Kasık agrim vardi canım ama bugün hic yok kasığım sag tarafinda batma oluyordu oda yok bugün kayboldu hepsi bebisim varsa şuan yerleşmiş olmasi lazim ne biliyim bakalım istiyorum ama yok gibi geliyor falan benimkide birsey diyince basladin yine belirti aramaya bebek bebek demeye diyor erkekler daha rahatlar istisnalar haricAdet belirtilerin mi var gebelikten hiç mi belirti yok :/ bende zıkkım var gibi kendimi hamile gibi hissediyorum bi ara emindim nerdeyse geçen haftalarda. Neyseki o kafalarda değilim. Hâlâ içimde umut var bilmiyorum psikolojik büyük ihtimal. Eczaneye girdik eşim diyo çubuk mu alıyosn yine. Adam da alıştı böyle değildim hiç
Kasık agrim vardi canım ama bugün hic yok kasığım sag tarafinda batma oluyordu oda yok bugün kayboldu hepsi bebisim varsa şuan yerleşmiş olmasi lazim ne biliyim bakalım istiyorum ama yok gibi geliyor falan benimkide birsey diyince basladin yine belirti aramaya bebek bebek demeye diyor erkekler daha rahatlar istisnalar haric
Bebek yerleşene kadar kasik agrisi mi olur ? Bilmiyorum biliyosan bilgilendirirseniz sevinirjmKasık agrim vardi canım ama bugün hic yok kasığım sag tarafinda batma oluyordu oda yok bugün kayboldu hepsi bebisim varsa şuan yerleşmiş olmasi lazim ne biliyim bakalım istiyorum ama yok gibi geliyor falan benimkide birsey diyince basladin yine belirti aramaya bebek bebek demeye diyor erkekler daha rahatlar istisnalar haric
Ayy Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canımInsallah en kisa zamanda hamis kalirsin evet canim hamileyim
insaAllah canım benim güzel haberler olsunKizlar benim tasinma işi çıktı belki onunla meşgul olurken bebek fikri de aklimdan çıkar da hamile kalirim :) Yarin reglim bitiyor malum 9 gun sürüyor
Bende net bilmiyorum ama çoğu kişi kasık agrisini belirti olarak söyledi yerlesene kadar diye değil yumurtlama zamanlarindan adete hatta hamileligin ilk haftalarida oluyor falan diye aklimda kalan bilgiler bunlar duyduklarimdan sizin nasıl olmustuBebek yerleşene kadar kasik agrisi mi olur ? Bilmiyorum biliyosan bilgilendirirseniz sevinirjm
Aynen canım benim kv cok istekli annem sormuyor hiç o akisina bırakıyor bakalim nasibimizde ne varsa hayirlisi ile artıkAynen benimde iki gündür ağrım falan geçti bişeyim yok bende anlamadım arada adet sancısı giriyo beş on saniye sonra gidiyo Allah hayırlısını versin annem de merakla bekliyo her aradığnda soruyo inşallah hayırlı olumlu haberler veririz canım sende umudunu yitirme hiç belirti yaşamayanda var bakalım şansımıza ne çıkacak bu ay..
Benimde 8 9 gun suruyor seninki gibi canim sen nezamn yumurtladini biliyomusun bide kac gunde bi adet goruyosnKizlar benim tasinma işi çıktı belki onunla meşgul olurken bebek fikri de aklimdan çıkar da hamile kalirim :) Yarin reglim bitiyor malum 9 gun sürüyor
Normal bi gebelikse yukselir canimkizlar ben kan vermistim 5.2 cikmisti yarin bi daha kan vericem yukselmismidir sizce
Canim benim periyodum degisken 30-34 aralığındaydi bu aya kadar. ilk kez erken oldum 26. günümde. 12. gun catladi bu ay yani. Strese bağlı olarak degisiyor sanirim yumurtlama günü.Benimde 8 9 gun suruyor seninki gibi canim sen nezamn yumurtladini biliyomusun bide kac gunde bi adet goruyosn
Canim benim periyodum degisken 30-34 aralığındaydi bu aya kadar. ilk kez erken oldum 26. günümde. 12. gun catladi bu ay yani. Strese bağlı olarak degisiyor sanirim yumurtlama günü.
Anladim canim ben 24 25 gunde bir adet goruyorum .. Erken oldum demissin insAllah bebis yer ariyodur bidahakine yerlesirCanim benim periyodum degisken 30-34 aralığındaydi bu aya kadar. ilk kez erken oldum 26. günümde. 12. gun catladi bu ay yani. Strese bağlı olarak degisiyor sanirim yumurtlama günü.
Insallah canım insallah oyle olur. Ama benim bu aydan da pek umidim yok. Esim pazartesi goreve gidiyor persembe gunu ya da cuma gunu gelecek erken yumurtlarsam yine kaciracagiz gunleri. Bakalim hayirlisi Allah'tan. Senin uzun surmesine ragmen periyodun baya kısaymış.Anladim canim ben 24 25 gunde bir adet goruyorum .. Erken oldum demissin insAllah bebis yer ariyodur bidahakine yerlesir
Hic belli olmaz nasip isi sen her firsati degerlendir..evet 8 9 gun suruyo bitince 25 gunde bir oluyorum evet kisa suruyo dedigin gibi ben nezamn yumurtladimida kestiremiyo hesap baska belirtiler baskaInsallah canım insallah oyle olur. Ama benim bu aydan da pek umidim yok. Esim pazartesi goreve gidiyor persembe gunu ya da cuma gunu gelecek erken yumurtlarsam yine kaciracagiz gunleri. Bakalim hayirlisi Allah'tan. Senin uzun surmesine ragmen periyodun baya kısaymış.
.yok canm 1 Aralıkta ikili için gidicem belki o zaman gösterir
Kasık agrim olmuştu benim sürekli bi batma vardı ama düşük olmuştu gebelik takvimi kaldiramadigim için öyle kaldı sakin bi yere uzanma ya yetişmeye kalkmayin esneyince daha çok batma yapıyo ve zararlı dikkat edinBende net bilmiyorum ama çoğu kişi kasık agrisini belirti olarak söyledi yerlesene kadar diye değil yumurtlama zamanlarindan adete hatta hamileligin ilk haftalarida oluyor falan diye aklimda kalan bilgiler bunlar duyduklarimdan sizin nasıl olmustu
Hakkaten ya gizli gizli yedircekler insana. Korkuyorum da gizli yiyince bebekte doğum lekesi olur derler
Canım benim doktorum aktardan ıhlamur alıp kaynatıp içmemi önerdi. Adaçayı dışında abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Limonlu limonlu güzel olur. Bol bol dinlen. Kivi ye c vitamini ve potasyum var.Grip oldum tavsiyesi olan var mi kizlar
Ben gecen ay yani ilk denememizde ovulasyon testi yaptim hep silik çıktı doktora gittim yumurtan catlamis dedi testler ile yakalayamadim yani. O yüzden ben de kestiremiyorum. Gun asiri iliski yasamakta fayda var o yüzden.Hic belli olmaz nasip isi sen her firsati degerlendir..evet 8 9 gun suruyo bitince 25 gunde bir oluyorum evet kisa suruyo dedigin gibi ben nezamn yumurtladimida kestiremiyo hesap baska belirtiler baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?