- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ayssssss yerim ya kiysmam sana insallah olack ve bu cicisleri giyecek senin sipa. (SIPA DIYORUM CUNKU MAVI ) ;Bi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.
Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diyekorktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.
ay insallah allah soyletti herhalde canim benim iyi dileklern icn cok tesekkr ederm. Kiz oglan hic farketmez. Saglkla kucagmza almak kismet olsn yeter.Ayssssss yerim ya kiysmam sana insallah olack ve bu cicisleri giyecek senin sipa. (SIPA DIYORUM CUNKU MAVI ) ;
RABBIM EN KISA ZAMANDA NASIP ETSIN CNM
Umudumuz sensin canıminşallahhh hayırlı haberlerle gelirsin buraya
Canim ben aksamustu toz seklinde aldim suya karistirip yiyebilirsiniz dedi. Kendimde yemeyi dusunuyorum cilt icinde faydasi cokmus.Ilaclarin hangisi daha iyi bilmiyrm ama ikiside ayni etkiyi gosteriyor asahi yukari canim..ben en son hafta sonu 13 bitki ozu aldim toz seklinde..uzum cekirdegi tozuda var icinde.bala karstirdim hepsini esim 3 gundur 1 kasik aliyor.1 ay sonra test vericez bakalim nasil etkisi olcak...ayriyetten kuru uzum cekirdekli kuru uzum falan zaten yediyrum hergun 1 kase findik fistik cevizle karistrip canim
Canım ne zaman klomen kullandın. Doktor iğne falan vermiş miydiYeterli tabi hergün olursa güçsüz kuvvetsiz olur :) ben klomenden sonra çok ağrım olmuştu yumurtamın çatladığı günün ertesi oldu bide dört gün sonra olmuştu başkada olmamıştı. Ama bu ay dişimi sıkacam artk iki güne bir Allah ne verdyse :))
Canım ben de yazın takmıştım kuru incire her gün yiyordum o ay prolaktinim 3 katına fırlamış o korku yetti bana daha da yemedim:)) dikkatli olun derim hormon seviyelerinizi bilmeden bi yiyeceği düzenli hergün yemeyinYalnız prolaktin seviyesi yüksek kişilerde tavsiye edilmiyor yazıyor da benim bu kimyasal gebelik olayımda yüksek çıkmıştı acaba bu durumla ilgili miydi yoksa normalde de yüksek midir
canım. Yumurta akı gibi akışkan ise çatlamıştır beyaz akıntı genelde adetten önce olurKizlar iyi aksamlar bisey soracaktım ben 2 hafta once dermoid kist ameliyati oldum dun kontrolum vardi sol tarafimda 21mm yumurtam olusmus iliski onerdi su andada beyaz bi akintim var sizce yumurtam catlamis olabilir mi cevap verirseniz cok sevinirim
canım. Yumurta akı gibi akışkan ise çatlamıştır beyaz akıntı genelde adetten önce olur
Bnm 5+1 de 2 günlük ped kadar ağrısız kanamam olmuştu hemen dr aradım sen geç kliniğe hemşireye iğne yazdırıyorum demişti prolütan vurdular durdu kanama sonra 1 hafta kahverengi lekelendim risk 10 gün sürdü bitti canım. Sana ne oldu ne kadar kanaman var ? Stres yapma o kötü yapıyor ya musavvir de karnına dokunup, sübhanallahi ve bi hamdihi de bir de bol bol bişey olmaz canım inş sonradan araştırdım bazı kadınlar tüm hamilelik boyunca kanama yaşamış ama hiç bişey olmamıştı olumlu düşün zor ama dua edince Metin oluyor insan çok geçmiş olsun haberdar et
canım. Yumurta akı gibi akışkan ise çatlamıştır beyaz akıntı genelde adetten önce olur
Geçen ayın 26sında adet oldum beşinci günü başla dedi doktor ayın 7sinde kontrole gittiğmde yumurtan çatlamış dedi ama tutmadı okadar sancım olmuştu ki birleşme bile olmadı pek. Bugun doktora gittim yarın yine başlycam klomen verdi. Bakalım bittiği zaman gel dedi kendiliğinden çatlar yine inşallahhhh. Yoksa iğne yapacak galiba hiç bi fikrim yok bu klomende ikinci ayım henüzCanım ne zaman klomen kullandın. Doktor iğne falan vermiş miydi
Çatlamış işteAyrica sol tarafimda igne batmasi gibi hafif agrim oluyor
Ayrica sol tarafimda igne batmasi gibi hafif agrim oluyor
Canım akıntım koyulaştı adet habercisi gibi. Pek umutlanmak istemiyorum
Yalnız bugün karnımın üst sağ tarafı ağrıyor, adette böyle bi ağrım olmaz normalde. İşte yine de bi umut diyorum
Çatlamış işte
Çatladığı için kasıklarında ağrı yapar bugünlerini hiççç boş geçme canım inşallah tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?