2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım dün adet tarihimdi. Dün hcg 5.1. Bugün ise 14. Doktor net bir şey diyemem şu an dedi
canm 2 ser gun arayla takip et. Doktor sorun yok demek icn hormon degerinin pik yapmasini bekliyor. Bu degerler reglin kacnci gununde olculdu daha yeniyse ondan da dusuk cikablr bati bir 10 gun fala gecse en azndan 700lere yaklasmasi lazm

Portakal yemeliysek portakal suyu niye zararlı ki canım ? Dışardan alınanlardan mi bahsettin? Iki gündür portakal suyu iciyorum
Aslında sebebini bilmiyorum beni de doğum yapan bir arkadaşım uyardı. Şimdi araştırdım içindeki fruktoz bebeği olumsuz etkiliyormuş. Bebeğin kilolu olmasına neden oluyormus. Sürekli tüketim belki zararlıdır 2 bardaktan bişey olmaz. Üzülme sakın ben endişelendirmek için söylemedim

Cok guzel bilgile canim insAllah hepimze yarar ve bebislerimize kavusuruz

Canım idrarda silik olarak çıktı bat'tan 1 gün önce
Kuzum kendimle kiyasladimda ondan sordum. Benimde reglden 2 gun once sabah ilk idrarla yaptigim test ilk 10 dakika falan negatifti sonra uyumusum 3 saat sonra baktigimda pozitifti. Bat bugun test yaptim ama negatif.. Yok heralde bende bebis... Insallah seninki saglikla tutunur bebegim

Hepimiz için hayırlısı olsun canım. İnşallah. İdrar testi güvenilir olmuyor pek çünkü bat'tan önce yapıyoruz, normalde reglin gecikmesi hatta 1 hafta geçmesi sonra yapılması lazım. Ama işte sabredemeyip meraktan yapıyoruz

Bir gün boş bir gün dolu geçin canım

Bugun bat gunumdu gelmedi ya 100 kere lavaboya gidip bakmisimdir meraktan :))) belkide havalar sogudu o yuzden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…