2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insallah insallah rabim isteyen herkese nasip etsin bende cok umutlanmak istemiyorum daha cok heni bakalim ne olacak

Kizlaaar hani adet olmadan karninda birseylerin parcalandigini hisseder ya insan sanki oyle oluyor agri mi degil mi anlayamadim... Birde belim cook agriyor

Klomen ve folik asit kullandm bu ay. Bakalım ne çıkacak adet olursam denycem çok karısık bi tarif ama denemekten zarar gelmez inşallah

Yumurtlama gününde daha da netleşiyomuş öyle biliyorum

kiz karisik ama cok faydali ablam ve ben yaptik suan hamileyiz insallah. ebe gumeci zaten cok faydali sogan ve maydonoz oyle kolay bulunacak seyler

ben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin

Hangi takvimi kullanysn canmm

Canim silik testin ilk 5 dakika icindemi cikti yoksa daha sonrami farkettin

hayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..

Testleri hangi saatlerde yaptn cnm ne zmn basladn yapmaya bu arada Allah vagislasin yavrunu sana

hayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..

sagol canim bu benim ikinci bebegim kafaniza fazla takmayin ben inan hic takmadim hemende kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…