ay hayırlı olsn çok sevindim.tedaviyle mi olduEvet resmen varrr harikaaaa hemen kan testi yaptır tebrik ederim çokkkk darısı bize inşallah
Evet oyle yapicam canim bide testi tekrarlicam bilmiyorum belkide tekrar yumurtluyorumYa gebelik olabilir ama sen yine de her ihtimale karşı bu geceyi değerlendir aklında kalmamış olur
Aynen bnm ertesi gun silinmisti meselaO haslık bende de vardir kesin:) Okudugum kadariyla adet olanda var hamile olanda.. aksamustu tekrar yaparim testi
Tekrar edeyim bende bakalim canimAynen bnm ertesi gun silinmisti mesela
2 günde bir devam edin arada sıradaaynen canım ya benim doktorumda kızıyo da gün aşırı da fenalık geldi:)))
Arkadaşlar günaydın. Reglimin bitmesine 3 gün var. Ciğerlerimden rahatsız olduğum için doktor 10 günlük antibiyotik verdi ve içmek zorundayım. Sizce yumurtlama dönemlerinde antibiyotik kullanımının hamileliğe zararı olur mu ya da döllenme olursa bebeğe bir zararı olur mu? Korunmak istemiyorumİnternette doktor açıklamalarında bir sakınca yoktur diyor ama emin olamadım doktora da soramadım yanımda arkadaşım vardı.
Çok şükür çok memnunum. Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı adı.canımm senin doktorun kim acaba ve memnun musun?
Canım ben reglim şuan zaten. Yumurtlama sürecine de denk gelecek kullanım sürem. Daha döllenme olmamış olacak düşüklük bir durum nasıl olacak ki?Canım doktorum bana antibiyotik verdiğinde adet olduğunda gel ozaman antibiyotiği yazcam diyordu. Doktorumun verdiği düşüğe neden oluyordu. Sen bence yinede bir doktora danış.
Ovulasyon testi kullanmayı neden düşünmüyorsun canım gün aşırıya can mı dayanıraynen canım ya benim doktorumda kızıyo da gün aşırı da fenalık geldi:)))
Valla bende degil beni etiketlemişsiniz ama başka arkadaşa yorum yaptım ben ama Allah söyletti galiba bende de bebiş var inşallahhhhay hayırlı olsn çok sevindim.tedaviyle mi oldu
Öyle deme vardır bebiş inşallahhh göbüşte şişer böylececanım ben hala göbeğim şiş geziyorum gelen giden göbeğin çıkmış hamile misin diye soruyor gıcık verir gibi değilim arkadaş sinirlendirmek için yapıyorlar sanki bide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyor hemen gidiyor
Bende kullandım ama o aylar olmadı malesef koyu çizgiyi görüncemi yoksa silikleşincemi ilişki olduOvulasyon testi kullanmayı neden düşünmüyorsun canım gün aşırıya can mı dayanırovulasyon testiyle tek ilişkiyle geldi bu bebiş tavsiye ederim yorulmaca yok
canım şimdi gördüm çoğu kişi gebeliği ilk önce ovulasyon testiyle öğreniyor gebelik testi mi yapsanKızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum.Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
Koyu gördüğü gün tek ilişki oldu sonra hiç olmadı beklemiyordum kaçırdım sandım zaten ama nasip meselesi işte tutacağı varsa her türlü tutuyor demekkiBende kullandım ama o aylar olmadı malesef koyu çizgiyi görüncemi yoksa silikleşincemi ilişki oldu
Dogru soyluyosun canım can dayanmıyor .. eğer olmazsa aralıkta bende kullancamOvulasyon testi kullanmayı neden düşünmüyorsun canım gün aşırıya can mı dayanırovulasyon testiyle tek ilişkiyle geldi bu bebiş tavsiye ederim yorulmaca yok
Adetten kaç gün sonra başladin test yapmaya canım. En koyu çizgide ilski oluyr degilmiKoyu gördüğü gün tek ilişki oldu sonra hiç olmadı beklemiyordum kaçırdım sandım zaten ama nasip meselesi işte tutacağı varsa her türlü tutuyor demekki
Aynennn öyle vallahi maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve inşallah bu ay bizde çift çizgiyi görürüz Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallahKoyu gördüğü gün tek ilişki oldu sonra hiç olmadı beklemiyordum kaçırdım sandım zaten ama nasip meselesi işte tutacağı varsa her türlü tutuyor demekki
Aminnn canım benim Allah yüzünü güldürsünAynennn öyle vallahi maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve inşallah bu ay bizde çift çizgiyi görürüz Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah
amin inşallah canım benim bebiş olsunda istediği kadar şişsin ben razıyım hepimizin göbüşleri bebişle dolsunÖyle deme vardır bebiş inşallahhh göbüşte şişer böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?