2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Olabilir canım ben de bilmiyorum. Yarin bir telefon acip sor bakalim ne diyecekler.
Sagol canım sorarim teşekkür ederim

Endokrin bölümüne randevu sistemi farklı sanırım bana da öyle demişlerdi tsh yüksek olması adet düzensizliğine falan da sebep oluyor kuzum bnm de tsh sıkıntı bu aralarda oradan biliyorum
Sana da geçmiş olsun canim dikkat et kendine ve evlenince dahada tesir etti sanırım duzensizlik yaptı bekarkende degerim boyleydi duzenliydi

Bat in ne zaman canım ?
Bugün 30.gun canım duzensiz adetim

Allah aranizi bozmasin hicbir evlilerin seytana firsat vermeyelim iyi olmana sevindim hayirli geceler
Amin canım insaAllah sağolasın

Amin tatlım doktor uyuturuz dedi ama bilmiyorum bakalım umarım hiç gerek kalmaz. Sana da acil şifalar diliyorum bi an önce ameliyatına gir çık hayırlı haberler ver bizede. Allah yardımcın olsun canım Allah dermansız dert vermesin bugüne şükür neyimiz oldugunu biliyoruz ona göre yol çiziyoruz en azından. İnşallah hiç bişeyin kalmaz seninde

Degerlerin kac canım diger yazida 18 yazmissin benimkinden düşük prolaktinin masaAllah

Canım benim inşallah tutar bu ay. Çok tesekkür ederim her mesajıma cevap yazıyosun Allah ikimizin de gönlüne göre versn

Ayy çok sağol amin gönlümüzde yatanı hakkımızda hayırlıca versin inşallah. Bu günleri değerlendir yapmadığınız günün gecesi eşine şekersiz Türk kahvesi içir sabahına yapabiliyorsan yap canım çok etkiliymiş ben bu ay hepsini denycem Allah yardmcımz olsun

Yalnız prolaktin seviyesi yüksek kişilerde tavsiye edilmiyor yazıyor da benim bu kimyasal gebelik olayımda yüksek çıkmıştı acaba bu durumla ilgili miydi yoksa normalde de yüksek midir

4 gündür 2 ilişki oldu gün aşırı bugün de olacak bakalım. 4. Ayım olacak bu ay canım senin ne kadar?

Kızlar bunlar benim cuma günkü değerlerim. Pazar günü HCG değerim 5,88 dştü. Diğer değerlerimde bununla birlikte normale dönmüş müdür? O gün doktor hamile olduğumu kabul ederek yorum yapmadı tabi h.sonu kanamam oldu vs HCG değeri düştü ancak pazar olduğu için doktora gözükmedim.

Prolaktin 52,11
Beta HCG 20
Lüteinleştiren Hormon 6,41
TSH 2,29
Estradiol 83,71
FSH 2,17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…