Canım testi açsana . Açınca daha belirgin oluyor . Benim de belli olmamıştı testin içini açtım gördüm . Kan testi yaptım pozitifti .kızlar daha 3 gün var tabi ama bence yok
.yok canm 1 Aralıkta ikili için gidicem belki o zaman gösterirİkili testi yaptirdim sonuc sali gunu cikicak almaya gidicem insallah cnsyeti gostermedi senn belli mi canim
.yok canm 1 Aralıkta ikili için gidicem belki o zaman gösterir
Bence cok normal daha 5 gun varKızlar salı bthgc 41carsamba100.cuma sabah 275 çıktı doktora gosterecem birazdan artisda azalmami var korkuyom normalmi daha bata 5 gün var
Adete 15 gun varmis onlar belirti olamaz belkide yeni dolleniyodur o hislerdirIKINIZDE HAMILESINIZ ANLADIGIM KADARYLA ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BIZ BURDA HERGUN ACABALARLA YASIYORUZDA BIR HAMILE GORUNCE HEMEN ÇULLANIYORUZADETİME 14 GUN VAR AMA BAYA BELIRTI VAR SIMDI YAPSAM IDRAR TESTI CIKARMI YA :S
Boyutlarını söylemedi mi canım? Bende bir kac ay önce denedim klomen ilk ay etki etmeye bilirmiş benimde 2 yumurta oluştu diğer ay hayıt tohumu kaynatıp içtim 5 yumurta oluşmuş ve hepsi 18-20 aralığındaydı dr şaşırdı hamilelik oluşursa çoğul gebelik olacak dedi ama tutmadı. Gelecek ay dene derim birşey kaybetmezsin.
Beb aydında ikamet ediyorum o yüzden burada pahalı 650 ödedik canım film için
A
Adete 15 gun varmis onlar belirti olamaz belkide yeni dolleniyodur o hislerdir
Adetimden 11 gün geçti, testler negatif. Bugün doktora gittim adet söktürücü verdi, arkasından da östorojen hormonu verdi, östorojen azmış. Bununla ilgili bişey duyan varmı?
Yumurtluyor olabilirsin canım. Onda da kasık ağrısı oluyorBILMIYORUM ADET OLCAKMISIM GIBI KASIK BOLGEMDE OZELLIKLE SAG TARAFTA AGRI VAR IKI GUNDUR BUGUNDE BELIM AGRIYOR BAYA KUYRUK SOKUMUM YANI IDRARIMDA KOYU SARI TORTULU BIDE
Canım testi açsana . Açınca daha belirgin oluyor . Benim de belli olmamıştı testin içini açtım gördüm . Kan testi yaptım pozitifti .
Testi nasıl açtında baktın anlamadımm :/Canım testi açsana . Açınca daha belirgin oluyor . Benim de belli olmamıştı testin içini açtım gördüm . Kan testi yaptım pozitifti .
zor dönemlerden geçiyorum elimde olmadan üzüyorum,Niye kendini üzüyorsun bebiş hissediyor canım. Ben sadece koca bir şişlik hissediyorum. Sanki afedersin öküz oturmuş üzerime
Neler yaşadığını tabi ki bilemem canım ama sen artık bir annesin ve sen onun herşeyisin. Güçlü olmak zorundayızzor dönemlerden geçiyorum elimde olmadan üzüyorum,
öyle elimden geldigi kadar olmaya çalışıyorum canımNeler yaşadığını tabi ki bilemem canım ama sen artık bir annesin ve sen onun herşeyisin. Güçlü olmak zorundayız
HAYIRLISI OLSN CNM.merhaba kızlar.bat yarın ve ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım yine.2 gün önce beta 2.00'ken bugün o.16 çıktı.Bu ayda malesef umutlarım hüsran..
ilk kez duydum nasıl yapılıo akşam deniyim:)kızlar çamaşır suyuyla gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?