2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

5dk icinde cikti yarin tekrarliyayim diyorum inşallah vardir bebis

var gıbı gozukuyor ama tabı yıne de tekrarla kuzucum

Kızlar birşey sorucam ya sımdı bebek olusuyor farzedelim ve bilmediğimiz için ilşkiye giriyoruz sürekli bunun zararı olursa bırde :S

ınsanlar hamıleykende ılıskıye gırıyorlar merak etme allahın ıznıyle bıse olmaz ben ogrenmeden bı gun once ne agır ısler yaptım nasıp eden rabbım koruyor

cok sagol ıcım rahatladı :) hamılemısın sımdııı

Olabilir bebegim. Benimde akintim geldi bende saskinim normalde kuru olurum

Niye kendini üzüyorsun bebiş hissediyor canım. Ben sadece koca bir şişlik hissediyorum. Sanki afedersin öküz oturmuş üzerime

Hakkaten ya gizli gizli yedircekler insana. Korkuyorum da gizli yiyince bebekte doğum lekesi olur derler

bata 3 gün... bugün altım hafif ıslak gibi ve çamaşırımda pembemi beyaz mı bilemedim lekelenme var... acaba ilişkiden sonraki günlerde sizde de oluyor mu böyle?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Satimdan sonra 10 ve 11. günlerde ovulasyon testi yaptım 10. gün yaptığım daha belirgindi 11. gün yaptığım daha silik fotoğrafı ekledim sağdaki dün soldaki bugün normalde adetlerim 26 günde bir duzenlidir ama hicbisey anlamadım yumurtlamiyomuyum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…