- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
- 23
Canim benim bat a 2 gun var. Dun aksam test yaptim tek cizgiydi. Bu sabah ilk idrarla yaptim 5 dakika baktim bisey yoktu sonra uyumusum 3 saat sonra falan kalktim baktim ikinci cizgi vardi... Simdi bebek var midir yok mudur cok merak ediyorumhemen ama ben clear blue testi kullandim o hemen belli ediyor hatta onu digitalleri var kac haftalik oldugunu bile gosteriyor
Ayy insaAllah öyle olur canımAynen canım neyse sabreden derviş muradına ermiş inşallahhh bebişşş haberlerini vericez
vallah canim normalde benim 30 ekim ovulasyonum ama ben 2 sinde yaptim cift cizgi yani ovul gunum ciktiOvulasyon testlerini demek istedm cnm testler karisti :)
sanırım gerçekten çok stres yapıp kafamıza takmaktan.bunu hep söylüyorum zaten.benimde 1 evladım var Allahım acısını göstermesin hatta evlenir evlenmez oldu.Ama ikinciyi istiyoruz olmuyor.bakalım rabbim büyük o güzel haberleri tekrar alacağız inşallahsagol canim bu benim ikinci bebegim kafaniza fazla takmayin ben inan hic takmadim hemende kaldim
cift cizgi gorduysen hamilesin canimCanim benim bat a 2 gun var. Dun aksam test yaptim tek cizgiydi. Bu sabah ilk idrarla yaptim 5 dakika baktim bisey yoktu sonra uyumusum 3 saat sonra falan kalktim baktim ikinci cizgi vardi... Simdi bebek var midir yok mudur cok merak ediyorum
Canım bekle yinede umutsuzluga kapilma ama streste yapma birkac gün bekle hala olmazsan kan testi yaptirirsinEvet negatifumuttt işte
Canım bekle yinede umutsuzluga kapilma ama streste yapma birkac gün bekle hala olmazsan kan testi yaptirirsinEvet negatifumuttt işte
Hosgeldin canim insaAllah direk hamis listemize yazilirsin test yap bence cumartesi falan beklemissin 2 gun daha net sonuç almak içinMerhaba arkadaslar ben bu ayi kacrdm mi emn deglm beklenen bat 22 kasimdi ama adetlerm duzensiz oldgu icn test yapmadm henuz. Beni de alin araniza bu ay olmamissa bile aralikta ovulasyon testiyle sıkı takip edecegim. Tekrardan Hepinize merhaba
3 saat sonra cikti canim ama ...cift cizgi gorduysen hamilesin canim
Kuzuuumm benim batı yazmamissiinSağlık olsun canim insaAllah aralikta güzel haberlerini alırız guncelliyorm şimdi
aynen canim hakkinizda hayirlisisanırım gerçekten çok stres yapıp kafamıza takmaktan.bunu hep söylüyorum zaten.benimde 1 evladım var Allahım acısını göstermesin hatta evlenir evlenmez oldu.Ama ikinciyi istiyoruz olmuyor.bakalım rabbim büyük o güzel haberleri tekrar alacağız inşallah
Takvimim canım uzun zamandir onu kullaniyorum pembe defter amblemi olanHangi takvimi kullanysn canmm
Gozumden kacmistir canım kaçı yazayim hemenKuzuuumm benim batı yazmamissiin
canim sagolasn iyi dileklern icin insallah kisa zamanda kavusuruz hepmz.Hosgeldin canim insaAllah direk hamis listemize yazilirsin test yap bence cumartesi falan beklemissin 2 gun daha net sonuç almak için
ben de onu kullaniyorum adi takvimim period tracker di eski adiTakvimim canım uzun zamandir onu kullaniyorum pembe defter amblemi olan
Benimde düzensiz canım kötü birsey gerçekten kestiremiyor insan ne zaman olacagini InsaAllah güzel sonuc olur ovulasyon testinde böyle çıkıp gebelik testindede cikanlar oluyor sende olur insaAllahcanim sagolasn iyi dileklern icin insallah kisa zamanda kavusuruz hepmz.
Aslnda ben 1 hafta once yapmstm negatif cikmsti. O yzden herhalde olmadi diye dusunuyorum. Bir de tum belirtiler adet olacakmsm gbi hissettiriyor. Ama elmde ovulasyon testi oldgu icn ovulasyon testi yaptm dun ve bugun goruntuler bunlar. Ekledm mesaja.
Cumartesi sabahina kadar bekleyecegm. Gebelik testlerm yarn gelecek. Yarn da adet olmazsam ctesi sabah idraryla yapacgm. Benm su an 30 gun oldu. Adetlerm muntazam olmuyor. Bazen 28 gun bazen 30 29 32 oyle degisiyor
Ben memnunum en azından birseyleri kayit altinda tutmama yarıyor belirti durumlar falanben de onu kullaniyorum adi takvimim period tracker di eski adi
insallah oyledir.ama beklentiye grmek istemiyorum sonra cok uzuluyorm kimyasal gecrdgm ay mahvoldum. Daha yeni toparliyorm. Kendimizi cok heveslendrdk.meger bosunayms. Rabbim hayrlisini versn. Kimseyi basedemeyecegi dertle sinamasinBenimde düzensiz canım kötü birsey gerçekten kestiremiyor insan ne zaman olacagini InsaAllah güzel sonuc olur ovulasyon testinde böyle çıkıp gebelik testindede cikanlar oluyor sende olur insaAllah
26 kasim bebekimGozumden kacmistir canım kaçı yazayim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?