Adetten hemen sonra başladım çizginkoyulaşmay başlayınca 2 defa yaptım günde 14. Gün kopkoyu oldu o gün değerlendirdim sonra eşim rahatsızlanmıştı bir daha olmadı o yüzden hiç beklemiyordum kafam rahattı sürpriz oldu. Bir de hamile kalmaya karar vermeden buralarda araştırmıştım ovu testini duyunca onunla başladım direk 2. Ayımda tuttu. İlk ayımda silikleşince denemiştim tutmadı demekki koyu olduğu gün en önemli günAdetten kaç gün sonra başladin test yapmaya canım. En koyu çizgide ilski oluyr degilmi
Yabi dierlerine gire biraz daha olgundur ort 20 mm olunca catlar canim bendede oluyor.adet bitince gun asiri iliskiye devam edinKizlar bisey sormak istiyorm bugun adetimin 3. Gunu gecen ay klomen ve catlatma ignesi olmusdum ama adet oldm simdide bugun doktora gittim gecen aydan catlamamis yumurtan var dedi ve sadece crione jel verdi bu yumurta bu ay catlar duzenli iliskiye girin dedi hormon tahlilide istemedi. Size boyle oldumu hic gecen aydan nasi yumurta kaliyor o yumurta kalsa bile kist olmazmi kafam karisdi
Canim bunlar supheli belirtiler.oyuzden insan bisey diyemiyor hepsi oluyor gebelik olmuyor bazen hic biri olmuyir gebelik oluyor..bati bekle bencekızlar ya sordum cevap gelmedi tekrar sorayım.
benim adetime 6 gün var dün evde test yaptım negatif (ki doğal, daha erken)
bu arada sol kasığımda batmalar oluyor 3-4 günden beri var. arada geliyor bu batmalar.
bi de göğüs uçlarım pembeleşti iyice, tam uçları yalnız.
yalnız gebelik belirtisinde akıntı çok olur deniyor, tam tersine ben çok kuruyum çok nadir akıntı oluyor. normal zamanlarımda çok fazla akıntısı olan bi insanım, sizce bu ters bi durum mu?
Bende normal zamanlar çok akıntısı olan biriyim bende kurudum 7 gün var bat a burdaki hamile arkadaşlar dan öğrendiğim kadarı ile hamile olduklarını öğrendikten sonra akıntısı olan çok varmış başta kuruluk yaşamışlar inşallah bizimkide öyledir ve bebiş vardır. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallahkızlar ya sordum cevap gelmedi tekrar sorayım.
benim adetime 6 gün var dün evde test yaptım negatif (ki doğal, daha erken)
bu arada sol kasığımda batmalar oluyor 3-4 günden beri var. arada geliyor bu batmalar.
bi de göğüs uçlarım pembeleşti iyice, tam uçları yalnız.
yalnız gebelik belirtisinde akıntı çok olur deniyor, tam tersine ben çok kuruyum çok nadir akıntı oluyor. normal zamanlarımda çok fazla akıntısı olan bi insanım, sizce bu ters bi durum mu?
Canim bunlar supheli belirtiler.oyuzden insan bisey diyemiyor hepsi oluyor gebelik olmuyor bazen hic biri olmuyir gebelik oluyor..bati bekle bence
Normalde yumurtlama döneminde olman lazım yada yeni bitti yumurtlaman henüz belirti için çok çok erken bizim 7 gün var biz bile belirti için erken diyoruz. Siz çalışmalara devam edinBenimde adetime 14 gun var adet olcakmısım gıbı agrılar var ayrıca ıdrarım koyu sarı belırtı mi bilemedimm :S
Bende normal zamanlar çok akıntısı olan biriyim bende kurudum 7 gün var bat a burdaki hamile arkadaşlar dan öğrendiğim kadarı ile hamile olduklarını öğrendikten sonra akıntısı olan çok varmış başta kuruluk yaşamışlar inşallah bizimkide öyledir ve bebiş vardır. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah
Canım özeline bak numaramı yazıom :)))Bende gelecemmm :)
Sasirdm bnde adetliyken yumurtamin olmasina neyse ben adetten onra calismalara devam edim belki tutarYabi dierlerine gire biraz daha olgundur ort 20 mm olunca catlar canim bendede oluyor.adet bitince gun asiri iliskiye devam edin
Yani bende pko var duzensiz yumurtluyorum bazen olabiliyir canimSasirdm bnde adetliyken yumurtamin olmasina neyse ben adetten onra calismalara devam edim belki tutar
Gittin mi doktora canim ne dedi merak ettim seni inşallah kötü bir şey yoktur bülent beye mi gidiyorsunIyi akşamlar kızlar Hamislerimizi tebrik ederim sağlıcakla kucaklariniza alırsınız inşallah.Benim Bugün gecikmenin 3. günü kan testi yaptırdım negatif Yarın doktora gideceğiz eşimle inşallah Başka bir şey yoktur. bir kere Daha Böyle gecikmem olmuştu 2 ay. Hep hamilemiyim diye umutlanmistim. Şimdi Hiç bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?