Geliyor hemde nasil insanlar o kadar o kadar herseye karisiyorlar ki anlatsam sasirirsin gobegim erken buyumus neden erken buyumus cok kilo almsm halbuki bir bucuk kilo aldm 3 ayda. Daha neler neler
Ben 2 kilo verdim yine de şişkinlik var. Yani normal daha vücudumuz yeni adapte olmaya çalışıyor. Çocuk olmaz ona karışırlar olur ona karışırlar. Doğar ikinciye karışırlar. Sanki başka işleri yokmuş gibi
Hosgeldin canım tabi ki var bat tarihini alip listeye ekleyeyim seni de ugurlu gelsin tez vakitte hamis haberini alalim insaAllahMaşallah kalabalık bi topik hamiş sayısıda epey var. Bana yer var mı acaba
Yani zaten hapsirma öksürme engellenebilicek şeyler degil istemdisi oluyor o kadarda dikkat sakınan göze çöp batar misali olurO oluyor canim gecer bi haftaya bnde de oldu
Kac tane var icindeKızlar selam, laboguick marka ovülasyon testi siparişim geldi bugün sat 20 ekim bat 15 aralık, yapmaya başlasam mı ne dersiniz
InsAllah vardir canimkizlar 12. gunum gecikmede hastanedeyim kan vericem dua edin gebertirim sizi :)
Teşekkür ederim bat 11 aralık.Hosgeldin canım tabi ki var bat tarihini alip listeye ekleyeyim seni de ugurlu gelsin tez vakitte hamis haberini alalim insaAllah
Canım kısmet olursa ben de önümüzdeki ay olacağım. Hem laparoskopi hem de histereskopi.. Senin laparoskopi nasıl geçti? Kim yaptı? Kapalı ameliyat mı oldun?
Bekleyince bile çıkmıyo 2. Çizgi bence var gibi yarın sabah tekrar dene benceKizlar ustteki aksam yaptigim alttaki sabah yaptigim test. Ama saat 8 falandi yaptigimda tek cizgiydi 11 falan olunca bu sekilde olmus
Canimm benimde 26 kasimm belirtilerin nasiillbeni de ekleyin 26 Kasım :)
heycan dorukta
Oylemi diyorsun canimm cumartesi regl gunum tekrar deniyin o zaman testi diyorummBekleyince bile çıkmıyo 2. Çizgi bence var gibi yarın sabah tekrar dene bence
Canm yazını okudumda kist amelytı olmusun laporoskopi bende oldum benmde aşırı ağrılı geçiyordu ama amelyt olalı beş ay oldu hala ağrım oluyo eskisi kadr değil ama oluyo genede ya Uludağ Üniversitesinde oldum amelytıcok rahat gectı cok az agrım oldu iyiki yapmısım dedım canım kurtuldum agrılı sancılı gunlerden şükür.bursada pembe mavı hastanesınde oldum. ilk adetımde cok rahat gectı sukur normalde acillik oluyodum serumlar ılaclar of
Canimm benimde 26 kasimm belirtilerin nasiill
Merhaba laparoskopiyi ne zaman olmustunuzcok rahat gectı cok az agrım oldu iyiki yapmısım dedım canım kurtuldum agrılı sancılı gunlerden şükür.bursada pembe mavı hastanesınde oldum. ilk adetımde cok rahat gectı sukur normalde acillik oluyodum serumlar ılaclar of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?