Amin canım benim insaAllah oyle olur kasığımin sag tarafinda batma vardi 3 aydir nerdeyse iki gündür kesildi simdi ortalarda hissediyorum gerilme seklinde bakalım 1 gün kaldi testeIcini ferah tut canım bende kendimi hamile gibi hissetmiyordum. Olumlu düşün hayirlisiysa bu ay olsun insallah
Esim artik eczane gorunce kaciyoo:)) iki tane test almistim bugun birini yaptim bi tanesi kldi. Bir kc gun beklemeyi dusunuyorum regl olmazsam egerinşallah vardır canım. oda doğru gerçi ben daha önceki yaptığım testlerde saatler geçmesine rağmen koca bir tek çizgi görüyordum.Bence sen ozaman tekrar dene regl olmazsan sabahki testle yap
Henüz bilmiyorum canım insaAllah öyledir pazartesi test yapicam totem olarak yaptm takvimi heves işte
Esim artik eczane gorunce kaciyoo:)) iki tane test almistim bugun birini yaptim bi tanesi kldi. Bir kc gun beklemeyi dusunuyorum regl olmazsam eger
O totem nasıl yapılıyo bi onu çözemedim :)Henüz bilmiyorum canım insaAllah öyledir pazartesi test yapicam totem olarak yaptm takvimi heves işte
inşallah olmazsın canım ve meleğin gelir.hepimiz için en doğru zamanda nasip etsin rabbimEsim artik eczane gorunce kaciyoo:)) iki tane test almistim bugun birini yaptim bi tanesi kldi. Bir kc gun beklemeyi dusunuyorum regl olmazsam eger
Hamis olduğunu ogrenmeden yapiyorsun işte canım takvimi öyle birşey motivasyon gibiO totem nasıl yapılıyo bi onu çözemedim :)
Yaa canım inşallah vardırda kaldırmazsın inşallah inşallah inşallahHenüz bilmiyorum canım insaAllah öyledir pazartesi test yapicam totem olarak yaptm takvimi heves işte
canım benim şuanlık birşey yok.Aslında kan testi yaptırıp negatifi görmeseydim belirtilerim regl değil de hamilelik yönündeydi fakat artık umudum yokECEdeniz8107 26 Kasım
A ayca152012 26 Kasım
Almila93 26 Kasım
D durubebek123 26 Kasım
Canlar haberler nasıl?
Denişikmiş :)) bende bi pembil takvimimvar oda yetiyo Allahım kafayı bozmadan hepimize bebiş nasip etsin :))Hamis olduğunu ogrenmeden yapiyorsun işte canım takvimi öyle birşey motivasyon gibi
Canım benim insaAllah hamilenin duasi kabul olurmus kocaman amin diyeyim gelmis olmus benim minnakimdaYaa canım inşallah vardırda kaldırmazsın inşallah inşallah inşallah
Insalllaaah canimm hepimizin melekleri gelir tek duam bu ..inşallah olmazsın canım ve meleğin gelir.hepimiz için en doğru zamanda nasip etsin rabbim
1 senedir bende belirtiler yasayip kan bile yaptirip sonunda kırmızı karti yedim canım hayırlısı diyip yola devam edelim sağlıklı olalımda Rabbim hayırlı zamanda versincanım benim şuanlık birşey yok.Aslında kan testi yaptırıp negatifi görmeseydim belirtilerim regl değil de hamilelik yönündeydi fakat artık umudum yok
Kuzuumm henuz gelen giden yok testte negatif cikti..ECEdeniz8107 26 Kasım
A ayca152012 26 Kasım
Almila93 26 Kasım
D durubebek123 26 Kasım
Canlar haberler nasıl?
Aynen canım aklimiz fikrimiz bebis oldu artıkDenişikmiş :)) bende bi pembil takvimimvar oda yetiyo Allahım kafayı bozmadan hepimize bebiş nasip etsin :))
Idrar testiyse kan degilse bekle bence canim stres yapmadan bellim olur vardir belki ama daha idrara gecmemistirKuzuumm henuz gelen giden yok testte negatif cikti..
amin inşallah gerçi en önemlisi hayırlı zamanlarda nasip olması.Rabbim dualarımızı bize hayırlı kılsın ve versin..1 senedir bende belirtiler yasayip kan bile yaptirip sonunda kırmızı karti yedim canım hayırlısı diyip yola devam edelim sağlıklı olalımda Rabbim hayırlı zamanda versin
Amin canım insaAllahamin inşallah gerçi en önemlisi hayırlı zamanlarda nasip olması.Rabbim dualarımızı bize hayırlı kılsın ve versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?