2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geliyor hemde nasil insanlar o kadar o kadar herseye karisiyorlar ki anlatsam sasirirsin gobegim erken buyumus neden erken buyumus cok kilo almsm halbuki bir bucuk kilo aldm 3 ayda. Daha neler neler

Bitmiyor canlar bitmiyor bana da daha yenisiniz (1senelik) erken acelen yok diyen mi ee daha yokmu diyen mi ki herkesin demesini geciyorum ben kv bana laf yapiyor tembel cikmisim ben olmuyormus burda oglunada laf söylüyor farkinda degil agzi ayarsiz neyse konuyu saptirmiyim insanlar bitmiyor en iyisi kulak tikamak

Maşallah kalabalık bi topik hamiş sayısıda epey var. Bana yer var mı acaba
Hosgeldin canım tabi ki var bat tarihini alip listeye ekleyeyim seni de ugurlu gelsin tez vakitte hamis haberini alalim insaAllah

Hosgeldin canım tabi ki var bat tarihini alip listeye ekleyeyim seni de ugurlu gelsin tez vakitte hamis haberini alalim insaAllah
Teşekkür ederim bat 11 aralık.
Kısaca kendimi anlatayım evliiliğimiz 3 yıl olacak hala bebiş yok pazartesi rahim filmi çekildim açık çıktı şükür 1-2 ay bekliycez. Dokror 10 gün ilişki yasağı verdi bu ay geçte olsa tutunur inşallah

Canım kısmet olursa ben de önümüzdeki ay olacağım. Hem laparoskopi hem de histereskopi.. Senin laparoskopi nasıl geçti? Kim yaptı? Kapalı ameliyat mı oldun?

cok rahat gectı cok az agrım oldu iyiki yapmısım dedım canım kurtuldum agrılı sancılı gunlerden şükür.bursada pembe mavı hastanesınde oldum. ilk adetımde cok rahat gectı sukur normalde acillik oluyodum serumlar ılaclar of

Canm yazını okudumda kist amelytı olmusun laporoskopi bende oldum benmde aşırı ağrılı geçiyordu ama amelyt olalı beş ay oldu hala ağrım oluyo eskisi kadr değil ama oluyo genede ya Uludağ Üniversitesinde oldum amelytı

Canimm benimde 26 kasimm belirtilerin nasiill

bu sabah hcg idrar testi yaptım negatifti..
hafta başında göğüsler şişti .. genel bi akıntı var sürekli sarı baya..ara ara bi mide bulantısı oluyo.. kasık ağrısı ve yumurtalıklarımda hassasiyet..
adet belirtilerim yani .. akşam bi ovulasyon testiyle bakıcam eve gidince ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…