- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 39
canım birlikteliğin kaçıncı gününe denk geldi kan testin.bat'a kaç günün varsuan hamilelik olduguna jnanamaiyirum
Ne yaptın mesela. Bizde yapalım :)benim adetimin uzerinden 12 gun gecti tahhminen adete yakin tuttu ben cok sey yaptim bu ay
bende dün belirtmiştim gerçi ama burda.dün 6 gün kala gösteren erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.akşam da eşimde dayanamadım gittim kan testi yaptırdım.adetime 3-4 gün var ve birlikteliğin 10.gününe falan denk geliyor.sonucum 2.00 çıktı.yükselme olurmu yada bişey varmıdır diye umut etmek istiyorum da.benim adetimin uzerinden 12 gun gecti tahhminen adete yakin tuttu ben cok sey yaptim bu ay
Ay hadi insalllah canimmmKizcocugu mujdedir
yumurtlama zamanını takip ettim ozamanlar birliktelik yaşadım.dün yumurtlamadan sonraki 10.günüm falan dı.inşallah olur yaaayani daha cok yeni hamileligim 5.2 cikti degerim suan olusma asamasinda
Kuzum bende idrarimda o beyaz tomurcuk gibi seylerden gordum sanki. Aslinda eger rica edersem bana ozelden fotografini yollayabilir misin o tomircuklari. Belki buradaki arkadaslar bakmak istemeyebilir diye oyle soyledim yanlis anlasilmasininsallah canim rabbim kucagimizi bos borakmasin
amin canım inşallahinsallah canim rabbim kucagimizi bos borakmasin
aynı belirtileri yaşıyorum canım kasık ağrılarım ve batma var.belim kopacak gibi 3 gündür bu böyle devam ediyor.psikolojik desem bu kadar ağrıyı beynimde yaratıp çekemem herhalde :) bakalım sonuçlar ne olacak.canım hayırlı olsun dilerim hepimiz kavuşuruz en kısa zamanda..estagfurulah canim benim. suanki belirtilerim akintim cok var goguslerim kocaman oldu ve agriyo kasiklarimda ve belimde agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?