2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Neden ilişki yasağı verdi doktor? Bende çekildim. 3 gün sonra adetimin 10.günü oluyordu benim doktor kaçırmayın başlayın demişti. İlk ay da oldu çok şükür
Hadi ya ne güzel allahim kucagina almayida nasip etsin Bende 2-3 gün yasak koyar diye düşünmüştüm o anda soramdım narkozun etkisindeydim. Adetin 8. Günü çekilde benimde. Yani yumurtlama dönemi kaçıyo anlamadım bende

Yani hiç bir anlamı yok. Hatta benim biraz kanamam vardı. Söyledim çok değilse gir öyle olmaz bişey dedi.

Bu arada çok teşekkür ederim Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah

Hepinizin affina siginarak coooook ozurdileyerek birsey sormak istyrm yerimi bilmiyrum biraz tuhaf kacicak ama cevabini bilmyrm DUN GECE ESIMLE ILISKI OLDU BIRAZ ONCEDE VC YE GRINCE HANI RAHIMDEN AKINTI ALARAK KONTROL EDILIYOR YA OVULASYON OYLE DENIM BI DEDIM VE BAYAGI FAZLA BI SEKILDE SPERM GELDI ELIME BENDE YIKADIM TABI simdi ben yanlidmi yapiyorum hani sperm yasiyor dyolar ya ordami yasiyor rahimemi girip yasiyor canliligi nerde oluyor ne olur cvap vern

Yani ben yasayani aldim mi simdi

Bata 9 kala yaptım 15 dk sonra ışığa tutunca belli oldu ertesi sabah ilk idrarla yaptim biraz daha koyulasti öğleden sonra kan verdim cikti daha normalde bata 7 gün var
Ooo baya erken ogrenmissin canim sen. Bende dun test yaptim negatifti bu sabah ilk idrarla yaptim negatifti sonra uyudum 3 saat sonra falan baktim daginik bir cizgi daha vardi. Yukarda kaldi fotograf atmistim ama. Anlayamadim bende ne demek oluyor bu

yaptim bu sabah negatif cikti idrarda beyaz tortular gorunce bide bel gogus ve kasik agrisi vardi acile gittim bende

Hayır o dökülenler fazla olanlar sen ne yaparsan yap dökülecek. Canlı ve güçlü olanlar kanallara gidiyor zaten internete döllenme yazıp izleyebilirsin videolar orda spermlerin nereye kadar gittiğini izleyebilirsin
Dogru bn onu akil etmedm yazili aryrm vudeolara bkm cnm sagol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…