- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
İlişkiden sonra su değdirmemen lazım eğer gebelik istiyosan aklında bulunsun. Ve milyonlarca sperm öyle hızlı ilerliyoki onlar gitmiştir bile. Geride kalanlar geri iniyo tuvalette vs vs. Parmağını da fazla ileri iteleme nolur nolmaz Allah göstermesin. Dikkat et canım.Kimse bilmiyrmu internette de arastryrm bulamiyrm
Bence başlamalısın ne zaman olacağını bilemezsin kaçırmaKızlar ya neden ban cevap yazmıyorsunuz ,3. Kez sorayım mı:)20 tane ovu. Testi aldım son adet tarihim 16 kasım bat 15 aralık. Hiç ovulasyon testi kullaMadım.bahsettiğiniz o yumurtalama akıntısını da hiç farketmedim, yumurtlama gününü belirlemek için aldım. Şimdi denemeye başlayayım mı, akşamdan akşama mı yapayım,çalıştığım için gündüz yapamam.her akşam yapsam kaçırır mıyım zamanı, takvime göre 26 sından ikisine kadar denemek lazım gibi gösteriyor, siz ne diyorsunuz
Kız öğlen buralardaydım senin yazdıklarını okuyodum evi temizledim yemek yaptım geldm aynı anda sende yazmışsın aynı soruyu :)) yumurtlama döneminde yumurta akı gibi akınto geliyomuş ben ona denk gelmemiştim ayın 7sinde yumurtam çatlamıştı doktora gittğmde. Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama okudugum kadarıyla kızın biri sekiz gün bile kullanıp geri kalanı sonraki aya bırakmış. Zaten adetten sonra yumurtlama dönemi takip etmek zor oluyosa ovu. Testiniii dene. Çift çizgiyi gördüğnde çalışmalara başla gün aşırı. Dene bakalım bi. Akşamları da yapsan olur niye olmasın ki. Tam bilmiyorum dediğim gibi hiç kullanmadım :)Kızlar ya neden ban cevap yazmıyorsunuz ,3. Kez sorayım mı:)20 tane ovu. Testi aldım son adet tarihim 16 kasım bat 15 aralık. Hiç ovulasyon testi kullaMadım.bahsettiğiniz o yumurtalama akıntısını da hiç farketmedim, yumurtlama gününü belirlemek için aldım. Şimdi denemeye başlayayım mı, akşamdan akşama mı yapayım,çalıştığım için gündüz yapamam.her akşam yapsam kaçırır mıyım zamanı, takvime göre 26 sından ikisine kadar denemek lazım gibi gösteriyor, siz ne diyorsunuz
Ne çıktı sonuç. Genelde o tortuyu görenler gebe çıkıyoyaptim bu sabah negatif cikti idrarda beyaz tortular gorunce bide bel gogus ve kasik agrisi vardi acile gittim bende
Adetimin başladığı günden sayarak söylüyorum 13.günü yumurtladımArkadaslar erken yumurtlama yasadinizmi adetten kac gun sonraydi?
Negüzel valla erkenden görmüşsün bide 3 4 saat bekleyip bakanlar var ben testi yapıyorum iki dk geçiyo baktım negatif mi kaldırıp çöpe atıyorum :))Bata 9 kala yaptım 15 dk sonra ışığa tutunca belli oldu ertesi sabah ilk idrarla yaptim biraz daha koyulasti öğleden sonra kan verdim cikti daha normalde bata 7 gün var
Yok yarın verme 1 gün daha bekle tam 2 gün sonra verkizlar bugun kan berdim yarin bi daha vereyimmi acaba yukselirmi yarina kadar kan degerim
Evet benimde 2 gün hafif kanamam oldu. Sende mi narkozlu çekildin canımYani hiç bir anlamı yok. Hatta benim biraz kanamam vardı. Söyledim çok değilse gir öyle olmaz bişey dedi.
Kizcocugu mujdedirBanada ruyamda kucuk bir kiz cocugu sen hamilesin dedi
Sorma canım bende merak icindeyim daha 3 gün var ya zaman gecmiyor benim takvim varya bugün icin test yapsaniz çıkar ama gecikmeyi bekle yaziyor yazıyorda gelde bekle işte sabırsızlık diz boyu@friendly8584 S selifor kızlar test günü gelsin artık biran önce son 2 günde bana bişeyler oldu çok meraklandım son 3 gün
Rahim filmi mi çektirdiniz? Narkozlu bişey hissetmediniz değil mi?Evet benimde 2 gün hafif kanamam oldu. Sende mi narkozlu çekildin canım
Aynen canım neyse sabreden derviş muradına ermiş inşallahhh bebişşş haberlerini vericezSorma canım bende merak icindeyim daha 3 gün var ya zaman gecmiyor benim takvim varya bugün icin test yapsaniz çıkar ama gecikmeyi bekle yaziyor yazıyorda gelde bekle işte sabırsızlık diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?