Mesaj yazıyosun ya dosya yükle var ona tıkla ordan yükleyebilirsiniz. Hayırlısı inşallah.Kızlar günaydın az önce ilk idrarla yaptım var mı bişey bilmiyorum ama resim atmayı beceremedim
Adet bittikten sonra 2-3 gün arayla adet tarihine kadar ilişkiye gir canım bence.Ya kizlar bizde agustosdan beri deniyoruz ama olmuyor.araliktan umitliyim. yumurtlama gunumun 13 uncu ve 14 uncu gunu birlikte olduk ama bilmiyorum olucak mi ya of olsun
Gunaydin canimm gecemiz gündüzümüz herseyimiz bebek oldu hayır olsun canim insallah pazartesi günkü cift cizgiyi bu geceden müjdelemistir rabbim sanafriendlyfriendly S selifor kızlarr günaydınnn resmen rüyalarımı bile ele geçirdi bu düşünceler rahatsız olmaya başladım rüyamda test yapıyorum çift çizgiyi gördüm sonra minik bir pırtı geldi çamaşırıma. Yaaa vallahi şaka gibi kan ter içinde uyandım resmen
Amin hayatin inşallah :)Gözünaydın canım yaa sağlıklı hamilelikler olsunn inşallah
Günaydın canlar :))
Dün Tarlusal kullanımın bitti bakalım ne zaman adet olacam yaaAdetin 2.günü doktora gidecem klomene başlayacak bekliyorumm bakalım
ben göremiyorumkızlar daha 3 gün var tabi ama bence yok
Canim gunaydin dun ovu test yaptim kopkoyu cikti gunicinde tekrar yaptim silik cizgi bile zor gozukuyodu. Canım her ay boyleyim son gunler yaklastikca beynim olmadiya alistiriyo sanirim kendinigünaydın canım ben umutsuzum sen benden betersin canını sıkacak bişey mi oldu
Canim gecen ayki klomenin etkisiyle gelisiyodur insallah yumurtalarin iyi haberini bekliyorumAyy insllah canm ya insallah oyle olur benimde yumurtaliklarim cok agriyo doktora sordm aktiflesdigi icin agriyo dedi adetliyken yumurtaliklarim hic agrimazdi
Bende göremiyorum ama bu üc günde regl olmasin regl gecikince tekralayip net sekilde görürsün inşallah hayirlisi olsun canım:)kızlar daha 3 gün var tabi ama bence yok
Canim bizde yarin esimin köyüne gidicez orda net yok pazartesi gorüsurüzfriendlyfriendly S selifor canlar ben bi kaç gün açmıcam pazartesi test yapıp koyarım foto inşallah çift çizgiyi görürüz. Çünkü okudukca fena oldum ben . Kendinize iyi bakın görüşürüz pazartesi
Canım sanırım 5. ayda hissediliyor. Senin yakındırKızlar hamile olup tekmesini hisseden var mı kaçıncı haftada hissediliyor ?
Canım adetin geçsin öyle test yap. Değerin düşük olduğu için çıkmamış olabilir.kızlar daha 3 gün var tabi ama bence yok
ben dün bariz hissettm üste çıktı ya Artık dün baya kötüydüm agladım tüm gün boyu iştahım kapandı yemegi bile ubuttum gece yatarken bi anda acı gibi bişey hissettim agrıyan yere bi koydum bizimki orda bişeyler yapıyor yemek yiyene kadar ben düzelene kadar durmadı uyutmadıCanım sanırım 5. ayda hissediliyor. Senin yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?