2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisin canım bundan sonraki davranislarima dikkat edicem kendi payima duseni yapicam konusunu edip bahsetmicem zaten şükür siz varsınız burda konuşuyorum ona birsey demiyicem daha aramizi bozan ben olmam en azından

Aynen öyle canım biz 9 aydır deniyoruz ve eşim bi kere gözleri dolu dolu kesin bende sorun var demişti o gün aklımdan ömrüm. boyunca çıkmaz sende üzülme sarıl kocisine sımsıkı ömür yoldasın o senin kırgınlıkla geçmez hayat, birbirinizden başkası anne babada olsa anlamaz sizi :)

slm kızlar takip ediyorum sizleri ama yazmaya bi türlü fırsatım olmuyor
bugün ikinci çizgiyi göremeyen arkadaşlar bu son olur inşallah hepimize o çizgileri çift görmek nasip olur inşallah en kısa zamanda
morsevdam sıkma canım sende canını olur böyle arada tatsızlıklar hepimiz yaşıyoruz dönem dönem aynı sıkıntıları buradaki arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar zaten şimdilik sineye çek dediğin gibi hamilelik döneminde intikamını feci alırsın :)
kızlar bişey sorcam ya bugün akıntım çok farklı hiç böylesini görmedim peçete tortuları gibi beyaz beyaz hatta bayağı kağıt gibi bişey neki bu anlamadım

cok iyi yaptn. Ben de bugn cok kotu gunmdeym esime patladim. Zaten adet olmusum cok yogun bi gun 9 saatnobet.canim cikti esim de gergnms.tartsma cikti. Neyseki demin baristik.
Beklentilermz olmadgi icn boyle oluyor.
Hayal kirikligi hissi yuzunden

bu arada moraevdam canım ben bat 12 aralık yazdırdım ama genelde benim 3 gün erken olur nadiren gününe denk gelir bazende 5 gün erken olur ama genel olarak 3 gün erken olur hangisini baz alsam ki

Daha birsey istemem lafini bile etmem zaten canim doktora gitmiyorsun dedi tamam dedim aldim randevu gidelim bakalım insaAllah bu sefer umduğum gibi olur senden de Allah razı olsun hepiniz iyi ki varsınız
Birbirimize destek oluyoruz sadce kader arkadsyz cnm sendende Allah razı olsun.kadın doğuma mi randevu aldn cnm

hayırlı olsun tatlım belirtilerin neydi
Göğüslerim son adetimin bitiminden 4 gün sonra şişmeye başladı ve hiç inmedi en büyük belirtim buydu, yum tarihlerinden sonra göbek altıma doğru baskılar hissettim ama çoook hafifti iki üç gün sürdü bu,devamında vajinama iğne gibi batmalar oldu saniyelik ,göğüs damarlarım belirginleşti bi de batıma üç gün kala adet sancım oldu adet oldum sandım olmadım iki gün sonra tekrar aynı şey oldu olmadım şimdi hala günde bir kere dakikalık adet sancısı oluyor bunlar tatlım herkes farklı kaşık ağrım olmadı dört beş defa ağrı oldu kramp gibi o kadar:)

Bnde tek yumurta olustu ama gunde 1 kez ictim ben cumartesi gittim igneyi de yaptirdim hayirlisi artik.sansim az mi acaba

Canım bende biraz yumurta tembelliği varmis ondan günde 2 tane içiyorum sanırım.herkesin bünyesi farklı. Önemli olan yumurtanın tek olması değil canım kaliteli olması. Catlatma iğnesi de vurunduysan elinden geleni yapmışsın gerisi rabbime kalmış. Şansın var canım

İyi akşamlar bi gün kontrolum vardı gitmedim eşim izin alamamış aslında almakta istememiş günün bitsin gideriz diyor cuma beta hgc 275 idi pazartesi tekrar gel demişti gidemedim bat normalde çarşamba bi sey olurmuki

bişey olmaz canım değerler sağlıklı yükseliyormu şuan onu takip ediyorlar maşallah değerlerin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…