2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim doktorum aktardan ıhlamur alıp kaynatıp içmemi önerdi. Adaçayı dışında abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Limonlu limonlu güzel olur. Bol bol dinlen. Kivi ye c vitamini ve potasyum var.

Saol canim ya bende limonata ictim yrn kivi alrm artik uzaniyim dinleniyim o zmn tsk ederim

Merhaba kızlar klomen kullanmıştım bu ay yumurtam büyümüş ama henüz çatlamadı o akıntı gelmedi yani. Doktor c.tesi Pazartesi Çarşamba ilişki önerdi bugün ilişki oldu affınıza sığınarak soruyorum kaç defa birlikte oluyorsunuz eşinizle 1 defa olunca sanki tam olmuyormuş gibi hissediyorum

Gün aşırı yeterli canım. Sık olunca sperm kalitesi düşüyormuş. 3 gün yaşıyor zaten spermler. Eşine bitter çikolata yedir, içerse keçiboynuzu kaynatıp suyunu içir sabah akşam. Bi de benim eşim bunların yanında mesir macunu da yemişti. İnşallah bu ay sizin için hayırlı olan aydır inşallah tutar

Portakal suyu zararlı diye duydum sebebini bilmiyorum onun yerine portakal ve mandalina yemeliymişiz. Posalı olduğu için de faydalı. Ben de yatayım minnoş yoruyor beni bu aralar

İui geceler portakal suyunun zararli oldugunu duymamistim saol bilgi icin arastrcm bend

Tesekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sende Bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın. Benim sorum o değil canım tek gecede 1 defa mi oluyo onu sordum

Tesekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sende Bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın. Benim sorum o değil canım tek gecede 1 defa mi oluyo onu sordum
Yani işte bende onu demek istedim canım. 1 defa yeterli yani eğer canınız istemiyorsa görev gibi olmasın.

Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah canım dikkat etmeye çalışıyorum bakalım

Gun icinde mi 1 defa ?

Hormon testi mi yapılacak? 3. Gün yapılıyor diye biliyorum

Klomene başlayacağız dedi belki test yapar onu bilmiyorum. Pazartesi gideyim ben daha adet kanamam olmadı. Lekelenme var sadece

bende burdan okuyorum valla çok tuhaf gelmişti ilk başlarda ama yakında bende yapmaya başlarım 2 yıldır anne olamayınca

Hamile topiklerini dogum yapmışlarin bebekleriyle ilgili anlattiklari yorumlari okuyan bir ben miyim

Bende düşük yaptığım hamileliklerimdeki anne topiklerini okuyorum arada...

Kizlar hamileyimmmmm hemde 3 aylik.
Demeyi cook isterdim. Haha gece gece nerden aklima geldi ki(!) muziplik yapmak.
Tahminlerime ve belirtilerime gore bekledigimden erken yumurtladim. 9 aralik olan bat 4-5 aralik civarina geriledi. Haydi hayirlisi bakalim. Hepimiz icin dua ediyorum. Iyi geceler.

Kizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr

Cok sevindim canim, Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi basimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…