2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım naieler yapıyorsun seni merak edip öyle girdim artık cok bulantım var giremedim bayadır neden ümidin kırıldı bat ne zaman neler oldu anlat bana merak ediyorum.
Canim iyiyim sukur sen nasilsin bak hic bulantiN yoktu niye yok derken simdi ben burdayim anneee diye bagiriyo sana:) 3 ayini bitir bulantilarinda kesilecek insallah yeterki saglikli olsun. Benim bat 1 Aralik ama bi ümitsizlik coktu icime. Gerci boyle daha iyiyim az bile umut olunca kendimi sasiriyorum napcagimi bilemiyorum. boyle yokmus olmadi gibi davraninca diger aya odaklanip mutlu oluyorum. Defalarca kurtaj oldum sonrasinda 40 gun adet olmayi bekledim dr 3 ay ara veriyosun kurtajdan sonra dedi bebegi deneyemedik bile. o yuzden su anki halime bin şükür tutmasada deneyebiliyorum bu Allahin lütfu. Cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka tamam mi canim Alaha emanet olun bebisinle.

Kızlar bana da yardımcı olun lütfennnnn
Reglime 11 gün var yaklaşık 2 Haftadır ovu test yapıyorum ama hala çift çizgi göremedim. Benim ovulasyonum ne zaman olucak

Bu ovulasyon nasıl bişey ki hala olmadı lütfen bi el ayın kızlar

S selifor belirtilerim var goguslerim aciyor adet sancim var belim agriyo ama olmadigini hissediyorum uzulmuyorum aralikta olur insallah yeni yila 3 kisi gireriz belki hepimiz nasip kismet
insaAllah pozitifi görücez canım icini ferah tut aslinda beklenti icine girmemkle iyi yapiyorsun sonra üzülüyor insan gerçekten

Canim uygulamani pek anlayamadim ama normalde kac gunde adet oluyosun? senin hesabina gore bat ne gun?
Canim 1 senedir adetlerim cok duzensiz pko yok ama duzenli olmuyor o yüzden bilemiyorum bu 33 günlük veri 1 yilin ortalaması

Tatlım kasım ayı için hamişler kimler biliyor Muş'un?

Canim gunaydin pazartesi adetin kacinci gunu oluyor peki? benim genelde 30 gunde olur ama 29 ve 31 gunde oldugumda oluyor o yuzden ben 31 gune gore bat tarihi veriyorum hep sana. Canim inan umutlanmamak cok iyi geliyo ben fazlasiyla kaptiriyorum kendimi

Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)

Gözünaydın canım yaa sağlıklı hamilelikler olsunn inşallah
Günaydın kızlar bol hamiş haberli bir gün olsun inşallah

Günaydın canlar :))

Dün Tarlusal kullanımın bitti bakalım ne zaman adet olacam yaa Adetin 2.günü doktora gidecem klomene başlayacak bekliyorumm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…