2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah canım inşallah sana klomen bana da ovulasyon testine gerek kalmadan hamile kalabiliriz..

Idrar testi bebegim. Tek iliski oldu bu ay oda tahminime gore yumurtlamadan bir gun once oldu. Bilmiyorum ki tutma ihtimali yuzde kactir
En cok ihtimal tam da o gün canim bir arkadas paylasmisti onceki gunu %26ydi yumurtlama günü %20 ydi bulayimda paylasiyim onu

Onu bulamadimda bu çıktı karsima paylaşayım dedim gerci cogumuz bunu çözdük artık arastira arastira

Bat kaç canım.çok üzülecek kadar ümitlenme ama ümidini de kaybetme kırmızılar gelene kadar inallah seninledir bebişin

Amin canım, Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile. Benim bat 30 kasım canım. Geçen hafta iki gün sol kasığımda batma tarzı ağrılar oldu hatta bazen şiddetlendi. Ondan önce de iki gün boyunca pembemsi kahve gibi akıntı geldi. Bunlar üzerine ümitlendim ama bu hafta tık yok sadece arada kasığıma hafif ağrı gelip gidiyor o kadar. Saniyelik diyebilirim yani.

Benim de bata 5 gün var, bu sabah idrar testi yaptım negatif, çok da umutluydum bu aydan oysa, dengem altı üstü oldu ya napcaz böyle bilmiyorum

Belirti olmadanda olabiliyor canım belli olmaz :) olmayacak dediğin anda çıkıverir karşına.benimde kasık ağrılarım olmuştu ve göğüslerim şişmişti sadece

Yerlesme kanamasi burda cok yaygin gibi duruyor ama aslnda o kadar da yaygin bir olay degil.
Morsevdama bat tarihini bile yazdiramiyorum,kirmizilari bekliyorum ama gelmiyor ki nalet olasica !

Reglin 14 ve 19.gunlernde iliski oldu. Ben hala adet gormedm. 32 gun oldu. Son bir senenin regl tarihleri kaytlari maksimum bu kadar geckms 32gun yani. Bu sabah gebelik testi yaptm negatif cikti. Bir adet gorsem rahatlayacagm. Belli ki bisey yok ama insan umutlaniyor iste

Bugün kan tahlili yaptırdım 4.50 çıktı kızlar hamilesiyim değilmiyim bilmşyorum yükselir mi değerim kasık ağrım devam ediyor bel ağrım da var sevinemedim geçen ay yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı ilaçta kullanmadım neden böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…