- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
5dk icinde cikti yarin tekrarliyayim diyorum inşallah vardir bebis
Kızlar birşey sorucam ya sımdı bebek olusuyor farzedelim ve bilmediğimiz için ilşkiye giriyoruz sürekli bunun zararı olursa bırde :S
var gıbı gozukuyor ama tabı yıne de tekrarla kuzucum
ınsanlar hamıleykende ılıskıye gırıyorlar merak etme allahın ıznıyle bıse olmaz ben ogrenmeden bı gun once ne agır ısler yaptım nasıp eden rabbım koruyor
Olabilir bebegim. Benimde akintim geldi bende saskinim normalde kuru olurumSaBAH mide bulantısı oluyor ama sürekli yok bel agrım var ve sol kasıkta agrım ama ben bunları her ay hemen hemen yaşıyorum kuzum o yüzden emin değilim şuan ama sabah idrar yapmadan önce baktım iç çamaşırıma normalde benim 10 gün kala beyaaz koyu kremsi yapışkan akıntım olurdu ve reğl kadar ara ara gelirdi ama kaç gün oldu bişey yoktu bu sabah çok az gelmişti o olunca biliyorum hasta olucam acaba olucam mı gene bilmiyorum kafam allak bullak oldu . bi de geçen ay 2 gün geçti benim ilk defa oldu bu sonra 3 gün hasta oldum acaba mı diyorum geç dölenme diyolar ya olabilirmi ?
Niye kendini üzüyorsun bebiş hissediyor canım. Ben sadece koca bir şişlik hissediyorum. Sanki afedersin öküz oturmuş üzerimeben dün bariz hissettm üste çıktı ya Artık dün baya kötüydüm agladım tüm gün boyu iştahım kapandı yemegi bile ubuttum gece yatarken bi anda acı gibi bişey hissettim agrıyan yere bi koydum bizimki orda bişeyler yapıyor yemek yiyene kadar ben düzelene kadar durmadı uyutmadı
cok sagol ıcım rahatladı :) hamılemısın sımdııı
Yaptktan ne kadar sure gecti bebek fotosunu koysanaKılzar sanırım hamile olabilirim durdukça daha belirginleşti gibi şuan ilk defa yaşıyorum bunu
Olmaz olmaz sen şansı arttırıyorsun. Zaten sakıncalı olsa doktorlar sık ilişki demezlerdiKızlar birşey sorucam ya sımdı bebek olusuyor farzedelim ve bilmediğimiz için ilşkiye giriyoruz sürekli bunun zararı olursa bırde :S
Hakkaten ya gizli gizli yedircekler insana. Korkuyorum da gizli yiyince bebekte doğum lekesi olur derlerBenim normalde vucudumda tuz eksiklkgi vardir tuzlu yemek yemem kahvalti yapmam nefret ederim gecen canim tuzlu nasil cekti misir la yedim bin laf sanki ben ne yapayim kirk yilda canim cekmis sanane yani benden daha mi cok dusunuosun sanki bebegimi ay sinirlenmeyeyim diorum ama
amin :)İnşallahhhhhhhgözün aydın canım
kesinlikle tekrarlayın :)5dk icinde cikti yarin tekrarliyayim diyorum inşallah vardir bebis
Hatuuun foto atsanaaa merak ettimKılzar sanırım hamile olabilirim durdukça daha belirginleşti gibi şuan ilk defa yaşıyorum bunu
Ben de gördüm çizgini inş vardır=)Kizlar bakin bi
2 katından fazla artmış korkacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar salı bthgc 41carsamba100.cuma sabah 275 çıktı doktora gosterecem birazdan artisda azalmami var korkuyom normalmi daha bata 5 gün var
Bu gün 400 lerde felan olmayacak mıydı hergunmu ikiye katlayarak iki gundemi2 katından fazla artmış korkacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun canım
2 günde ikiye katlaması lazım yani bugün 2yüzlerde çıkması gerekiyormuş 3yüze yakın çıkmışBu gün 400 lerde felan olmayacak mıydı hergunmu ikiye katlayarak iki gundemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?