2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum kıyamam .söylemesi kolay yapması zor biliyorum çok yıpratmamaya çalış kendini varsa bebegin de üzülmesin yoksa da bidaha ki aylara lazımsım sağlıklı pozitif bir şekilde .henüz hepimiz anne değilsekte anne adayıyız güçlü olmamız lazım

Degilim canım ugur getirsin diye yapmıştım kaldirdim evet istemisti ama izne çıktı falan araya zaman girdi gidemedim

Haklısın canım stres herseyin dusmani şuan moralim bozuk diye böyle geçer evelAllah umudum yeniden yeserir insaAllah adet olucaksamda gecikmeden gelir

Degilim canım ugur getirsin diye yapmıştım kaldirdim evet istemisti ama izne çıktı falan araya zaman girdi gidemedim

Dur bakalım herşey nasip kısmet bilemeyiz gerçekten önceden hasta olmak isterdik hep düzenli derdim şimdi olmasın diye bekliyoruz gerçekten dua ediyorum hem sağlıklıysa nasip etsin diyorum Allah sınıyor bizi elbet vardır zamanı yani biz önemlimizi yapılacak edilecek herşeyi baktırmak gerek sonra olumsuz bildiğin de beklemekte başka elden bir şey gelmiyor demek ki bekleyecez canım umarım kötü olumsuz olacak bir şey çıkmaz

kuzuuuummmm selam:) nasılsın ? umarım güzel gelişmeler vardır.ne zamandır girmiyordum hem kafamı dağıtmak için hemde başka şeylere yönelmeye çalıştım.ama seni merak ettim bugün de doktora gidecektin ne yaptın ? hadi güzel haberler ver bana :)

Eczaneden alma canım erken gebelik testlerini . Ben internetten alıyorum en son 6 tanesini 50 tl ye almıştım. Ovulasyon testini de internetten al .

Adetine kac gun var canim bukadar erken belirylti olmaz eger dollnme gerceklesiyosa agri siskinlik yapabilir insAllah oyledir testi adet zamanini bekle derim

Evet yoğunluktan öyle oluyor bazende adetmiş gibi hissediyorum ben snki renkli gibi geldi bugünki de o yüzden sordum canım
Nasil renkli ona dikkat etmelisin. Yesil, koyu sari kotu kokuluysa enfeksiyon olabilir yada kahve veya pembeyse doktora git bi ilac veriyolar sanirim orda bebek iyice tutunsun diye.

Cok degilse normal diye biliyorum

Canım ayın 2 si vericem 2 gün önce 4.65 çıktı inşallah kimyasal değildir çünkü değer baya düşüktü o zaman

canm adina cok sevndm ama emin olmadan sevnme derm.
Degerin su ab negatif cnku ama gebelik testinin hassasiyeti 20dir. Tam 2 cizgi de kirmiziyi gectyse degerlerin 20yi gecmis demektr. Benim 25r kadar ckmsti. Zavallim tutunamadi

ay canim benm sen uzulme ya
Herseyn hayrlisi
Hayırlısı canım baska söz yok...

insaAllah canım hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…