Ekliyorum canim cinsiyeti ne minnakin onuda yazayimbende varım :)
ne guzel dua ettn canim benim bu sene bizim senemiz olucak insallahNe güzel canim sanslisin masaAllah esin destek güzel birsey Allahim icini doldurucak bebisi nasip etsin hayırlısıyla
Nasil kurtulucaz bu duygudan bilmiyorum canımaynen canım okurken kendimi düşündüm benimde aklıma geliyo böyle şeyler belki de ben haketmiyorum diyorum
Ay hos bulduk canimm tesekkur ederimEkledim canım kaydetmedim daha son sayfaya kadar bakıyorum yazacaklarima sonra kaydedicem bildirm gelir bu arada hosgeldin ugurlu gelsin topigimz
insaAllah öyle olurum canim benim hepimz iyi anneler olucaz eminim onlari bu kadar istiyoruz nasil kiymetliler bir bilseler daha dünyaya gelmeden derdine düşüyoruz endiseleniyoruz Allahim hayırlısini nasip etsin canim benimbence sen cok iyi bi anne olucaksn.
Cunku korkularim var.
Nasil ki insan bilgi edndkce aslnda ne kadar bilgisiz oldgunu anliyosa korumak istedkce de ne kadar yetersiz oldgnu hissediyor.
Boyle hissetmen cok normal.
Sakin birakma pesinde boyle ebeveynlerin bisuru cocuklari olmali
Canim benim yine cok güzel şeyler yazmissin oda aklima gelmiyor degil hersey olabilir doğar iki gün gecer ya da aninda olur ben olmam artık nefesim ömrüm biter o zaman nolur tadini cikarmak lazım kiymetini bilmek lazim insaAllah ne güzel bir dua bugünde adet olmadan geçti bakalımS selifor çok güzel bi anne olacaksın bencenasipte varsa zaten olacak, ha dersen ki askıya mı alsam acaba diye psikolojik açıdan rahatlaman için belki iyi gelebilir ama bebişten vazgeçme Rabbim koruduktan sonra kimse bişy yapamaz bide bakalım o güne çıkabilecez mi Allahtan hayırlısını diliyoruz demiştimya belkide hayırlı olan bebeğin olmamasıdır. Bu bizlere teselli veriyo. Yoksa hepimiz hakediyoruz anne olmayı inşallah. Arkadaşımız buraya yazmış ona yazamadım buraya yazıyorum herkes hakediyo dünyanın en güzel en tatlı annişleri olacaksınız eminim sadece şuan için nasip değilmiş diyelim vakti gelince tadarız inşallah o duyguyu. Ben çok merak ediyorum anne olmak nasıl bişy. Elimi karnıma koyuyorum bomboş. Kendimi bazen eksik hissediyorum. Geçmişim biraz acı dolu. Arada duygusallaşıyorum. İçinde bi can oluşması o mucize düşündükçe inan sabırsızlanıyorum inşallahhhhh Allahım sen hamilesindir de korunmak için çoook geç kalmış olursun
Gecen ay benimde oyleydi ama 7 gun erken hasta oldum insallah sen olmazsin ama belirti arama cunku psikolojin surekli ona endeksi ve yaniltici olabiliyorKızlar
2 gün önce yumurtlama günümdü bugün adet olacakmışım gibi garip bir his var karnımın alt tarafıda ara ara boşluk ağrısı gibi agriyo ama çok rahatsız edici değil acaba usutmektenmi yoksa döllenme mi oluyo bu kadar erken belirti yasanirmi kaç aydan beri deniyoruz her ay kendimi daha çok dinlemeye başladım kafayı yicem artık
Ekledim seni canım
Mune hanim aciklama yapmıştı banlandigi icin öyle yazıyor demisti acilmamis demk ki hala birkac gün olmuştuaaasahte profil yaziyo ilk defa goruyorum boyle bisey
insaAllah canim benimne guzel dua ettn canim benim bu sene bizim senemiz olucak insallah
Amin canım doğru söylüyorsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahGecen ay benimde oyleydi ama 7 gun erken hasta oldum insallah sen olmazsin ama belirti arama cunku psikolojin surekli ona endeksi ve yaniltici olabiliyor
Ama insallah anne olursun
Gerçekten oylemiyim canım ya böyle hissettirdiysem ne mutlu bana yazin gözlerimi doldurdu hosgeldin aramıza dua kardesligi kader ortakligi bizim ki bende hepinizi cok seviyorum ne derdim olsa muhakkak cevap veren teselli eden oldu Allah razı olsunS selifor yazdiklarini okuyorumda ne guzel bir insanmissin
Birbirini gormeden isinabilir mi insan bilemiyorum ama
Cok sevdim seni
Nasil guzel yureklisin
Hep boyleleri ciksin karsimiza insallah
Iyi olalim ki iyi insanlarla karsilasalim cok inanirim bu soze
Dualarimda sende varsin artik
Rabbim duysun bizi
Canimmmmm ♡♡♡♡
Canım kahveydirengi bugün bi ara kırmızıyadönük oldu ikinci serumu taktılar zaten günde ikitane takıyolarmış inşallah bişey olmaz.sağol canımBnm 5+1 de 2 günlük ped kadar ağrısız kanamam olmuştu hemen dr aradım sen geç kliniğe hemşireye iğne yazdırıyorum demişti prolütan vurdular durdu kanama sonra 1 hafta kahverengi lekelendim risk 10 gün sürdü bitti canım. Sana ne oldu ne kadar kanaman var ? Stres yapma o kötü yapıyor ya musavvir de karnına dokunup, sübhanallahi ve bi hamdihi de bir de bol bol bişey olmaz canım inş sonradan araştırdım bazı kadınlar tüm hamilelik boyunca kanama yaşamış ama hiç bişey olmamıştı olumlu düşün zor ama dua edince Metin oluyor insan çok geçmiş olsun haberdar et
Amonn canim benjm insallahAmin canım doğru söylüyorsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?