2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hormon testi mi yapılacak? 3. Gün yapılıyor diye biliyorum

Hersey tamamda bu idrari kaynatmak ne yaAllahim aklimizi koru
Napim yaa 2 bebegimi kaybedince deliye donmustum devamli gebelik testi aldiriyodum esime en son kizdi almak istemedi bende oyle bise okudum denedim caresizlik neler yaptiriyo iste ama sonunda cok sukur rabbim yuzume guldu

S selifor aralikta da tutturamazsak yeni topik acmalisin yeni yilda bebek calismasi yapanlar diye ya da ben acym onu sen zaten tutturdun masallah
Olur canım ama ben yeni acmicam yoneticiden rica edicem topigin adını degistirmek için liste ayni kalip bakalım nasip kismet

kızlar görebiliyor musunuz lh ovu test. Gebelik var mı yok mu ogrenmek icin yaptım ovu testi. Bata 9 var daha. Erken belki ama dayanamadım. Saat 16 suları yaptım.

Son düzenleme:
Napim yaa 2 bebegimi kaybedince deliye donmustum devamli gebelik testi aldiriyodum esime en son kizdi almak istemedi bende oyle bise okudum denedim caresizlik neler yaptiriyo iste ama sonunda cok sukur rabbim yuzume guldu
Seni iyi anliyorum canım benimde iki kayibim oldu nasil bir duygudur bilirim ve Ben Hala hayirlisi deyip bekliyorum: sen hamilemisin:)

Hay

Hayıt tohumuyla civan perçemi aldım bugun. Bakalım adet olursam denycem. Allah yardımcımız olsun inşallah hamileyimdir sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…