2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ebe gumeci otu bir demet maydonoz bir demet yesil nane 1 kuru sogan 2 kilo sutun icine koydum 3 gun sabah aksam oturdum buharina. arti klomen progestron ve folik asit kullandim son olarakta sogan küru yaptim. eger beliniz agriyorsa gogusleriniz sis akintiniz cok geliyosa son olarakta kasiklariniz agriyo bir bardaga idrarinizi yapin beyaz tomurcuklar gorceksiniz pecete tanecikleri gibi kucuk kucuk. bu sabah oyle yaptim ve acile gittim pozitif

benim adetimin uzerinden 12 gun gecti tahhminen adete yakin tuttu ben cok sey yaptim bu ay
bende dün belirtmiştim gerçi ama burda.dün 6 gün kala gösteren erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.akşam da eşimde dayanamadım gittim kan testi yaptırdım.adetime 3-4 gün var ve birlikteliğin 10.gününe falan denk geliyor.sonucum 2.00 çıktı.yükselme olurmu yada bişey varmıdır diye umut etmek istiyorum da.

valla canim bende adetimin uzerinden 8 gun gecti gittim negatif cikti yani 1.25 bugun 12 gunum yine gittim 5.2 cikti yukseliyo merak etme gec dollenmedir

Şimdi kızlar size bişey soracağım şimdi bu ovu testleriyle hamilelik öğrenenler var ya biliyorum iki çizgi de koyu oluyo o iki çizgiyi koyu görenler bata kaç gün kala gördüler benim bata 6 gün var bugün yaptım ovu testi iki çizgi aynı koyulukta değil ama çizgi silik te değil sanki yumurtlamaya yakın koyulaşmaya başlar ya öyle gibi resim koyucam bi yorumlayın kızlar ya çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_1408.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 49
estagfurulah canim benim. suanki belirtilerim akintim cok var goguslerim kocaman oldu ve agriyo kasiklarimda ve belimde agri var

Slm kizlar bugun kirmiziyi grdum yeni ay ,yeniden umutlar . S selifor bat tarihi 22 aralik guncellersen sevinirim. Tesekkurler simdiden

estagfurulah canim benim. suanki belirtilerim akintim cok var goguslerim kocaman oldu ve agriyo kasiklarimda ve belimde agri var
aynı belirtileri yaşıyorum canım kasık ağrılarım ve batma var.belim kopacak gibi 3 gündür bu böyle devam ediyor.psikolojik desem bu kadar ağrıyı beynimde yaratıp çekemem herhalde :) bakalım sonuçlar ne olacak.canım hayırlı olsun dilerim hepimiz kavuşuruz en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…