2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Portakal suyu zararlı diye duydum sebebini bilmiyorum onun yerine portakal ve mandalina yemeliymişiz. Posalı olduğu için de faydalı. Ben de yatayım minnoş yoruyor beni bu aralar
Portakal yemeliysek portakal suyu niye zararlı ki canım ? Dışardan alınanlardan mi bahsettin? Iki gündür portakal suyu iciyorum

Kizlr bu ay doktor çok çalışın dedi heleki adet oldum hafta çok çalıştık eşimle. Ve 4 gün sonra adetim var. Gecen gun doktor bana rahimimde kan olduğunu bunun bebekte olabileceğini veya adete de dönüşebileceğini söyledi. İstirahat et ilaç içmek ilişkiye girme dedi sizce hamilelik lii olabilir mi ?

Portakal yemeliysek portakal suyu niye zararlı ki canım ? Dışardan alınanlardan mi bahsettin? Iki gündür portakal suyu iciyorum
Bende hiç duymamıştım portakal suyunu.bu aylar maydanoz ve narı biliyorum en genel olarak.adaçayı faland içilmemeliymiş. bazıları ıhlamurda diyor

neseliii34 canım inşallah senden güzel haber alırız sabah gebelik testi yapıp bi kaç saat sonra regl olmak çok koydu bana gözlerim doluyo sürekliii

Üzülme canım ya, Allah hayırlısını versin. İnşallah sonraki ay mutlu haberlerini alırız
Benim de bazen kasıklarıma hafif ağrı giriyor, başka belirti yok. Çok umutlanmak istemiyorum ama nasip olur hayırlısı ile inşallah

Bat kaç canım.çok üzülecek kadar ümitlenme ama ümidini de kaybetme kırmızılar gelene kadar inallah seninledir bebişin

merhaba bende aynı durumdayım adet günüm.Gebe değilim ihtimalim kalmadı ama ne gelen var ne giden.kırmızılar olsa da bari gelecek aya rahat başlasam..
Hic silik cikan testin oldumu yavrum ? Benim regle iki gun kala sabah ilk idrarla yaptigim test ilk 5 dakika negatifti hatta ilk 10 dakika falan . sonra uyumusum 3 saat sonra falan bi baktim 2 cizgi. 2. Cizgi daginikti boyle.. Simdide negatif cikti yaptigim test bende anlamadim ne oluyor

Nasıl gidiyor canım nasılsn :)
Valla iyiyim canım ama kabizlikla uğraşıyorum. Çok korktum bebegime bişey olacak diye. Randevum da haftaya cmtesi. Inşallah bi sorun yoktur. onun disinda cok uyku var bende sabahları erken kalkamiyorim artık. Öyle olunca da öğün atlıyorum mecburen. Bakalım cmtesi inşallah kalp atışını duyarım sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Sen nasılsın canım ?

benim testte hiç bi çizgi olmadı yaptıklarımda.beta hcg yaptırdım 3 gün falan varken sonuç 2.00'dı dün yine yaptırdım bu defa 0.16 çıktı sonuç.oyüzden benim umudum hiç yok.testini tekrarla istersen canım.bazen testler silinmeye başlayıp yani sonuç geçince de böyle oluyor 10dk içerisindeki testler dikkate alınmalı diye düşünüyorum canım

Bende perşembe duyucam inşallah kalp atışlarını inşallah iyidir sağlıklıdır bebişlerimiz.bende zor kalkıyorum ama mecbur kalkıyorum işe :) gerinince falan zararlımı ya bazen yatarken istemsiz geriniveriyorum sonra korkuyorum .bugün bide göbek deliğimin etrafında çekilmeler oluyor ara ara .neden acaba

olabilor canim .. Eczaci arkadasima danistim o da gebelik yoksa kac saat gecerse gecsin ikinci cizgi cikmamali dedi sanirim o yuzden umutlandim bende ..

olabilor canim .. Eczaci arkadasima danistim o da gebelik yoksa kac saat gecerse gecsin ikinci cizgi cikmamali dedi sanirim o yuzden umutlandim bende ..
inşallah vardır canım. oda doğru gerçi ben daha önceki yaptığım testlerde saatler geçmesine rağmen koca bir tek çizgi görüyordum.Bence sen ozaman tekrar dene regl olmazsan sabahki testle yap

Kırmızı kartı yedim belliydi böyle olacağı... Umudum bu aya kaldı pazartesi gebelik kan verme yolu değilde doktor yolu göründü bana.... S selifor bat belirsiz
Sağlık olsun canım benim insaAllah sağlıkla hayırlı zamanda gelsin bebis üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…