ay ne guzel ya masallah <3Olur mu canim hep sorduk yani insan doktora bile soramadiginu burda sorabilio yani 2gun sabah idrarimla test yaptim once
Senın günün gectımı canımBakın ilk testim Eki Görüntüle 1915395
Bakın buda ikinci testim bir sonraki gün Eki Görüntüle 1915396
Nasıl ağlıom şuan şunlara bak ya belki yarın yapsam net çizgi çıkacak eminim hissediyom var bebeğim
Bende oyle dusundum Allah insallah gonlumuzdekileri nasip eder bunca ugrasmayacanim gebeliktr prolaktin zaten dogal olarak yukseliyor. Sen kimyasal gecrdgn zaman yaptrdysan hormon testlerini ondan yuksek ckms olablr
O korku bende de var. Ya yeteri kadar koruyamazsam yada çok üzerine düşersem ters teperse. Annelerimiz babalarımız bize yol gösterecek yoksa bende kaybolurum.Canlar benim dün gece icimi bir korku kapladı uyuyamadim düşündüm durdum tamam istiyorum ama ya sonrası bebeğim oldu doğdu ona nasil bakicam nasil koruyucam nasil buyutucem iyi güzel şekilde insanlar etraf cok kötulesti okula gidicek arkadaşları olucak nasil koruyucam korkuyorum aklimdan artık korunmak bile geçti arada geliyordu bu aklıma bir haber okuyunca falan sonra geciyordu ama diyorum Rabbim nasip etmiyor 1senedir belki hayırlısı böyle belki ben anne olmamaliyim bilmiyorum dün başka konum vardı bugün bu kusura bakmayın nolur bircogumuzda vardır belki bu tek olduğumu sanmıyorum ama kararsizim korunmak korunmamak konusunda iyice düşünmem lazim bir yanim hala istiyor içimden kelimelere istekli doküluyor sizlere cevap verirken falan ama yok korkum cok
Bitter çikolata da iyi oluyoaa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise
aynen canım okurken kendimi düşündüm benimde aklıma geliyo böyle şeyler belki de ben haketmiyorum diyorumCanlar benim dün gece icimi bir korku kapladı uyuyamadim düşündüm durdum tamam istiyorum ama ya sonrası bebeğim oldu doğdu ona nasil bakicam nasil koruyucam nasil buyutucem iyi güzel şekilde insanlar etraf cok kötulesti okula gidicek arkadaşları olucak nasil koruyucam korkuyorum aklimdan artık korunmak bile geçti arada geliyordu bu aklıma bir haber okuyunca falan sonra geciyordu ama diyorum Rabbim nasip etmiyor 1senedir belki hayırlısı böyle belki ben anne olmamaliyim bilmiyorum dün başka konum vardı bugün bu kusura bakmayın nolur bircogumuzda vardır belki bu tek olduğumu sanmıyorum ama kararsizim korunmak korunmamak konusunda iyice düşünmem lazim bir yanim hala istiyor içimden kelimelere istekli doküluyor sizlere cevap verirken falan ama yok korkum cok
Keçiboynuzunu kaynat sabah akşam içir tatlım :) spermleri güçlenidiriyomuş ben valla affetmycem bu ayaa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise
allah razi olsn canim benim. Herkese agiz tadi huzur versn insallah.Canım gozumuzaydin :) amiin hepimiz mutlu olalım inşallah :)
michie beni çok duygulandırdı anlattıkların valla rabbim ağzınizin tadını hiç bozmasın :)
bence sen cok iyi bi anne olucaksn.Canlar benim dün gece icimi bir korku kapladı uyuyamadim düşündüm durdum tamam istiyorum ama ya sonrası bebeğim oldu doğdu ona nasil bakicam nasil koruyucam nasil buyutucem iyi güzel şekilde insanlar etraf cok kötulesti okula gidicek arkadaşları olucak nasil koruyucam korkuyorum aklimdan artık korunmak bile geçti arada geliyordu bu aklıma bir haber okuyunca falan sonra geciyordu ama diyorum Rabbim nasip etmiyor 1senedir belki hayırlısı böyle belki ben anne olmamaliyim bilmiyorum dün başka konum vardı bugün bu kusura bakmayın nolur bircogumuzda vardır belki bu tek olduğumu sanmıyorum ama kararsizim korunmak korunmamak konusunda iyice düşünmem lazim bir yanim hala istiyor içimden kelimelere istekli doküluyor sizlere cevap verirken falan ama yok korkum cok
[/QUOTE]Cok teşekkür ederim canim darisi sizlerin basina inşallah olana kadar hep psikolojik belirtileri yasardim bu ay hic umidim yoktu olursa olur deyip rahat biraktim kendimi hepinizin yapmasi gerekende bu stres engellio her ay goguslerim acirdi bu ay hic aci yok halada yok ve idrar rengim cok parlak sariydi dikkatimi cekti basim hergun agridi bata yakin bat gunu adet oldum sandim gittim hic bisey yok ayni adet sancisi gibi arada hala agri oluo boyle bazen kokularda midem bulandı umarim aciklayici olmuştur
Cok teşekkür ederim canim benim inşallahCanım gozumuzaydin :) amiin hepimiz mutlu olalım inşallah :)
michie beni çok duygulandırdı anlattıkların valla rabbim ağzınizin tadını hiç bozmasın :)
Yarin doktora gidicem canim belli olcak cok teşekkür ederimay ne guzel ya masallah <3
Saglikla kucagna almak nasip olsn insallah kacnci hafadaymssn canm
Yok canim normalMasallah cnm tedaviyle mi oldu
Bnde iyiyim ovulasyn testi aldm 2 gun once koyu cikti ama asiri koyu degil yapmaya devam edyrm silik bile yok artk bnde bklcm bklmİyiyim canısı sen nasılsın? . Beklıgorum ıste yenı ayı degerlendırmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?