk 5 dk geçerli sonrasında oluşan değişikliği önemsemeyin diyeresim atarmısınız
Beni de alınBenide al canim :)
Evet lütfenWatsap grubuna mı canım
Evet lütfen
Tamam canmÖzelden yazıyom bak canım
bende giricem ama çekiniyorumÖzelden yazıyom bak canım
Evet cnmrmzy6 watsap grubuna mı canım
Bilgi alıp aklındaki soruları sorabileceğin bi yer bence gelbende giricem ama çekiniyorumbi girip çıkayım iş yerindeyim ya çok meşgul olamam
Ben 2 kilo verdim yine de şişkinlik var. Yani normal daha vücudumuz yeni adapte olmaya çalışıyor. Çocuk olmaz ona karışırlar olur ona karışırlar. Doğar ikinciye karışırlar. Sanki başka işleri yokmuş gibi
Ne zmn yunurtladgini biliymsn adetten kac gun sonra meselaBen normal testle öğrendim bat normalde 30 kasim
Watsap grubuna mı canım
Bzm burda 15 tl dediler cnm ya eczanedeClearblue dijital gebelik testinden bahsediyoruz eczanede 10₺ olamaz
gözün aydın hamilesin :) bata kaç gün var veya geçtimiKizlar ustteki aksam yaptigim alttaki sabah yaptigim test. Ama saat 8 falandi yaptigimda tek cizgiydi 11 falan olunca bu sekilde olmus
Kuzum bata 2 gun varda testi yaptiktan 3 saat sonra boylr oldu. Baksana tamda cizgi gibide degil sanki dsginik...gözün aydın hamilesin :) bata kaç gün var veya geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?