2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O korku bende de var. Ya yeteri kadar koruyamazsam yada çok üzerine düşersem ters teperse. Annelerimiz babalarımız bize yol gösterecek yoksa bende kaybolurum.

Yedıklerıme dıkkat etmeme ragmen ve artık daha aktıf olmama ragmen 2 kilo aldım ya vermeye calısuyorken alıyorum

S selifor bugun kan sonucumu aldim 141.36 cikti benide hamis listesine ekle canim allah isteyen butun anne adaylarimjza nasip etsin inşallah

Canım gozumuzaydin :) amiin hepimiz mutlu olalım inşallah :)

michie beni çok duygulandırdı anlattıkların valla rabbim ağzınizin tadını hiç bozmasın :)

aynen canım okurken kendimi düşündüm benimde aklıma geliyo böyle şeyler belki de ben haketmiyorum diyorum

bence sen cok iyi bi anne olucaksn.
Cunku korkularim var.
Nasil ki insan bilgi edndkce aslnda ne kadar bilgisiz oldgunu anliyosa korumak istedkce de ne kadar yetersiz oldgnu hissediyor.
Boyle hissetmen cok normal.
Sakin birakma pesinde boyle ebeveynlerin bisuru cocuklari olmali

[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok sevindim darısı bizlere ve tüm bekleyenlere

S selifor çok güzel bi anne olacaksın bence nasipte varsa zaten olacak, ha dersen ki askıya mı alsam acaba diye psikolojik açıdan rahatlaman için belki iyi gelebilir ama bebişten vazgeçme Rabbim koruduktan sonra kimse bişy yapamaz bide bakalım o güne çıkabilecez mi Allahtan hayırlısını diliyoruz demiştimya belkide hayırlı olan bebeğin olmamasıdır. Bu bizlere teselli veriyo. Yoksa hepimiz hakediyoruz anne olmayı inşallah. Arkadaşımız buraya yazmış ona yazamadım buraya yazıyorum herkes hakediyo dünyanın en güzel en tatlı annişleri olacaksınız eminim sadece şuan için nasip değilmiş diyelim vakti gelince tadarız inşallah o duyguyu. Ben çok merak ediyorum anne olmak nasıl bişy. Elimi karnıma koyuyorum bomboş. Kendimi bazen eksik hissediyorum. Geçmişim biraz acı dolu. Arada duygusallaşıyorum. İçinde bi can oluşması o mucize düşündükçe inan sabırsızlanıyorum inşallahhhhh Allahım sen hamilesindir de korunmak için çoook geç kalmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…