2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar günaydın. Reglimin bitmesine 3 gün var. Ciğerlerimden rahatsız olduğum için doktor 10 günlük antibiyotik verdi ve içmek zorundayım. Sizce yumurtlama dönemlerinde antibiyotik kullanımının hamileliğe zararı olur mu ya da döllenme olursa bebeğe bir zararı olur mu? Korunmak istemiyorum İnternette doktor açıklamalarında bir sakınca yoktur diyor ama emin olamadım doktora da soramadım yanımda arkadaşım vardı.
 

Canım doktorum bana antibiyotik verdiğinde adet olduğunda gel ozaman antibiyotiği yazcam diyordu. Doktorumun verdiği düşüğe neden oluyordu. Sen bence yinede bir doktora danış.
 
Canım doktorum bana antibiyotik verdiğinde adet olduğunda gel ozaman antibiyotiği yazcam diyordu. Doktorumun verdiği düşüğe neden oluyordu. Sen bence yinede bir doktora danış.
Canım ben reglim şuan zaten. Yumurtlama sürecine de denk gelecek kullanım sürem. Daha döllenme olmamış olacak düşüklük bir durum nasıl olacak ki?
 
Öyle deme vardır bebiş inşallahhh göbüşte şişer böylece
 
Ovulasyon testi kullanmayı neden düşünmüyorsun canım gün aşırıya can mı dayanır ovulasyon testiyle tek ilişkiyle geldi bu bebiş tavsiye ederim yorulmaca yok
Bende kullandım ama o aylar olmadı malesef koyu çizgiyi görüncemi yoksa silikleşincemi ilişki oldu
 
canım şimdi gördüm çoğu kişi gebeliği ilk önce ovulasyon testiyle öğreniyor gebelik testi mi yapsan
 
Koyu gördüğü gün tek ilişki oldu sonra hiç olmadı beklemiyordum kaçırdım sandım zaten ama nasip meselesi işte tutacağı varsa her türlü tutuyor demekki
Aynennn öyle vallahi maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve inşallah bu ay bizde çift çizgiyi görürüz Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…