Hormon testi mi yapılacak? 3. Gün yapılıyor diye biliyorumCanim 6 gün sabah akşam kullandım. Sabah yazdım Akşama doğru karın ağrılarım başladı şişkinlik var su an. Bekliyorum daha kırmızıyı görmedim.
Ya şimdi kan gelmedi kahverengi leke var. Doktor 2.gün gel demişti ama ozel hastane yarın öğlene kadar açık gitsem mi. Yarin kırmızıyı görünce 1.gün saydam pazartesi çok geç mi olur. Bana akıl verir misiniz
Napim yaa 2 bebegimi kaybedince deliye donmustum devamli gebelik testi aldiriyodum esime en son kizdi almak istemedi bende oyle bise okudum denedim caresizlik neler yaptiriyo iste ama sonunda cok sukur rabbim yuzume gulduHersey tamamda bu idrari kaynatmak ne yaAllahim aklimizi koru
GorunuyorrrKizlar bakin bi
tatlm o deger bende adetime 3 gun kala cikmsti ama dusuk bulmusdu dr. Yine cagrdi. Seni de cagrdi mi bikac gun sonraya3. Gun canim
canim insallah yukselmistr. Cok sinrda ckms. Kac gun gecktnkizlar ben kan vermistim 5.2 cikmisti yarin bi daha kan vericem yukselmismidir sizce
Kasık ağrısı, bel ağrısı, akıntı vardı, folik asit kullanıyodum sadece başka ilaç kullanmıyodum
kizlar ben kan vermistim 5.2 cikmisti yarin bi daha kan vericem yukselmismidir sizce
canm bu silik kacinci gun tarih de at testlere benceEki Görüntüle 1917079 kızlar görebiliyor musunuz lh ovu test.
bu gebelik testiyse ben pozitif oldgnu dusundmKizlar bakin bi
Attım da ben gebeliği ogrnmek icinnyazdım ya kusura bakma belirtmemisim. Bat a 9 var.canm bu silik kacinci gun tarih de at testlere bence
Seni iyi anliyorum canım benimde iki kayibim oldu nasil bir duygudur bilirim ve Ben Hala hayirlisi deyip bekliyorum: sen hamilemisin:)Napim yaa 2 bebegimi kaybedince deliye donmustum devamli gebelik testi aldiriyodum esime en son kizdi almak istemedi bende oyle bise okudum denedim caresizlik neler yaptiriyo iste ama sonunda cok sukur rabbim yuzume guldu
estagfurullah canim. Eger adetlern duzenloyse o zaman ovulasyon kacmis olablr cnku bayagi silik bu. T cizgisi c den koyu olunca pozitif sayiliyor. Veya cok ovulasyon olucak iksnden biriAttım da ben gebeliği ogrnmek icinnyazdım ya kusura bakma belirtmemisim. Bat a 9 var.
İnşallah tutar canım gerek kalmaz bunlara.. seni yanlış yönlendirmek istemem netten de araştır.. benim yaptığım adet bitiminde her akşam yatmadan önce bir çay bardağı suyu kaynattim. Bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda biraz dövdüm kaynayan suyun içine attım ocağın altını kapatıp 20 dk demledim sonra ılık bir şekilde içtim. Yumurtlama geçince de bıraktım. Belki yanlışdir yaptığım ama ben böyle yaptım
Yumurta çatlıyo olabilir canım bencekızlar ben klomen kullandım 5 gün .adetimin 10. günündeyim iki gündür kahverengi leke geliyo normalmi hiç bu kadar sarkmazdı.yarın da takibe gidicem
Bat kaçtı canım gecmisse eger ondan yoktur adınBeni eklememissiniz(
bat 2 aralık cnm bnm hayırlısyla insallah bu ay hepimiz hamisizdir :)Bat kaçtı canım gecmisse eger ondan yoktur adın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?