- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Yarın akşam olacak eşim evde değl bugün. Hani yumurta 24 saat yaşıyor ya ondan sordumYarın sabah yapın imkanınız varsa canım. Kalkma hiç beline yastık vs koy yaparsın zaten her ay yaptığımz şeyler
Canim sen kimseyi kafana takma herkes kendi hayatını yaşar he de gec esinede bence cok belli etme testlerini filan gizli alip yap haberi olmasin iliskiyede bebek icin degilde normal giriyomus gibi yaparsin aslında erkekler bizim kadar dusunmuyo kafaya takmıyo sanıyoruz ama öyle değil aslında onlar kafaya takıp dışa vuramadiklari için agresif oluyorlar bizede anlayışsız gibi geliyorlar ama öyle değil onlarıda anlamak lazım bu konuda biz daha rahatız yakınımızdaki insanlarla hiç olmadı burada dertlesebiliyoruz. onlar için bu konu dertlesilebilecek bişey değil o sebepten paylaşamıyolar kimseyle bide öyle düşün sende üzme kendini :)Eşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var
Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok
Tamam tatlim o gune kadar yat bi is yapma bence dinlen bol bol ne olur ne olmaz 14. haftaya kadar ona iyi bakmalisin cok dikkat etmelisin ki ben hala her firsatta yatiyorum esimde sagolsun anlayisli ev temizlenmemis bulasik yikanmamis ses cikarmiyo hic :)Canım rengi çok çok çok açık kahve yada sarı ama anlayamadm .perşembe gidşcem inşallah
Günün ne kadar geçti ?Kızlar merhabaaa ben bugün kan testi yaptırdım 2745 çıktı sizce değer nasıl çok mu yüksek ? Bide bu değer sizce kaç haftalık netten baktım ama emin olamadım:)
Kızlar merhabaaa ben bugün kan testi yaptırdım 2745 çıktı sizce değer nasıl çok mu yüksek ? Bide bu değer sizce kaç haftalık netten baktım ama emin olamadım:)
Sat 26 ekim 5 gün geçtiGünün ne kadar geçti ?
Yani 4 haftalık mı hesapladığıma göre 5 haftası Çarşamba günü dolacakSon Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Yaa kahverengi leke gelmiş şimdi yaaTamam tatlim o gune kadar yat bi is yapma bence dinlen bol bol ne olur ne olmaz 14. haftaya kadar ona iyi bakmalisin cok dikkat etmelisin ki ben hala her firsatta yatiyorum esimde sagolsun anlayisli ev temizlenmemis bulasik yikanmamis ses cikarmiyo hic :)
inGözün aydın canım, bu değerlere göre kesede görünür. Sen iyisi sorularının cevabını dr. al en doğruyu o söyleyecek.
Ultrason görüntüsü ile kaç hatalık olduğunu daha iyi tespit ediyorlar. allahım sağlıkla kucağına almayı naip etsin.
Anladım canım benim yum sorunum yok kullansam bişey olur mu
Korkma icin rahat olsun diye doktora git görün yinede bendede alttan muayenede geldi kahve leke ama sorun olmadi gecen defa yine doktor dedi kanser icin ornek alirken biraz kanama olabilir birsey olmaz diye. Ama bi randevu al görün her ihtimale karsi bebis ufak daha ilac verir.Yaa kahverengi leke gelmiş şimdi yaa
Canm bu daha gelmedi dün az bi sey gelmişti. Ama yine bi doktora gtsem mi bilemedim
sevindimm canımm hain doktor!Kizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
Ohhh çok şükür dedik sana panik yapma herşey yolunda ve hep yolunda olacak iyi bak bebişede kendinedeKizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
Yarın gidicem inşallah canım çok kötü oldum ya lekeyi görünce .inşallah bişey olmaz.ilk dediğim çok az bulasıktı ama bu ondan biraz çokKorkma icin rahat olsun diye doktora git görün yinede bendede alttan muayenede geldi kahve leke ama sorun olmadi gecen defa yine doktor dedi kanser icin ornek alirken biraz kanama olabilir birsey olmaz diye. Ama bi randevu al görün her ihtimale karsi bebis ufak daha ilac verir.
Klomen nedir ???
Yumurta geliştirmek için bir ilaç canım doktor gerek gördüğünde veriyor hem daha çok yumurta hem zamanında yeterince büyüklük için kullanılıyor
Klomen benim kullandığım ama ilk ayında sonuç alamadığım yumurtlama hapıdır :))
klomen; açıklanamayan kısırlık, yumurtlama (ovulasyon) bozukluğu ve polikistik over sendromu olan hastalarda uygulanmaktadır.
Normal yollarla gebe kalamayan yahut kısırlık durumu olan kadınlarda yumurta çatlatmak için ilaç tedavisi uygulanabilir. Çatlatma iğneleri ile, büyüyen yumurtanın çatlamasını, ya da başka bir deyişle yumurtlamanın oluşmasını sağlar. Yumurtaların çatlamasıyla birlikte kadında yumurtlama dönemi başlar. Bu dönem, hamileliğin oluşabilmesi için en elverişli dönemdir. Ve yine bu dönemde sperm ve yumurtaların döllenme olasılığı hayli yüksektir
Bu ilaci sadece ve sadece dr kontrolunde kullanabilirsin. Adetin ucuncu gunu dr kist var mi diye kontrol ediyor sonra da ilaca baslatiyor. Yumurta takibin yapiliyor, yine dr gerekli gorurse catlatma igneni oluyorsun ve dr iliskiye girmeniz icin uygun olan zamani soyluyor. Bizde de bir sorun yok ama dr kontrolu de 2 kez denedik. Sonuc alamadik maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?