Canım benim doktorum aktardan ıhlamur alıp kaynatıp içmemi önerdi. Adaçayı dışında abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Limonlu limonlu güzel olur. Bol bol dinlen. Kivi ye c vitamini ve potasyum var.
Portakal suyu zararlı diye duydum sebebini bilmiyorum onun yerine portakal ve mandalina yemeliymişiz. Posalı olduğu için de faydalı. Ben de yatayım minnoş yoruyor beni bu aralarSaol canim ya bende limonata ictim yrn kivi alrm artik uzaniyim dinleniyim o zmn tsk ederim
Gün aşırı yeterli canım. Sık olunca sperm kalitesi düşüyormuş. 3 gün yaşıyor zaten spermler. Eşine bitter çikolata yedir, içerse keçiboynuzu kaynatıp suyunu içir sabah akşam. Bi de benim eşim bunların yanında mesir macunu da yemişti. İnşallah bu ay sizin için hayırlı olan aydır inşallah tutarMerhaba kızlar klomen kullanmıştım bu ay yumurtam büyümüş ama henüz çatlamadı o akıntı gelmedi yani. Doktor c.tesi Pazartesi Çarşamba ilişki önerdi bugün ilişki oldu affınıza sığınarak soruyorum kaç defa birlikte oluyorsunuz eşinizle 1 defa olunca sanki tam olmuyormuş gibi hissediyorum
Portakal suyu zararlı diye duydum sebebini bilmiyorum onun yerine portakal ve mandalina yemeliymişiz. Posalı olduğu için de faydalı. Ben de yatayım minnoş yoruyor beni bu aralar
Tesekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sende Bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.Gün aşırı yeterli canım. Sık olunca sperm kalitesi düşüyormuş. 3 gün yaşıyor zaten spermler. Eşine bitter çikolata yedir, içerse keçiboynuzu kaynatıp suyunu içir sabah akşam. Bi de benim eşim bunların yanında mesir macunu da yemişti. İnşallah bu ay sizin için hayırlı olan aydır inşallah tutar
Yani işte bende onu demek istedim canım. 1 defa yeterli yani eğer canınız istemiyorsa görev gibi olmasın.Tesekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sende Bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.Benim sorum o değil canım tek gecede 1 defa mi oluyo onu sordum
Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah canım dikkat etmeye çalışıyorum bakalımKasık agrim olmuştu benim sürekli bi batma vardı ama düşük olmuştu gebelik takvimi kaldiramadigim için öyle kaldı sakin bi yere uzanma ya yetişmeye kalkmayin esneyince daha çok batma yapıyo ve zararlı dikkat edin
Gun icinde mi 1 defa ?Merhaba kızlar klomen kullanmıştım bu ay yumurtam büyümüş ama henüz çatlamadı o akıntı gelmedi yani. Doktor c.tesi Pazartesi Çarşamba ilişki önerdi bugün ilişki oldu affınıza sığınarak soruyorum kaç defa birlikte oluyorsunuz eşinizle 1 defa olunca sanki tam olmuyormuş gibi hissediyorum
EvetGun icinde mi 1 defa ?
Hormon testi mi yapılacak? 3. Gün yapılıyor diye biliyorum
Allahım ya neler biliyolar bende burda öğreniyorum geçen gün kabartma tozuyla yapılan testi akşam denedim idrara katıyomuşsun kabarırsa gebeymişsin eee köpürdü benimkide :) ama idrar asitli sonuçta ondandır dedim. Hamileyken idrarda beyaz tortu oluyomuş o sıra onuda denedim baktım beyaz beyaz parçalar var. Netten araştırdım böbrekte kum veya taş varsada olabiliyomuş. İki yıl once taş dökmüştüm o sıra normal idrarıma baktığımda daha büyük beyaz tortular vardı. Bu aksamki tortuyu da ona yordum :)) inşallah hamileyimdir umutlanmak istemiyorum adet sancılarım var
Hamile topiklerini dogum yapmışlarin bebekleriyle ilgili anlattiklari yorumlari okuyan bir ben miyim
Iki gun üst uste olmasini bile onermiyo doktorlar ayni gun iki kere olunca kaliteli sperm mi kalir? Haftada iki uc ile hamile kalinabiliyor
Tesekkür ederim bizimde zaten gün aşırı oluyor ama eşim isteyince bazen fazla oluyor ondan sormuştumIki gun üst uste olmasini bile onermiyo doktorlar ayni gun iki kere olunca kaliteli sperm mi kalir? Haftada iki uc ile hamile kalinabiliyor
Yetmez gibi geliyor dedin diye açıkladım bnde canmTesekkür ederim bizimde zaten gün aşırı oluyor ama eşim isteyince bazen fazla oluyor ondan sormuştum
Kizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr
Zencefil bal limon zararı var mı bilmiyorum canım bi araştırCanım benim doktorum aktardan ıhlamur alıp kaynatıp içmemi önerdi. Adaçayı dışında abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Limonlu limonlu güzel olur. Bol bol dinlen. Kivi ye c vitamini ve potasyum var.
Ovulasyon testini kullanabilirsin canimkızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum mesela adetiniz olması gerek gunden gecıktı ve sonra oldu bu durumda dha oncekı yumurtlmada mı değişyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?