2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim sen kimseyi kafana takma herkes kendi hayatını yaşar he de gec esinede bence cok belli etme testlerini filan gizli alip yap haberi olmasin iliskiyede bebek icin degilde normal giriyomus gibi yaparsin aslında erkekler bizim kadar dusunmuyo kafaya takmıyo sanıyoruz ama öyle değil aslında onlar kafaya takıp dışa vuramadiklari için agresif oluyorlar bizede anlayışsız gibi geliyorlar ama öyle değil onlarıda anlamak lazım bu konuda biz daha rahatız yakınımızdaki insanlarla hiç olmadı burada dertlesebiliyoruz. onlar için bu konu dertlesilebilecek bişey değil o sebepten paylaşamıyolar kimseyle bide öyle düşün sende üzme kendini :)

Canım rengi çok çok çok açık kahve yada sarı ama anlayamadm .perşembe gidşcem inşallah
Tamam tatlim o gune kadar yat bi is yapma bence dinlen bol bol ne olur ne olmaz 14. haftaya kadar ona iyi bakmalisin cok dikkat etmelisin ki ben hala her firsatta yatiyorum esimde sagolsun anlayisli ev temizlenmemis bulasik yikanmamis ses cikarmiyo hic :)

Kızlar merhabaaa ben bugün kan testi yaptırdım 2745 çıktı sizce değer nasıl çok mu yüksek ? Bide bu değer sizce kaç haftalık netten baktım ama emin olamadım:)

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Yani 4 haftalık mı hesapladığıma göre 5 haftası Çarşamba günü dolacak

Yaa kahverengi leke gelmiş şimdi yaa

Gözün aydın canım, bu değerlere göre kesede görünür. Sen iyisi sorularının cevabını dr. al en doğruyu o söyleyecek.
Ultrason görüntüsü ile kaç hatalık olduğunu daha iyi tespit ediyorlar. allahım sağlıkla kucağına almayı naip etsin.

Amin canım darısı size inşallah Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
in

Anladım canım benim yum sorunum yok kullansam bişey olur mu

Bu ilaci sadece ve sadece dr kontrolunde kullanabilirsin. Adetin ucuncu gunu dr kist var mi diye kontrol ediyor sonra da ilaca baslatiyor. Yumurta takibin yapiliyor, yine dr gerekli gorurse catlatma igneni oluyorsun ve dr iliskiye girmeniz icin uygun olan zamani soyluyor. Bizde de bir sorun yok ama dr kontrolu de 2 kez denedik. Sonuc alamadik maalesef.

Yaa kahverengi leke gelmiş şimdi yaa
Korkma icin rahat olsun diye doktora git görün yinede bendede alttan muayenede geldi kahve leke ama sorun olmadi gecen defa yine doktor dedi kanser icin ornek alirken biraz kanama olabilir birsey olmaz diye. Ama bi randevu al görün her ihtimale karsi bebis ufak daha ilac verir.

Kizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
Ohhh çok şükür dedik sana panik yapma herşey yolunda ve hep yolunda olacak iyi bak bebişede kendinede

Kızlar kacgundur yazıyordum agrım var bat daha 7 aralık ama kasık sancım bel sancım var şimdi bir engel cıkmazsa gidicem acilden kan vercem bakalım varmı gebelikk :) şimdi belli olurmu kanda eger varsa tabıııı

Yarın gidicem inşallah canım çok kötü oldum ya lekeyi görünce .inşallah bişey olmaz.ilk dediğim çok az bulasıktı ama bu ondan biraz çok F Findikkiran seninde mi leke gelmişti neymiş cnım

Klomen nedir ???

Yumurta geliştirmek için bir ilaç canım doktor gerek gördüğünde veriyor hem daha çok yumurta hem zamanında yeterince büyüklük için kullanılıyor

Bugün doktor muayenesine gittim yarından itibaren sabah akşam klomene başlıyorum. 8 aralıkta tekrar çağırdı adetin 12.günü oluyor yumurtaliklar gelisir inşallah bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…