- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
ovulasyon testi klomene gore cok daha az zahmetsiz aslnda. Ama yumurta catlamasinda sorun varsa ovulasyon testi ise yaramaz. Sadece iliskiye uygun zamanlari isaret ediyor test. Klomen de benm gozumu korkutuyor. Umarim gerek kalmaz izinlerm cok sorun oluyor duzenli doktora gtmem mucize olur. Esm de saatle iliski yuzunden stres olur. Ben de...oof of zor olay. İnsallah kisa surede hamile kalablrz
Idrar testi bebegim. Tek iliski oldu bu ay oda tahminime gore yumurtlamadan bir gun once oldu. Bilmiyorum ki tutma ihtimali yuzde kactirIdrar testiyse kan degilse bekle bence canim stres yapmadan bellim olur vardir belki ama daha idrara gecmemistir
En cok ihtimal tam da o gün canim bir arkadas paylasmisti onceki gunu %26ydi yumurtlama günü %20 ydi bulayimda paylasiyim onuIdrar testi bebegim. Tek iliski oldu bu ay oda tahminime gore yumurtlamadan bir gun once oldu. Bilmiyorum ki tutma ihtimali yuzde kactir
Bat kaç canım.çok üzülecek kadar ümitlenme ama ümidini de kaybetme kırmızılar gelene kadar inallah seninledir bebişin
yumurtlama zamanın nezamandı canım senin tahminen.Idrar testi bebegim. Tek iliski oldu bu ay oda tahminime gore yumurtlamadan bir gun once oldu. Bilmiyorum ki tutma ihtimali yuzde kactir
A ayca152012 canım spermler 3-5 gün arası yaşayabiliyorlar tutma şansı yüksek yani
Ben bayraklidayim burdaki hemşire 2gun sonra çıkar dedi acaba yanında testler yapılıyor hepsi için mi söyledi ki sen nerde ikamet ediyosunevet bende izmirdeykm ertesi gun cikiyo ama burda
Sen mi ben mi.... Umut ettikçe uzaklaşıyo sanki bebişlerBenim de bata 5 gün var, bu sabah idrar testi yaptım negatif, çok da umutluydum bu aydan oysa, dengem altı üstü oldu yanapcaz böyle bilmiyorum
Çok takmamak lazım da işte nasıl yapıcaz onu. Böyle saydıkça hesapladıkça iyice yıpranıyoruz ya. Her ay aynı umut ve arkasından hayal kırıklığı.. ay ne biliyim inş allahım bizim de kucağımızı boş bırakmazSen mi ben mi.... Umut ettikçe uzaklaşıyo sanki bebişler
Belirti olmadanda olabiliyor canım belli olmaz :) olmayacak dediğin anda çıkıverir karşına.benimde kasık ağrılarım olmuştu ve göğüslerim şişmişti sadeceAmin canım, Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile. Benim bat 30 kasım canım. Geçen hafta iki gün sol kasığımda batma tarzı ağrılar oldu hatta bazen şiddetlendi. Ondan önce de iki gün boyunca pembemsi kahve gibi akıntı geldi. Bunlar üzerine ümitlendim ama bu hafta tık yoksadece arada kasığıma hafif ağrı gelip gidiyor o kadar. Saniyelik diyebilirim yani.
Bende olmadı canım herkeste olmuyorKızlar bu yerlesme kanaması herkeste oldu mu ? Bilgilendirirmjsiniz
Kuzum 10 kasimda iliski oldu 11 kasimda tahminen yumurtladimyumurtlama zamanın nezamandı canım senin tahminen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?