yakistrmak istemedm ama benm de degerlerm boyleydi kimyasal gecrdgm ay. Hatta 25e kadar yukseldi. O yzden degerler yukselmeden ve hatta keseyi gormeden umitlenme canim. Ben cok heveslendm. İnsana cok koyuyor sonracok yeni ama idrar testindede cikti gecen sefer kimyasal gebelik gecirdim bundanda korkuyorum
Amin insallahhhh canm bnm ☺Beklenen adet tarihi demek canim insaAllah hayırlı zamanda nasip olur
aslnda bana da dediler progeston kullansaydin diye ama bhcg o ilac icin bile cok dusuk degerdi. Soyle oluyor.degerler artiyor ama yavas artiyorsa veriyorlar. Yani 200den 240a ordan 270 ye bu seklde bi artis varsa veriyor doktorlar. Bu konustgmz degerler umit vadedici gozukmuyor pek doktorlara sanrmhe bide progeston falanda kullandim belki tutunmasini saglar
eger ki varsa hayrlisyla kucagina almani yoksa da sabir ve huzur dilerim canim allah gonlune gore versn. İyi yapmssnz bir hafta ideal sureanliyorum bitanem dogru soyluyosun zaten bizde esimle bi hafta sonra gitmeye karar verdik ben elimden geleni yaptim kulanilmasi gereken ilaclarida kullanir gerisi rabbime kaldi
Evet pazartesi günü çekildim narkozluydu yarı uyanıktım az birşey hissettim bünyen sağlam o yüzden tam dalmadın dedi doktorum.Rahim filmi mi çektirdiniz? Narkozlu bişey hissetmediniz değil mi?
Bayadır gitmiyordum canım doktora biraz da böyle deneyim demiştim. Evet canım Bülent bey e gittim o biliyor durumumu takip ediyor. kist oluşmuş ama çok Küçük her zaman olabilen durumlar dedi. adet olmadım Hala ilaç verdi. adet olunca 2. veya 3. gün gideceğim hormon testlerini yapacak klomene başlayacak duruma göre. İlk hamileligimde de Öyle kalmıştım. Bakalım Hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğim.Gittin ni
Gittin mi doktora canim ne dedi merak ettim seni inşallah kötü bir şey yoktur bülent beye mi gidiyorsun
ama cift adetine varmi daha3 saat sonra cikti canim ama ...
Bat 26 kasim bebegimama cift adetine varmi daha
Dr yanına eşimde girdi ya duydu o yüzden dikkatli davranıyor.. Bana zarar gelmesinden korkuyor. İlaçta kullanıyorum bari o bitsin diyo pazartesi bitecek tam 1 hafta olacak yani çektireli..Evet canım bende anestezili çektirdim. Yani sen bilirsin ama bence boş geçme. Zaten zaman önemli ve hsgden sonra şans çok yüksek. Neden boşa gitsin ki
Ben tum umidimi yitirdim aralik ayina heveslenerek mutlu olmaya calisiyorum canimfriendlyfriendly S selifor kızlar test günü gelsin artık biran önce son 2 günde bana bişeyler oldu çok meraklandım son 3 gün
Tabi ki sen nasıl istersen canım. Ben perşembe çektirmiştim ctesi ilişki oldu ve gün aşırı devam etti. İnşallah çok beklemeden meleğinize kavuşursunuzDr yanına eşimde girdi ya duydu o yüzden dikkatli davranıyor.. Bana zarar gelmesinden korkuyor. İlaçta kullanıyorum bari o bitsin diyo pazartesi bitecek tam 1 hafta olacak yani çektireli..
Canım naieler yapıyorsun seni merak edip öyle girdim artık cok bulantım var giremedim bayadır neden ümidin kırıldı bat ne zaman neler oldu anlat bana merak ediyorum.Ben tum umidimi yitirdim aralik ayina heveslenerek mutlu olmaya calisiyorum canim
Özel de mi çektiniz? Bende çektirmeyi düşünüyprum daEvet pazartesi günü çekildim narkozluydu yarı uyanıktım az birşey hissettim bünyen sağlam o yüzden tam dalmadın dedi doktorum.
İnşallah canım sağolTabi ki sen nasıl istersen canım. Ben perşembe çektirmiştim ctesi ilişki oldu ve gün aşırı devam etti. İnşallah çok beklemeden meleğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?