Allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer üzülme nolur sabretkızlar ben bugün doktora gittim batın 3 günündeyim hormon testi yaptı alttan muayenede temiz cıktı hsg rahim filmi için gün verdi 30 kasım çarşamba çekilicem
Bende bugün bas agrisiyla uyandım canım hamileliktete oluyormus ama adet oncesindede yani bunu belirti saymak zor ve ağlama agladikca daha cok ağrir başın stres yapmaGelen giden yok baş ağrısından ölecem durup durup ağlıyorum yeni kendime geldimpsikoloji perrrt
Merhaba,
elbette bilgi veririm, üyelik sahte değil ama banlanma sebebi yüzünden profilinde öyle yazıyor.
Banlanma gerekçesi bu topikte kurulan whatsapp grubunun reklamını yapıp üyeleri o gruba davet.
Sizler bu siteden farklı mecralarda istediğiniz gibi gruplar kurabilir, o gruplarda yazışabilirsiniz ama burada alenen grup kurduk, sende gel, numaranı yaz vb yazışmalar olmaması kaydıyla.
Bu geçen ki kız değil mi ya idrarda gebe çıkıp kanda kese yukarı vs vs deyip ağlayan. Sahte profil ne demek ben pek anlamıyorum yeni üye olduğum için buraya :/
Yok canım o değil banlanmis o yüzden sahte yaziyormusBu geçen ki kız değil mi ya idrarda gebe çıkıp kanda kese yukarı vs vs deyip ağlayan. Sahte profil ne demek ben pek anlamıyorum yeni üye olduğum için buraya :/
Bende bugün bas agrisiyla uyandım canım hamileliktete oluyormus ama adet oncesindede yani bunu belirti saymak zor ve ağlama agladikca daha cok ağrir başın stres yapma
Onedir canimKızlar ebegümeci buharını deneyen var mı ?
Sana da gecmis olsun canım benim insaAllah gerek kalmaz hamis haberini alırızÇatladı başım zaten ağladıkça. Klomen bu ay beni mahvettiii korkuyorum doktor yine verirse diye. Yinede ne gelirse Allahtan... Geçmiş olsun canım sanada
Kah umutluyum kah degilim yok diyorum bilmiyorum canım insaAllah tutar sizlerden güzel haber gelir amin
Ins canim benim:) kirmizilar gelmedikce umit oluyor hernekadar kirilsada bakalim hayirlisi bat a son bir gun...Olmayınca her ay ümidimiz kırılıyor cnm snra bidhki ay gene belki bu sefer olur ümidi yasyrz inş Rabbim dha fazla bekletmez
Onedir canim
Valla artık tutsa iyi olur @kutuphanekedisi
Ama bir şey diyeyim mi? Gerçek olmasa bile çok güzel görünmüyor mu?
Kah umutluyum kah degilim yok diyorum bilmiyorum canım insaAllah tutar sizlerden güzel haber gelir amin
Yok canım henüz bilmiyorum insaAllah vardir totem niyetine yapmistm
deneyelim deneyelim zaten bir o eksikti :)Kızlar ebegümeci buharını deneyen var mı ?
He tamam:) inş vardırYok canım henüz bilmiyorum insaAllah vardir totem niyetine yapmistm
Aynen canım aslinda önemli olan o sağlıklı ve hayırlı olmasıYa evet, sırf imzada görünüyor diye mesaj yazmak istiyorumorda gördükçe hoşuma gidiyor
İnşallah canım, hayrılı zamanda gelsin miniklerimiz
deneyelim deneyelim zaten bir o eksikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?