2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insaAllah öyle olurum canim benim hepimz iyi anneler olucaz eminim onlari bu kadar istiyoruz nasil kiymetliler bir bilseler daha dünyaya gelmeden derdine düşüyoruz endiseleniyoruz Allahim hayırlısini nasip etsin canim benim

Kızlar
2 gün önce yumurtlama günümdü bugün adet olacakmışım gibi garip bir his var karnımın alt tarafıda ara ara boşluk ağrısı gibi agriyo ama çok rahatsız edici değil acaba usutmektenmi yoksa döllenme mi oluyo bu kadar erken belirti yasanirmi kaç aydan beri deniyoruz her ay kendimi daha çok dinlemeye başladım kafayı yicem artık

Canim benim yine cok güzel şeyler yazmissin oda aklima gelmiyor degil hersey olabilir doğar iki gün gecer ya da aninda olur ben olmam artık nefesim ömrüm biter o zaman nolur tadini cikarmak lazım kiymetini bilmek lazim insaAllah ne güzel bir dua bugünde adet olmadan geçti bakalım

Gecen ay benimde oyleydi ama 7 gun erken hasta oldum insallah sen olmazsin ama belirti arama cunku psikolojin surekli ona endeksi ve yaniltici olabiliyor
Ama insallah anne olursun

S selifor yazdiklarini okuyorumda ne guzel bir insanmissin
Birbirini gormeden isinabilir mi insan bilemiyorum ama
Cok sevdim seni
Nasil guzel yureklisin
Hep boyleleri ciksin karsimiza insallah
Iyi olalim ki iyi insanlarla karsilasalim cok inanirim bu soze
Dualarimda sende varsin artik
Rabbim duysun bizi
Canimmmmm ♡♡♡♡

Gerçekten oylemiyim canım ya böyle hissettirdiysem ne mutlu bana yazin gözlerimi doldurdu hosgeldin aramıza dua kardesligi kader ortakligi bizim ki bende hepinizi cok seviyorum ne derdim olsa muhakkak cevap veren teselli eden oldu Allah razı olsun

Canım kahveydirengi bugün bi ara kırmızıyadönük oldu ikinci serumu taktılar zaten günde ikitane takıyolarmış inşallah bişey olmaz.sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…