Hadi ya ne güzel allahim kucagina almayida nasip etsin Bende 2-3 gün yasak koyar diye düşünmüştüm o anda soramdım narkozun etkisindeydim. Adetin 8. Günü çekilde benimde. Yani yumurtlama dönemi kaçıyo anlamadım bendeNeden ilişki yasağı verdi doktor? Bende çekildim. 3 gün sonra adetimin 10.günü oluyordu benim doktor kaçırmayın başlayın demişti. İlk ay da oldu çok şükür
Amin saol canımAllahim tez vakitte nasip etsin canım
idrar testi yapmışmıydın canımpazartesi gidiyim beklemek istiyorum yukselir belki o zamana kadar
Ayyy hadi insallah canimm tutsun insallaaah
Yani hiç bir anlamı yok. Hatta benim biraz kanamam vardı. Söyledim çok değilse gir öyle olmaz bişey dedi.Hadi ya ne güzel allahim kucagina almayida nasip etsin Bende 2-3 gün yasak koyar diye düşünmüştüm o anda soramdım narkozun etkisindeydim. Adetin 8. Günü çekilde benimde. Yani yumurtlama dönemi kaçıyo anlamadım bende
Bu arada çok teşekkür ederim Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallahHadi ya ne güzel allahim kucagina almayida nasip etsin Bende 2-3 gün yasak koyar diye düşünmüştüm o anda soramdım narkozun etkisindeydim. Adetin 8. Günü çekilde benimde. Yani yumurtlama dönemi kaçıyo anlamadım bende
Adetim 2 kasım 3 gün önce lekelenmeler başladı normal adetlerimiz düzenli 28 günde kasim-7-9-11_14 de çalışma oldu Sanırım 10 da yumurtlamisimNe zmn yunurtladgini biliymsn adetten kac gun sonra mesela
Sen idrarda ne zaman gordun canimAdetim 2 kasım 3 gün önce lekelenmeler başladı normal adetlerimiz düzenli 28 günde kasim-7-9-11_14 de çalışma oldu Sanırım 10 da yumurtlamisim
Yani ben yasayani aldim mi simdiHepinizin affina siginarak coooook ozurdileyerek birsey sormak istyrm yerimi bilmiyrum biraz tuhaf kacicak ama cevabini bilmyrm DUN GECE ESIMLE ILISKI OLDU BIRAZ ONCEDE VC YE GRINCE HANI RAHIMDEN AKINTI ALARAK KONTROL EDILIYOR YA OVULASYON OYLE DENIM BI DEDIM VE BAYAGI FAZLA BI SEKILDE SPERM GELDI ELIME BENDE YIKADIM TABI simdi ben yanlidmi yapiyorum hani sperm yasiyor dyolar ya ordami yasiyor rahimemi girip yasiyor canliligi nerde oluyor ne olur cvap vern
Ooo baya erken ogrenmissin canim sen. Bende dun test yaptim negatifti bu sabah ilk idrarla yaptim negatifti sonra uyudum 3 saat sonra falan baktim daginik bir cizgi daha vardi. Yukarda kaldi fotograf atmistim ama. Anlayamadim bende ne demek oluyor buBata 9 kala yaptım 15 dk sonra ışığa tutunca belli oldu ertesi sabah ilk idrarla yaptim biraz daha koyulasti öğleden sonra kan verdim cikti daha normalde bata 7 gün var
Başıma gelmedi bilmiyomKimse bilmiyrmu internette de arastryrm bulamiyrm
Yani sperm vahinada rahime yakin bi yerdemi yasar rahimin icinemi girip onu merak edyrm ama bulamiyrmBaşıma gelmedi bilmiyom
Hayır o dökülenler fazla olanlar sen ne yaparsan yap dökülecek. Canlı ve güçlü olanlar kanallara gidiyor zaten internete döllenme yazıp izleyebilirsin videolar orda spermlerin nereye kadar gittiğini izleyebilirsinYani ben yasayani aldim mi simdi
Dogru bn onu akil etmedm yazili aryrm vudeolara bkm cnm sagol yaHayır o dökülenler fazla olanlar sen ne yaparsan yap dökülecek. Canlı ve güçlü olanlar kanallara gidiyor zaten internete döllenme yazıp izleyebilirsin videolar orda spermlerin nereye kadar gittiğini izleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?