- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
insaAllah canım benim senin nasıl gidiyorHe tamam:) inş vardır
Ruyada bebek gorurseniz o hamilelik habercisi oluyoOhoo rüyamda kaynanam altın bilezik veriyodu bana geçen hafta. Papağanlarımız var evde. Onlar rüyama girdi yumurtaları varmışmış :) sonraaa test yapıyodum pozitif çıktı idrar testi :) ne ruyalar gordum geçen hafta. Şimdi adet sancısı çekiyorum olmadım ama daha. Ayy inşallah olmayız
zeten sabrediyorum elden başka bişey gelmiyorAllah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer üzülme nolur sabret
A evet hatirladim duymustum bende buyuk yengem yapmisti hatta kucuk yengemdekanalları açıyormuş diyor büyüklerimiz.. geleneksel bir seymiş.. bilmem kaç sene çocugu olmayanları oturtuyorlarmış buharına .. sonra çocukları oluyormuş.. bana da yapacaklar bu ay :)
Geçen hafta bi korku atlattık kanamam olmuştu ama geçti çok şükür yarın nasipse kalp atışlarını duyacağız Allah en yakın zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsininsaAllah canım benim senin nasıl gidiyor
Hayirlisi olsun canimkızlar ben bugün doktora gittim batın 3 günündeyim hormon testi yaptı alttan muayenede temiz cıktı hsg rahim filmi için gün verdi 30 kasım çarşamba çekilicem
Onu hiç görmedim :) hayırlısıRuyada bebek gorurseniz o hamilelik habercisi oluyo
tamam biz de boş durmayan bu arada başka ot çöp varsa onları deneyelimhaha bende öyle dedim.. tamam onu da deneyelim bakalım... ben deneyeyim olursa size haber veririm :))
Merhaba laparoskopiyi ne zaman olmustunuz
Çivanperçemi diyolar canım oda iyi geliyomuş bal çörek otu tarçın vs ben adet olursam uygulycam. İki ay once soğan suyu içtm midem bulana bulana ıyyy ama sonuç fostamam biz de boş durmayan bu arada başka ot çöp varsa onları deneyelim
Ben de aynı durumdayım canım. Her adet dönemim kabus gibi. Üç tane miyomum var rahmimin dışında. Toplam büyüklükleri 5 buçuk santime ulaşmış. Laparoskopi ile bunlar alınacak. Rahim girişinde ve belki içerde başka yerlerde de polipler var, histereskopi ile de bunlar temizlenecek. Şu anda sigortadan provizyon alınmasını bekliyorum, inşallah onay verir de ben de bir an önce olur kurtulurun.
kizlar 5.2 cikti sonucum
Banada ruyamda kucuk bir kiz cocugu sen hamilesin dediRuyada bebek gorurseniz o hamilelik habercisi oluyo
Oo guzel o zaman canim regl de aksama olmamis hemen gormussunEKİMİN 12 SINDE CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?