2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben kullanmayı bilmiyorum

tabi canim baya gecti 12 gun falan ama surekli kan veriyordum en son pazartesi verdm 1.25 cikti bugun verdim 5.2 cikti

insallah oyledir.ama beklentiye grmek istemiyorum sonra cok uzuluyorm kimyasal gecrdgm ay mahvoldum. Daha yeni toparliyorm. Kendimizi cok heveslendrdk.meger bosunayms. Rabbim hayrlisini versn. Kimseyi basedemeyecegi dertle sinamasin
Amin canım sağlıkla hayirla gelsin bebislerimiz Allahm bir daha yasatmasin saglikla tekrar nasip edrek acini unuttursun insaAllah canım

Bnde varımm bende cok istiyorum aranıza yeni katıldım kızlar Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısyla insallah ☺

F fatmaelifnur
Canim senle aramızda 2 gun gözüküyor senin 4u bende 6si çıkıyor yakin tarihler insaAllah benimkide gelmiştir pespese dogruruz

Hosbuldum canım benim bat nedemek anlamadım ama ☺ adet günüm 2ekimdi en son daha günüme var ama süpheliyim bu ay cok denedik bakalım nasip 1 senedir korunmuyoruz ☺

Hosbuldum canım benim bat nedemek anlamadım ama ☺ adet günüm 2ekimdi en son daha günüme var ama süpheliyim bu ay cok denedik bakalım nasip 1 senedir korunmuyoruz ☺
Beklenen adet tarihi demek canim insaAllah hayırlı zamanda nasip olur

tabi canim baya gecti 12 gun falan ama surekli kan veriyordum en son pazartesi verdm 1.25 cikti bugun verdim 5.2 cikti
onemli olan her gun iki katina cikmasi canim.seninki de ckms. Ama 12 gun gecikmeye gore de deger dusuk. Bence iki kez yumurtlamissin bu ay. Biri de adet donemine yakinms. Smdi bikac gunde bir kan testi ister doktor takibi icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…