2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba Kızlar,

Bende aranıza yeni katıldım...sanırım hepimizin ortak noktası hamiş olmak....Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin İnşAllah....Birbirimize dua edel
amiiiin Rabbim bizlerede böyle şeker Hayrli sağlıklı evlatlar nasip et inşallah

Amiinnnnn İnşALLAH..... :)

Kızlar birşey sorucam ya sımdı bebek olusuyor farzedelim ve bilmediğimiz için ilşkiye giriyoruz sürekli bunun zararı olursa bırde :S

Amin canm ya inşallah öyledir

İnsanlar kalplerine ne yaptilar acaba

Bir de herkes uzman. Bazıları iyi niyetli belki ama kimse anlamıyor. Yani canım tatlı istiyor sanki rejimdeymişim de bozmuşum gibi niye vicdan yaptırıyorlar anlamıyorum.

Benim normalde vucudumda tuz eksiklkgi vardir tuzlu yemek yemem kahvalti yapmam nefret ederim gecen canim tuzlu nasil cekti misir la yedim bin laf sanki ben ne yapayim kirk yilda canim cekmis sanane yani benden daha mi cok dusunuosun sanki bebegimi ay sinirlenmeyeyim diorum ama

Belirtilerin var mi kuzum

SaBAH mide bulantısı oluyor ama sürekli yok bel agrım var ve sol kasıkta agrım ama ben bunları her ay hemen hemen yaşıyorum kuzum o yüzden emin değilim şuan ama sabah idrar yapmadan önce baktım iç çamaşırıma normalde benim 10 gün kala beyaaz koyu kremsi yapışkan akıntım olurdu ve reğl kadar ara ara gelirdi ama kaç gün oldu bişey yoktu bu sabah çok az gelmişti o olunca biliyorum hasta olucam acaba olucam mı gene bilmiyorum kafam allak bullak oldu . bi de geçen ay 2 gün geçti benim ilk defa oldu bu sonra 3 gün hasta oldum acaba mı diyorum geç dölenme diyolar ya olabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…