2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnan prolaktin ne bilmiyorum :) bu arada tamda seni etiketlycektim naptın gelen giden yoktur inşallah
iyi canım prolaktinin benimkine göre
Gelen giden yok canım 30.gune geldim aslinda ben 44 gune kadar bile gördüm gecikmelerimi birseyden sayamiyorum

canım iyiyim bende çok şükür.kendime uğraş buldum.instagram da @ipekhobidunyasi adında bir site açtım eğer instagramın varsa incele bak nelerle uğraşıyorum sırf kafam dağalsın diye :) facebook da da var hesabım orda da ipek hobi adı altında bulabilirsin :)girmiyorum artık buraya çok fazla.bir kaç sipariş aldım şimdi onlarla uğraşıyorum.tavsiye ederim insan baya oyalanıp kafa dağıtıyor.onun dışında son adetim bittikten 13 gün sonra tekrar adet oldum.üstelik hiçbir belirtim de yoktu.dün sabah işyerine gelince bir baktım hastalanmışım.perşembe günü doktor randevum var benimde.sanırım benim çatlatma iğnesinden dolayı oluşan kistim sökülüyor şuanda pek anlam veremedim açıkçası.sen hissetmemiş olabilirsin kafana takma canım.bazen yumurtlama sıvımız da gelmiyor ama yumurtlama gerçekleşiyor onun gibi düşün rahat ol.Allah sabrını hayra çevirsin inşallah kuzum

Canım benimde galiba regli ağrılarım başlıyo kasıklarımda

Ne güzel ya maşaallah sana hem çalışıp hem böyle şeyler le uğraşiyosun malesef sosyal medya kullanmıyorum böyle forum siteleri dışında. Allah hayırlı kazançlar versin. Evet tuhaf olmuş öyle adet olman inşallah önemli birşey yoktur. Doktor sonrası haber et olur mu? Görüşmek üzere.

Amin inşallah. Gün aşırı mi oluyor sizin de. Hep aklıma takılıyor acaba yeterli mi diye

Yeterli tabi hergün olursa güçsüz kuvvetsiz olur :) ben klomenden sonra çok ağrım olmuştu yumurtamın çatladığı günün ertesi oldu bide dört gün sonra olmuştu başkada olmamıştı. Ama bu ay dişimi sıkacam artk iki güne bir Allah ne verdyse :))

EceCigdem
Nasıl gidiyor canım naber
Şimdilik birsey yok cNım ya ama cok akıntım var bu ay yıne bos gecer gıbı gelıyor bırde yenı bır yonteme basladık sabah girilen ilişkiler daha etkili oluyormus daha verımlıymıs o yuzden yanı adetım bittikten sonra sabah ılıskılerine basladık bakalm hayırlısı

Canım benimde galiba regli ağrılarım başlıyo kasıklarımda

Canımmm dile benden ne dilersen varsa vallahi bak :) ama sanki biraz adet sancısı başladı gibi sanki kasıklarda
Sen hamile ol da başka birsey istemem canım ama benimde adet oncesi kasiklarimdaki durum başladı alta doğru olucam bugün gibi sanmıyorum ki hamile olayım her ay boyle oldu sağlık olsun sizden güzel haberler olsun insaAllah

insaAllah güzel haberlerini alırız canım benim hayırlısıyla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…