2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aaay banada haber et canim bende halsizlik ve ruya gormenin disinda belirti yok. Bide disim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor.

Ben de aynı durumdayım canım. Her adet dönemim kabus gibi. Üç tane miyomum var rahmimin dışında. Toplam büyüklükleri 5 buçuk santime ulaşmış. Laparoskopi ile bunlar alınacak. Rahim girişinde ve belki içerde başka yerlerde de polipler var, histereskopi ile de bunlar temizlenecek. Şu anda sigortadan provizyon alınmasını bekliyorum, inşallah onay verir de ben de bir an önce olur kurtulurun.

Allahim tez vakitte nasip etsin canım

ay bende rüyamda gebelik testi yapıyorum dijitalmiş.. 10 dan geriye sayıp sonuç çıkacak.. bir türlü geri sayım bitmedi :)))

Ohoo rüyamda kaynanam altın bilezik veriyodu bana geçen hafta. Papağanlarımız var evde. Onlar rüyama girdi yumurtaları varmışmış :) sonraaa test yapıyodum pozitif çıktı idrar testi :) ne ruyalar gordum geçen hafta. Şimdi adet sancısı çekiyorum olmadım ama daha. Ayy inşallah olmayız

Mune bilgi verebilir misin?
Merhaba,
elbette bilgi veririm, üyelik sahte değil ama banlanma sebebi yüzünden profilinde öyle yazıyor.
Banlanma gerekçesi bu topikte kurulan whatsapp grubunun reklamını yapıp üyeleri o gruba davet.

Sizler bu siteden farklı mecralarda istediğiniz gibi gruplar kurabilir, o gruplarda yazışabilirsiniz ama burada alenen grup kurduk, sende gel, numaranı yaz vb yazışmalar olmaması kaydıyla.

kızlar ben bugün doktora gittim batın 3 günündeyim hormon testi yaptı alttan muayenede temiz cıktı hsg rahim filmi için gün verdi 30 kasım çarşamba çekilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…