Zencefil bal limon zararı var mı bilmiyorum araştır canim
Kaç gün gecti adetini canım?Bugün kan tahlili yaptırdım 4.50 çıktı kızlar hamilesiyim değilmiyim bilmşyorum yükselir mi değerim kasık ağrım devam ediyor bel ağrım da var sevinemedim geçen ay yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı ilaçta kullanmadım neden böyle oldu anlamadım
Geçmedi canım daha 4 gün varKaç gün gecti adetini canım?
Belirti olmadanda olabiliyor canım belli olmaz :) olmayacak dediğin anda çıkıverir karşına.benimde kasık ağrılarım olmuştu ve göğüslerim şişmişti sadece
Daha erken yükselebilir inşallah yükselir ve vardır. Biraz daha sabret bat gününde kan ver yineGeçmedi canım daha 4 gün var
İnşallah canım sağolasın Rabbim herkese nasip etsnİnşallah canım.
Bu arada sen de bebeğini hayırla kucağına al inşallah :)
Canım hoşgeldin :) bat kaç.herkeste akıntı çok olmuyormuş.benimde yoktu hala çok değil ara ara var da adet öncesi kuruydum.kırmızılar gelene kadar umut var umudunu kaybetme inşallah gelmez9ay
Bugün kan tahlili yaptırdım 4.50 çıktı kızlar hamilesiyim değilmiyim bilmşyorum yükselir mi değerim kasık ağrım devam ediyor bel ağrım da var sevinemedim geçen ay yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı ilaçta kullanmadım neden böyle oldu anlamadım
İniallah canım vallahi umut oluyor bana bu söylenenler nasip olursa adet günümde tekrar tahlil vereceğim inşallah yükselir o zamanaBenim arkadaşımdada aynısı oldu canım hatta onda 3 lü bişeydi küçük dedim daha doktor yok demişti ama bir iki hafta sonra gittiğinde değeri baya yüksek çıkmıştı hamileydi sendede küçük daha yeni ondan değer düşük
İçini ferah tut canım yükselir Allahın izniyle.erken yaptıgn için düşün çıkmıştır ve çok yeni olduğu için .güzel haberlerini bekliyoruzİniallah canım vallahi umut oluyor bana bu söylenenler nasip olursa adet günümde tekrar tahlil vereceğim inşallah yükselir o zamana
Hoşbuldum canım çok sağol. Bat a 5 gün var daha var yani. Bel ağrısı arada kadık batması var göğüslerim şişti ama çok fazla değil ve ağrıda yok birde halsizliğim fena 1 haftadır nerdeyse. En çok takıldığımda normalde çok akıntım olur ama şimdi yok çokkk nadir 1 damla sarı oluyo başkada yok. Valla kuruluk kısmında içimi rahatlattın çok sağolCanım hoşgeldin :) bat kaç.herkeste akıntı çok olmuyormuş.benimde yoktu hala çok değil ara ara var da adet öncesi kuruydum.kırmızılar gelene kadar umut var umudunu kaybetme inşallah gelmez9ay
İniallah canım vallahi umut oluyor bana bu söylenenler nasip olursa adet günümde tekrar tahlil vereceğim inşallah yükselir o zamana
İçini feah tut canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ben dayanamayıp iki gün önce idrarda bir gün kala kanda öğrendim inşallah bebişin seninledirHoşbuldum canım çok sağol. Bat a 5 gün var daha var yani. Bel ağrısı arada kadık batması var göğüslerim şişti ama çok fazla değil ve ağrıda yok birde halsizliğim fena 1 haftadır nerdeyse. En çok takıldığımda normalde çok akıntım olur ama şimdi yok çokkk nadir 1 damla sarı oluyo başkada yok. Valla kuruluk kısmında içimi rahatlattın çok sağol
Bende 3 gün kala yani pazartesi test yapıcam minicik bi çizgi bile görsem hemen kan vermeye koşarım valla inşallah vardır çok hissettim ama yinede ya yoksa diyorum tabi hayırlısı olsunİçini feah tut canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ben dayanamayıp iki gün önce idrarda bir gün kala kanda öğrendim inşallah bebişin seninledir
İnşallah vardır canım inşallah.yoksada daha sıkı çalışmaya devamBende 3 gün kala yani pazartesi test yapıcam minicik bi çizgi bile görsem hemen kan vermeye koşarım valla inşallah vardır çok hissettim ama yinede ya yoksa diyorum tabi hayırlısı olsun
Hiç bilmiyorum valla canım. Ama çok zorlamadigin sürece sıkıntı olmaz herhalde. Bana da haber ver canım kalp atışını duyuncaBende perşembe duyucam inşallah kalp atışlarını inşallah iyidir sağlıklıdır bebişlerimiz.bende zor kalkıyorum ama mecbur kalkıyorum işe :) gerinince falan zararlımı ya bazen yatarken istemsiz geriniveriyorum sonra korkuyorum .bugün bide göbek deliğimin etrafında çekilmeler oluyor ara ara .neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?