Hep dua ediyorum teşekkür ederim :) doktora gittim bende kan pıhtılaşması var geciktik dedi hemen iğneye falan başladık ama yinede düşük tehdidi var inşaallah bişey olmaz
Merhaba canım. İyiyim şükür nasılsin? Bugün iğne vurulur öngörüsü vardı doktorun cumartesi tekrar gel demişti cuma gittiğimde o gün vuruldum iğne. Hayırlısı olur insaalah. 26 milim boş yumurta var dedi çatlamaz sa sıkıntı dedi kiste dönecek diye. Kasık ağrı m hafif var ama geçen ay gibi çatlama hissetmedim henüz. Bilmiyorum ya belki de oldu bariz olmadı hayırlısı artık. Sen nasılsin nasıl gidiyor. Bence de girdikçe insanın kafası burada kalıyor hep bu konulara takılıyor. Rabbim hayr etsinkuzuuuummmm selam:) nasılsın ? umarım güzel gelişmeler vardır.ne zamandır girmiyordum hem kafamı dağıtmak için hemde başka şeylere yönelmeye çalıştım.ama seni merak ettim bugün de doktora gidecektin ne yaptın ? hadi güzel haberler ver bana :)
Hep icime su serpen şeyler yazıyorsun canım ya Allah senden razi olsun sonuna kadar haklısın her halimize sukretmek gerek silkelenip kendime gelmem lazım
Hemen çıktı canımBu ikinci silik çizgi kaç dk çıktı canım
Yumurta geliştirmek için bir ilaç canım doktor gerek gördüğünde veriyor hem daha çok yumurta hem zamanında yeterince büyüklük için kullanılıyorKlomen nedir ???
Amin cnm eşin tabiki haksız seni anlayp yanında olması lazm ama sen bu bebek konusunda bence eşine hiç bişey deme belli etme yani sende olursa olur der gbi davran bundan snra bakalm ozamn nolcak Rabbim bu emeklerimizi görüyor dualrmzi duyuyor sen gönlünü ferah tutCanım benim insaAllah öyle olucak ve aynen erkeklerin geneli rahat dusuncesi doğru olabilir ama söyleme sekli beni cok kırdi bagrmasina gerek yoktu kv zaten agzi ayarsiz daha önceden dediklerinide hatirlarmisin bilmiyorum yazmistm onu takmasamda esimin davranisini takiyorum ister istemez hakkımda hayırlısı
Erkekler düz mantıklı ve karşıdakinin ne kadar üzgün olduğunu düşünmeden konuşuyorlar. Sonra ben seni kırmak istemedim. Biz şubat ayından beri deniyorduk. Beni de çok üzdü kırdı döktü. Şimdi sürekli suratına vurup utandırıyorum. İçim soğumuyor da çıkarıyorum bi şekilde. Temizlik yaptırıyorum, yemek yaptırıyorum. Üzülme canım elbet senin de günün gelecekBende kızgın ve kırgınim canım belki haklı ama soyleyis sekli cok üzdü beni
Canım rengi çok çok çok açık kahve yada sarı ama anlayamadm .perşembe gidşcem inşallahNasil renkli ona dikkat etmelisin. Yesil, koyu sari kotu kokuluysa enfeksiyon olabilir yada kahve veya pembeyse doktora git bi ilac veriyolar sanirim orda bebek iyice tutunsun diye.
Yumurta geliştirmek için bir ilaç canım doktor gerek gördüğünde veriyor hem daha çok yumurta hem zamanında yeterince büyüklük için kullanılıyor
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıHaklısın canım stres herseyin dusmani şuan moralim bozuk diye böyle geçer evelAllah umudum yeniden yeserir insaAllah adet olucaksamda gecikmeden gelir
Klomen benim kullandığım ama ilk ayında sonuç alamadığım yumurtlama hapıdır :))Klomen nedir ???
Çok değil canım çok şükürCok degilse normal diye biliyorum
Canlar bende bu ay klomen kullanmıştım ama Iğne vermemişti doktor ilişki günleri önermişti bugün 16. Günüm dün ilişki oldu şimdi bu saatlerde o yumurta akı gibi akıntım var sizce dün birliktelik yeterli mi? Bugün ilişki olmayacak çünkü
Doğru geçici canım hayırlisiyla hamis kalinca bunlari tebessumle hatirliyicaz onlarda hakli tamam ama daha nazik olabilirdi beni kiran o oldu bisey yapmasa bile zaten gecicek mecbur birde yarin evlilik yildonumumz kimin umrunda sanki
Bu arada esimin davranisindan sonra sinirlemi desem duygu cöķükluguylemi desem attim testleri
Klomen benim kullandığım ama ilk ayında sonuç alamadığım yumurtlama hapıdır :))
klomen; açıklanamayan kısırlık, yumurtlama (ovulasyon) bozukluğu ve polikistik over sendromu olan hastalarda uygulanmaktadır.
Normal yollarla gebe kalamayan yahut kısırlık durumu olan kadınlarda yumurta çatlatmak için ilaç tedavisi uygulanabilir. Çatlatma iğneleri ile, büyüyen yumurtanın çatlamasını, ya da başka bir deyişle yumurtlamanın oluşmasını sağlar. Yumurtaların çatlamasıyla birlikte kadında yumurtlama dönemi başlar. Bu dönem, hamileliğin oluşabilmesi için en elverişli dönemdir. Ve yine bu dönemde sperm ve yumurtaların döllenme olasılığı hayli yüksektir
Canım çok kırmış seni kesinlikle haklısın belki onun tarafından baktırabilirsem okadar üzülmezsin dedim ama canını yakmış. Maalesef ki erkekler düz mantık anlamıyolar hiçbirşeyden ve bizim duygusal olduğumuzu üzüldüğümüzü bilemiyolar okadar kapalılar.elbet oda yaptığını anlayacak üzme kendini yıpratma ilahi adalet senin yanında olacak be senin yüzünü güldürecek. Sen değerlisin unutma herşeyden önceDedigi dogru olabilir ki şöyle bir bakinca evet gereksiz belki ama bagirip kalbimin kirmasina gerek yoktu ona sinir oldum insaAllah canim benim dedigin gibi olur ve ona birsey diyen olduğunu sanmıyorum annesi bana diyor genelde tembel ciktin falan diye ogluna laf yok Bakalım hakkimzida hayırlısı ben kendimi geçtim sizlerden güzel haberler olsun canlar
Bende öyle biliyorum ama yumurtlama gününü yakalamışken bir gün ara vermekte gelmedi içimdenDoktor bana bi gün ara ver bi gün yap demişti sperm kalitesi için canım sen için nasıl rahat edecekse öyle yap eşine de keçi boynuzunu kaynat içir çok faydalıymış ben geçen ay tecrübesizdim bu ay inşallah sıkı çalışcam Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?