idrarını bir kaba yapıyorsun içine çamaşır suyu döküyorsun bira köpüğü gibi beyaz olursa ve köpük gitmezse hamileymişsin tabi ne kadar doğru bilemiyorum konu açmışlar bunula ilgili bak istersen canım
Tatlım hemen korkma inşallah yerleşmedir çünkü daha çok yeni neden doktora gitmedin yarın sabah gidebilirsen git bencekizlar djn kan vermistim 5.2 cikmisti cok korkuyorum kahverenginde bi kac damla akkntkm geldi dusukmu yapiyorum
Olur canım ama ben yeni acmicam yoneticiden rica edicem topigin adını degistirmek için liste ayni kalip bakalım nasip kismet
Sizi geç buldum tez kaybetmeyim :))Olur canım ama ben yeni acmicam yoneticiden rica edicem topigin adını degistirmek için liste ayni kalip bakalım nasip kismet
Folik asit bende kullanıyorum ama o sadece vitamin tatlım bize bi etkisi yokAcaba folik asit mi gecikm yapıyor anlamadım ki burda çoğu kişi gecikme yaşıyor folik asit kullanıyor da ordan vardım Bu kanıya
Hamile topiklerini dogum yapmışlarin bebekleriyle ilgili anlattiklari yorumlari okuyan bir ben miyim
Bak ben yeni öğreniyorum kullanmayı. Baska yere giderseniz ben bulamam burda kaybolurum sesim yankı yapar korkarım :)) gideceğiniz yere benide etiketleyip sürükle olar mı :))
Bırakmam canım nereye gidersem liste ve sizlerde gelirsiniz birakmam canlarimiSizi geç buldum tez kaybetmeyim :))
Merak canım hoşuma gidiyor seviyorum yok o kadar etkilemiyorNiye okuyosunokumaaaaa... İyice psikolojikmen çökertecen kendini ya
Kıyamam darısı inşallah sana olur. Sende buraya yazarsın biz okuruuzz sevinçleMerak canım hoşuma gidiyor seviyorum yok o kadar etkilemiyor
insaAllah canım güzel haberlerini vermek nasip olsunBugun kan testi yaptrcaktım erindim sabah sabah gitmedim bide beklemek istedm pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptrmam bugun idrar testi aldım iki tane. Haftasonum onlarla geçer artık :)) Allahım yıllardır pko kabusundan uyandır içimde bi can olsun nolur...umut bitmiyo psikoloji pert
Çok Teşekkür ederimBırakmam canım nereye gidersem liste ve sizlerde gelirsiniz birakmam canlarimi
Canım benim insaAllah hepimizeKıyamam darısı inşallah sana olur. Sende buraya yazarsın biz okuruuzz sevinçle
insaAllah canım güzel haberlerini vermek nasip olsun
Evet canım ama kendimi hamile gibi hissetmiyorumAmin canımm sen ne zaman yapcn testi pazartesi diye biliyorum
Evet canım ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Insallah en kisa zamanda hamis kalirsin evet canim hamileyimSeni iyi anliyorum canım benimde iki kayibim oldu nasil bir duygudur bilirim ve Ben Hala hayirlisi deyip bekliyorum: sen hamilemisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?