2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayssssss yerim ya kiysmam sana insallah olack ve bu cicisleri giyecek senin sipa. (SIPA DIYORUM CUNKU MAVI ) ;
RABBIM EN KISA ZAMANDA NASIP ETSIN CNM

Ayssssss yerim ya kiysmam sana insallah olack ve bu cicisleri giyecek senin sipa. (SIPA DIYORUM CUNKU MAVI ) ;
RABBIM EN KISA ZAMANDA NASIP ETSIN CNM
ay insallah allah soyletti herhalde canim benim iyi dileklern icn cok tesekkr ederm. Kiz oglan hic farketmez. Saglkla kucagmza almak kismet olsn yeter.
İnsallah kimselerin kucagi bos kalmasn canm hepmze kismet olsn

Canim ben aksamustu toz seklinde aldim suya karistirip yiyebilirsiniz dedi. Kendimde yemeyi dusunuyorum cilt icinde faydasi cokmus.

Canım ne zaman klomen kullandın. Doktor iğne falan vermiş miydi

kızlar bi kaç kez yumurtlama olabilirmi
benim ilk regl bittikten 2-3 gün sonra uzayan akıntım oldu bi hafta sonra tekrar uzayan akıntı aldu geçen regl dönemlerde de regle bi kaç gün kala yine uzayan akıntım oluyor 3 kez olması mümkün mü

Yalnız prolaktin seviyesi yüksek kişilerde tavsiye edilmiyor yazıyor da benim bu kimyasal gebelik olayımda yüksek çıkmıştı acaba bu durumla ilgili miydi yoksa normalde de yüksek midir
Canım ben de yazın takmıştım kuru incire her gün yiyordum o ay prolaktinim 3 katına fırlamış o korku yetti bana daha da yemedim:)) dikkatli olun derim hormon seviyelerinizi bilmeden bi yiyeceği düzenli hergün yemeyin

Kizlar iyi aksamlar bisey soracaktım ben 2 hafta once dermoid kist ameliyati oldum dun kontrolum vardi sol tarafimda 21mm yumurtam olusmus iliski onerdi su andada beyaz bi akintim var sizce yumurtam catlamis olabilir mi cevap verirseniz cok sevinirim

canım. Yumurta akı gibi akışkan ise çatlamıştır beyaz akıntı genelde adetten önce olur

Kızlar yatış verdi bana doktordüşük riskinden.hastanedeyim şu an serum iğne ilaçç veriyoar dua edin bişey olmasın inşallah. H hml2829 canım senin nasıl olmuştu
Bnm 5+1 de 2 günlük ped kadar ağrısız kanamam olmuştu hemen dr aradım sen geç kliniğe hemşireye iğne yazdırıyorum demişti prolütan vurdular durdu kanama sonra 1 hafta kahverengi lekelendim risk 10 gün sürdü bitti canım. Sana ne oldu ne kadar kanaman var ? Stres yapma o kötü yapıyor ya musavvir de karnına dokunup, sübhanallahi ve bi hamdihi de bir de bol bol bişey olmaz canım inş sonradan araştırdım bazı kadınlar tüm hamilelik boyunca kanama yaşamış ama hiç bişey olmamıştı olumlu düşün zor ama dua edince Metin oluyor insan çok geçmiş olsun haberdar et

canım. Yumurta akı gibi akışkan ise çatlamıştır beyaz akıntı genelde adetten önce olur

Canim ayni seyi doktoruma da dedim ameliyat oldugun icin sirkulasyonun degismistir dedi. yumurtlama gunum normalde 22 kasim ve ben o gun o beyaz akintiyi gormustum. dun doktora kontrol icin gittigimde yumurtan var degerlendir demisti. ve ayni akintiyi simdi yine gordum catladi sanirim.

Canım ne zaman klomen kullandın. Doktor iğne falan vermiş miydi
Geçen ayın 26sında adet oldum beşinci günü başla dedi doktor ayın 7sinde kontrole gittiğmde yumurtan çatlamış dedi ama tutmadı okadar sancım olmuştu ki birleşme bile olmadı pek. Bugun doktora gittim yarın yine başlycam klomen verdi. Bakalım bittiği zaman gel dedi kendiliğinden çatlar yine inşallahhhh. Yoksa iğne yapacak galiba hiç bi fikrim yok bu klomende ikinci ayım henüz

Canım akıntım koyulaştı adet habercisi gibi. Pek umutlanmak istemiyorum
Yalnız bugün karnımın üst sağ tarafı ağrıyor, adette böyle bi ağrım olmaz normalde. İşte yine de bi umut diyorum

İnşallah canım kırmızılar gelmeden umut bitmiş sayılmaz. Yinede çok odaklanma inşallah adet olmazsın haber edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…