2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar ben bugün doktora gittim batın 3 günündeyim hormon testi yaptı alttan muayenede temiz cıktı hsg rahim filmi için gün verdi 30 kasım çarşamba çekilicem
Allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer üzülme nolur sabret

Gelen giden yok baş ağrısından ölecem durup durup ağlıyorum yeni kendime geldim psikoloji perrrt
Bende bugün bas agrisiyla uyandım canım hamileliktete oluyormus ama adet oncesindede yani bunu belirti saymak zor ve ağlama agladikca daha cok ağrir başın stres yapma

Bu geçen ki kız değil mi ya idrarda gebe çıkıp kanda kese yukarı vs vs deyip ağlayan. Sahte profil ne demek ben pek anlamıyorum yeni üye olduğum için buraya :/

Canım mune konuyla ilgili aydınlattı.

Bu geçen ki kız değil mi ya idrarda gebe çıkıp kanda kese yukarı vs vs deyip ağlayan. Sahte profil ne demek ben pek anlamıyorum yeni üye olduğum için buraya :/
Yok canım o değil banlanmis o yüzden sahte yaziyormus

Bende bugün bas agrisiyla uyandım canım hamileliktete oluyormus ama adet oncesindede yani bunu belirti saymak zor ve ağlama agladikca daha cok ağrir başın stres yapma

Çatladı başım zaten ağladıkça. Klomen bu ay beni mahvettiii korkuyorum doktor yine verirse diye. Yinede ne gelirse Allahtan... Geçmiş olsun canım sanada

Çatladı başım zaten ağladıkça. Klomen bu ay beni mahvettiii korkuyorum doktor yine verirse diye. Yinede ne gelirse Allahtan... Geçmiş olsun canım sanada
Sana da gecmis olsun canım benim insaAllah gerek kalmaz hamis haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…