- 25 Kasım 2016
- 21
- 26
- 3
- 38
amiiiin Rabbim bizlerede böyle şeker Hayrli sağlıklı evlatlar nasip et inşallah
Merhaba Kızlar,
Bende aranıza yeni katıldım...sanırım hepimizin ortak noktası hamiş
olmak....Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin İnşAllah....Birbirimize dua edelim...
Amiinnnnn İnşALLAH..... :)
Hayirla saglicakla kucagina alirsin insallah canim. Dualarini eksik etme bizlerden3 ay canım
Kizlar bakin bi
İnşallahhhhhhhBugün bebişi de kalp atışını da gördükçok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
5dk icinde cikti yarin tekrarliyayim diyorum inşallah vardir bebisBeklemeden çıktıysa umut var bence hadi hayırlısı olsun
Sanki golge var bebegim ama. Bat ne zaman ?Kızlar benimki gözükmüyor mu ya acaba ?
Eki Görüntüle 1916879
Sanki golge var bebegim ama. Bat ne zaman ?
Belirtilerin var mi kuzumDaha 3 gün var canım
Amin canm ya inşallah öyledirCanım bende bir kac ay senin yasadigin gibi bir durumu yasadim inşallah seninkisi yerlesme kanamasi dir iki gün sefaf akinti ile Gelen pempemsi akinti oldu Pet koyuyordum ama tertemizdi pedim sadece silince hafif akinti seklinde geliyordu ama birkac gün sonra regl cözülüyordu eyer regl olmazsan yerlesme kanamasiysa 6gün sonra Test yapabilirsin inşallah hayirlisi olur:)
Canım çok şükür iyi
Senin nasıl? İkili test yaptırdın mı?
Cinsiyet belli oldumu? Benim 1 aralıkta ikili testim var
Bitmiyor canlar bitmiyor bana da daha yenisiniz (1senelik) erken acelen yok diyen mi ee daha yokmu diyen mi ki herkesin demesini geciyorum ben kv bana laf yapiyor tembel cikmisim ben olmuyormus burda oglunada laf söylüyor farkinda degil agzi ayarsiz neyse konuyu saptirmiyim insanlar bitmiyor en iyisi kulak tikamak
Amin inşallah canim her firsatta dua ediyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallahHayirla saglicakla kucagina alirsin insallah canim. Dualarini eksik etme bizlerden
Bir de herkes uzman. Bazıları iyi niyetli belki ama kimse anlamıyor. Yani canım tatlı istiyor sanki rejimdeymişim de bozmuşum gibi niye vicdan yaptırıyorlar anlamıyorum.
Belirtilerin var mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?