Haklisin canım bundan sonraki davranislarima dikkat edicem kendi payima duseni yapicam konusunu edip bahsetmicem zaten şükür siz varsınız burda konuşuyorum ona birsey demiyicem daha aramizi bozan ben olmam en azındanKuzum o da üzülüyodur eminim, üstelik onlar bizim gibi değil. biz içimizi döküyoruz burda örneğin, ama onlar bunu bile yapamıyor. Tepki vermesi yanlış elbetteki, ama anlık bişeydir, sakın üstüne alınıp psikolojinizi bozmayın. Bunun üstesinden ancak birbirinize destek olarak kalkabilirsiniz. Bana sorarsan bi süre sen hiç ona çocuk muhabbeti yapma, hiçbişey yok gibi başka şeylerden konuşun, üzülsen belli etme, bi süre ikiniz de stresi geçsin, gerçekten işe yarıyor. Biz eşimle çocuk muhabbetini nerdeyse hiç yapmıyoruz, ancak hastaneye filan gidilicekse, doktor bi test önerdiyse.. bi iki dakika durumdan bahsedip kapatmak en iiyisi. Allah korusun evlilikleri yıpratmaya hiç gerek yok
Vitamin falan bisey kullanio musun canimCanım 2 gün önce verdim 4. 65 çıktı tekrar ayın 2 sine kadar bekleyeceğim nasipse o zaman hem ultrasona da girerim ama testte çıktığına göre değer yükselmiş
4 ve 5.gunde yapmistim canim silikti umudunu kaybetme senAaa 7 gün geçince bile silik mi çıktı ben ozaman umudumu kaybetmeyim gerçekten 3 gün var bat a bende olsaydı silik çıkardı diorum
Evet çok sagol valla geçsin bat bakalım inşallah vardır yaparım yine peki öncesinde yapmışmıydın4 ve 5.gunde yapmistim canim silikti umudunu kaybetme sen
Yok yapmadim oncesinde inşallah vardırEvet çok sagol valla geçsin bat bakalım inşallah vardır yaparım yine peki öncesinde yapmışmıydın
Aynen öyle canım biz 9 aydır deniyoruz ve eşim bi kere gözleri dolu dolu kesin bende sorun var demişti o gün aklımdan ömrüm. boyunca çıkmaz sende üzülme sarıl kocisine sımsıkı ömür yoldasın o senin kırgınlıkla geçmez hayat, birbirinizden başkası anne babada olsa anlamaz sizi :)Dogru diyorsun canım bu acidan düşünmemistm sen böyle diyince aklima soyledigi birsey geldi bir keresinde annesinin soylediklerine kirildigimi anlatmıstm bebek konusunda asil sen ne üstüne aliniyorsun olmuyor diye benim dert yapmam lazım belki bende sorun banada laf geliyor demisti demek ki oda kendine dert yapıyor neyse bak bunu düşününce azcık yumusadim
Acaba öncesindede yapsan silik çıkarmıydı ki diedüşündüm bende çıkmadı ya 3 gün kalaYok yapmadim oncesinde inşallah vardır
Belkide hic cikmazdi yani bugun kan verdim de yarin gidicem bakalim ne cikcak sonuç hayirlisi olsunAcaba öncesindede yapsan silik çıkarmıydı ki diedüşündüm bende çıkmadı ya 3 gün kala
Aminnn güzel sonuçlar al inşallahhhBelkide hic cikmazdi yani bugun kan verdim de yarin gidicem bakalim ne cikcak sonuç hayirlisi olsun
cok iyi yaptn. Ben de bugn cok kotu gunmdeym esime patladim. Zaten adet olmusum cok yogun bi gun 9 saatnobet.canim ciktiEşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var
Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok
Birbirimize destek oluyoruz sadce kader arkadsyz cnm sendende Allah razı olsun.kadın doğuma mi randevu aldn cnmDaha birsey istemem lafini bile etmem zaten canim doktora gitmiyorsun dedi tamam dedim aldim randevu gidelim bakalım insaAllah bu sefer umduğum gibi olur senden de Allah razı olsun hepiniz iyi ki varsınız
He bide nezamn gitcen doktora haber ver gelismeleriDaha birsey istemem lafini bile etmem zaten canim doktora gitmiyorsun dedi tamam dedim aldim randevu gidelim bakalım insaAllah bu sefer umduğum gibi olur senden de Allah razı olsun hepiniz iyi ki varsınız
Amin canim hepimiz güzel haberler alalim inşallahAminnn güzel sonuçlar al inşallahhh
Göğüslerim son adetimin bitiminden 4 gün sonra şişmeye başladı ve hiç inmedi en büyük belirtim buydu, yum tarihlerinden sonra göbek altıma doğru baskılar hissettim ama çoook hafifti iki üç gün sürdü bu,devamında vajinama iğne gibi batmalar oldu saniyelik ,göğüs damarlarım belirginleşti bi de batıma üç gün kala adet sancım oldu adet oldum sandım olmadım iki gün sonra tekrar aynı şey oldu olmadım şimdi hala günde bir kere dakikalık adet sancısı oluyor bunlar tatlım herkes farklı kaşık ağrım olmadı dört beş defa ağrı oldu kramp gibi o kadar:)hayırlı olsun tatlım belirtilerin neydi
Bnde tek yumurta olustu ama gunde 1 kez ictim ben cumartesi gittim igneyi de yaptirdim hayirlisi artik.sansim az mi acaba
bişey olmaz canım değerler sağlıklı yükseliyormu şuan onu takip ediyorlar maşallah değerlerin çok güzelİyi akşamlar bi gün kontrolum vardı gitmedim eşim izin alamamış aslında almakta istememiş günün bitsin gideriz diyor cuma beta hgc 275 idi pazartesi tekrar gel demişti gidemedim bat normalde çarşamba bi sey olurmuki
4 ay önce dusuk yaptiydim geçen hafta salı beta 43 çarşamba 100 cuma 275 idi bata 9 gün kala öğrendim normal bat 28 günde bir değer normalmibişey olmaz canım değerler sağlıklı yükseliyormu şuan onu takip ediyorlar maşallah değerlerin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?