- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Aynen bencede inşallah vardırOylemi diyorsun canimm cumartesi regl gunum tekrar deniyin o zaman testi diyorumm
Aaay banada haber et canim bende halsizlik ve ruya gormenin disinda belirti yok. Bide disim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor.hafta başında göğüsler şişti .. genel bi akıntı var sürekli sarı baya..ara ara bi mide bulantısı oluyo.. kasık ağrısı ve yumurtalıklarımda hassasiyet..
adet belirtilerim yani .. akşam bi ovulasyon testiyle bakıcam eve gidince ..
Insallaah canimm tesekkur ederim iyi dilegin icin :)))Aynen bencede inşallah vardır
cok rahat gectı cok az agrım oldu iyiki yapmısım dedım canım kurtuldum agrılı sancılı gunlerden şükür.bursada pembe mavı hastanesınde oldum. ilk adetımde cok rahat gectı sukur normalde acillik oluyodum serumlar ılaclar of
Nasil yani ...Eki Görüntüle 1916578
Kızlar?????
Aaay banada haber et canim bende halsizlik ve ruya gormenin disinda belirti yok. Bide disim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor.
Eki Görüntüle 1916578
Kızlar?????
Ayy insan gercek saniyor kuzum yaa uyanmak istemiyor bazen ruyadan:))ay bende rüyamda gebelik testi yapıyorum dijitalmiş.. 10 dan geriye sayıp sonuç çıkacak.. bir türlü geri sayım bitmedi :)))
Ay cok az kalmisss insAllah olurbeni de ekleyin 26 Kasım :)
heycan dorukta
AA öyle biri yokmuymuşEki Görüntüle 1916578
Kızlar?????
Nasil yani ...
Aaa nasıl yani? İlk kez görüyorum böyle bir şey.
AA öyle biri yokmuymuş
Allahim tez vakitte nasip etsin canımTeşekkür ederim bat 11 aralık.
Kısaca kendimi anlatayım evliiliğimiz 3 yıl olacak hala bebiş yok pazartesi rahim filmi çekildim açık çıktı şükür 1-2 ay bekliycez. Dokror 10 gün ilişki yasağı verdi bu ay geçte olsa tutunur inşallah
ay bende rüyamda gebelik testi yapıyorum dijitalmiş.. 10 dan geriye sayıp sonuç çıkacak.. bir türlü geri sayım bitmedi :)))
Merhaba,Mune bilgi verebilir misin?
Canım gercek mi bu şaşırdım şuanEki Görüntüle 1916578
Kızlar?????
Bu geçen ki kız değil mi ya idrarda gebe çıkıp kanda kese yukarı vs vs deyip ağlayan. Sahte profil ne demek ben pek anlamıyorum yeni üye olduğum için buraya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?