Canım çok sağol içim rahatladı inşallah benimde sağlıklı bir gebeliğim olur Allah'ın izniyle. Akıntın, ağrın vs. oldu mu o dönemde?Canım benim gecikmenin 4.gününde değerim 28di. Sıkıntı yapma yükselecektir Allah'ın izniyle
Sagol canim gecikmeden once basladi aslinda. Aksam ustu acik renkte bir iki damla kanamam oldu ama kahverengi lekelenme basladi galiba ters gidiyo biseylerAllah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dediğin belirtiler adet gecikmesiyle birlikte mi başladı?
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dediğin belirtiler adet gecikmesiyle birlikte mi başladı?
Canm benm adetim olmadı pedim kahverengi gelmiş ama kan geliyor silince anlamadımCanim sen gec yumlamis olabilir misin. bekle bakalim 3-5 gun daha. devami gelmezse yani adet sokulmezse test yaparsin
Küçük bir ihtimal var canm çünkü ilişki sırasında da zevkten sıvı gelir o sıvı bile hamile kalmaya yetermiş bu doktorun kendi açıklaması kafamdan demiyorumMerhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
Yok tek ilişkiyle olmadı tabiUhhh bak simdi umutlandim canimm 6. Gunde silik cikmis seninde bekliyim bari ben benim bat bugun. Tek iliskiylemi bebis geldi peki ?
Küçük bir ihtimal var canm çünkü ilişki sırasında da zevkten sıvı gelir o sıvı bile hamile kalmaya yetermiş bu doktorun kendi açıklaması kafamdan demiyorum[/QUO
peki gebe olup olmadigimi en erken nasil anlayabilirim
Akıntı sonradan başladı sanırım değer yükseldikçe o da başlıyor. Ağrım vardı hala da devam ediyorCanım çok sağol içim rahatladı inşallah benimde sağlıklı bir gebeliğim olur Allah'ın izniyle. Akıntın, ağrın vs. oldu mu o dönemde?
Canım akıntın veya ağrın oldu mu hiç o dönemde?Canım benim gecikmenin 4.gününde değerim 28di. Sıkıntı yapma yükselecektir Allah'ın izniyle
Renk nasıldı akıntıda ? Kusura bakma çok soru sordumAkıntı sonradan başladı sanırım değer yükseldikçe o da başlıyor. Ağrım vardı hala da devam ediyor
Rica ederimRenk nasıldı akıntıda ? Kusura bakma çok soru sordum
Benim gün içerisinde 1-2 damla kahverengi akıntım geldi dün ve bugün ondan tedirgin oldum. Bide adet sancısının hafif hali var ara ara oluyorRica ederimkrem rengiydi o da devam ediyor
Yerleşme kanaması diyorlar ondan gelmiştir. Herkeste olmuyor bende olmadı. Ama adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Dinlen bol bolBenim gün içerisinde 1-2 damla kahverengi akıntım geldi dün ve bugün ondan tedirgin oldum. Bide adet sancısının hafif hali var ara ara oluyor
Hiç bir bilgim yok canım ama bu durumlarda iğne falan yapıyorlar diye duymuştum. İnşallah meleğin sana sımsıkı tutunsun. Sağlıkla kucağına al inşallahlutfen dinleyin bisey soylicembugun kan gahlili yaptrdm 7.2 cikti dedi doktor kanamam var dedim yapabilcek bsy yok dedi ozel hastaneye gittim kanamam damla damlaydi. sonra eve geldim birde kanama ve parcalar basladi kadin dogum devlet hastenesinin. aciline gittim sonucu gosterdim alttan muane etti kanamam var diyince. bide ozeldeki doktor ustten bakti ve dis gebelik olabilir dedi. acildeki ise tuplerin yumurtalarin tertemiz oyle bisey yok dedi daha bebek yok bile tuplerde dedi 24 saat olmus hamile kalali dedi. sizce degerlerim yukselirmi bu kadar kan niye geliyo
Asırıya kaçmadıkca zararı olmuyomuş ama yinede tedbiralalım :)) bide kivide çok kalsiyum varmış canım kivide yemeye çalışCanım portakal suyunu araştırdım ilk 3 ay bebeğe geçmediği için bi önemi yokmuş ama 13. Haftadan sonra portakal tuketmemeliymisiz. Bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına yol acabiliyormus. Nar i da araştırıyorum şimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?