2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kaç gün gecti adetini canım?

S selifor selammm dayanamadım geldim. Fena bel ağrım var hiç olmamıştı ve hala kupkuruyum yok mu ki bebiş anlam veremedim
Canım hoşgeldin :) bat kaç.herkeste akıntı çok olmuyormuş.benimde yoktu hala çok değil ara ara var da adet öncesi kuruydum.kırmızılar gelene kadar umut var umudunu kaybetme inşallah gelmez9ay

Benim arkadaşımdada aynısı oldu canım hatta onda 3 lü bişeydi küçük dedim daha doktor yok demişti ama bir iki hafta sonra gittiğinde değeri baya yüksek çıkmıştı hamileydi sendede küçük daha yeni ondan değer düşük

İniallah canım vallahi umut oluyor bana bu söylenenler nasip olursa adet günümde tekrar tahlil vereceğim inşallah yükselir o zamana

İ
İniallah canım vallahi umut oluyor bana bu söylenenler nasip olursa adet günümde tekrar tahlil vereceğim inşallah yükselir o zamana
İçini ferah tut canım yükselir Allahın izniyle.erken yaptıgn için düşün çıkmıştır ve çok yeni olduğu için .güzel haberlerini bekliyoruz

Canım hoşgeldin :) bat kaç.herkeste akıntı çok olmuyormuş.benimde yoktu hala çok değil ara ara var da adet öncesi kuruydum.kırmızılar gelene kadar umut var umudunu kaybetme inşallah gelmez9ay
Hoşbuldum canım çok sağol. Bat a 5 gün var daha var yani. Bel ağrısı arada kadık batması var göğüslerim şişti ama çok fazla değil ve ağrıda yok birde halsizliğim fena 1 haftadır nerdeyse. En çok takıldığımda normalde çok akıntım olur ama şimdi yok çokkk nadir 1 damla sarı oluyo başkada yok. Valla kuruluk kısmında içimi rahatlattın çok sağol

İnşallah yükselecektir hiç düşünme kötü şeylerde hep mutlu ol pozitif düşün ben inanıyorum yükselecegine hayırlı olsun bebeşin :) Allah kucağına almayı nasip etsin darısıda bize olsun :)

Herkese selam,
Oncelikle hamile olan arkadaslara saglikli bir gebelik ve saglikla bebeklerini kucagina almalarini dilerim.
Butun bu surecin bekleminin zorlugundan tum interneti herseyi deli gibi arastiran biri olarak Genel bir bilgi toparlamisi yapmak istedim. Bunlarin benim arastirmam sonucu edindigim bilgiler oldugunu soylemek isterim.
1. Yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet oluyoruz.yani duzensiz adet olan kisilerde yumurtalarinda sikinti oldugunu cikarabiliriz. Ya gelismiyor yada gec gelisio veya gec catliyor.
2. Yumurtlama testleri guvenli gercekten yumutlamayi cok iyi tespit edio. Ama bunda da dikat edilmesi gereken sey ayni saatte yapmak ve testi uygulamadan once sivi tuketimine dikat etmek. Ben takvim yaptim 1 yil once ona gore gebelik planladim. Ben duzenli adet olmama ragmen gordum ki yumurtlama duzenli olamayabiliyor.
3. Yumurtlama sirasinda rahimde baxi hareketlenmeler oluyor. Cimcikleniyor veya batma , kasilma vs. Gibi seyler. En dorusu akinti takibi.
4. Yumurtlama adetten 14 gun once oluyorsa zaten yumurtlama sirasindaki belirtiler birde bebek dusunulup iliskiye girildiginden yumurtanin dollenmesi ve tuplerden rahme gelmesi adetten 1 hafta 4 gun oncesine denk gelir. Yani yumurtlamadan 10 gun sonra anca rahme tutunuyor.Rahim duvarina yapistiktiktan sonra gebelik hormonu once kana geciyor, 3-4 gun sonra idrara. Yani buda adet zamanina denk gelir. Bosuna adet oncesi test yapiyoruz. Kan dogru sonucu veriyor onunda soyle bi durumu var. Baxi gebelikler rahme tutunma sirasinda allahtan veya baska bi sebepden tutunamiyor. Erkenden degerleri gorup hevesleniyoruz eger tutunma olmaz ve adet ile atarsak kimyasal gebelik denen sey yasaniyor buda bizi cok etkiliyor. Bence kan testini de adet gectikten 10 gun sonra yapmaliyiz cunku ozaman deger 1000 civarinda veya gectigi icin ultrasondan keseyi de gorebiliyoruz.bundan 2 hafta sonrada ultrasonda bebegin kendini ve kalp atisi kese icinde gorunebiliyor.iste ozaman gebelik mujdesi verebilirsiniz.
5. Ozetlersek buradaki kasilmalar, agrilar batmalar, yumurtlama ve sonrasi gebe olanlar icin dollenmeye, gebe olmayanlar icin adete isaret. Bunun disinda uyku basmasi kandaki gebelik hormonu yuzunden olur.buda yumurtlamdan 10 gun sonra olur.
Uzun oldu biliyorum paylasmak istedim. Herkesin allah gonlune gore versin.hepinizi takip ediyorum merakla. Benim sat 30 kasim 1 kimyasal gebelik, 1 tanede kalp atislari olmadigi icn 12. Haftasinda kurtaj oldum. Kismetse bu ay insallah.

İçini feah tut canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ben dayanamayıp iki gün önce idrarda bir gün kala kanda öğrendim inşallah bebişin seninledir

İçini feah tut canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ben dayanamayıp iki gün önce idrarda bir gün kala kanda öğrendim inşallah bebişin seninledir
Bende 3 gün kala yani pazartesi test yapıcam minicik bi çizgi bile görsem hemen kan vermeye koşarım valla inşallah vardır çok hissettim ama yinede ya yoksa diyorum tabi hayırlısı olsun

Hiç bilmiyorum valla canım. Ama çok zorlamadigin sürece sıkıntı olmaz herhalde. Bana da haber ver canım kalp atışını duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…