Bu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmmGerçekten oylemiyim canım ya böyle hissettirdiysem ne mutlu bana yazin gözlerimi doldurdu hosgeldin aramıza dua kardesligi kader ortakligi bizim ki bende hepinizi cok seviyorum ne derdim olsa muhakkak cevap veren teselli eden oldu Allah razı olsun
Gelsin canım batinida yazarsa sevinirim şimdiden hosgeldi sefa geldi
Bişey olmaz Allah'ın izniyle..benimki kıpkırmızı bildiğin adet kanıydı benimki geçtiyse seninki de geçer inşCanım kahveydirengi bugün bi ara kırmızıyadönük oldu ikinci serumu taktılar zaten günde ikitane takıyolarmış inşallah bişey olmaz.sağol canım
Sağol canım yaa inşallahBurmera Canım geçmiş olsun Allahim sana bagislasin bebisi insaAllah
Sagol canım benim insaAllah hep beraber mutluluklarimizi üzüntulerimizi paylasicazBu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmm
Sendende cumlemizden razi olsun insallah
Insallah hep mutluluk paylasiriz canimmSagol canım benim insaAllah hep beraber mutluluklarimizi üzüntulerimizi paylasicaz
Yaa inşallah canım insallah ya şu an adet gibi kahve geliyor.hemsirelerde daha hemen şak diye kesmez diyorBişey olmaz Allah'ın izniyle..benimki kıpkırmızı bildiğin adet kanıydı benimki geçtiyse seninki de geçer inş
Dedim ya 1 hafta kahve gelmeye devam etti korkulacak bir durum yok şeker:) ultrasonda baktılar mı kanama alanı var mı diye o zmn rahatlar içinYaa inşallah canım insallah ya şu an adet gibi kahve geliyor.hemsirelerde daha hemen şak diye kesmez diyor
Dün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seniInsallah hep mutluluk paylasiriz canimm
Bat 17 bakalim :)
Senin de 2 galiba
Once sen sonra sirayla diger annelerden haber aliriz aralikta insallah
Sağol canım ya içimi ferahlattın inan Allah razı olsun :) sabah bakıcak galiba tekrarDedim ya 1 hafta kahve gelmeye devam etti korkulacak bir durum yok şeker:) ultrasonda baktılar mı kanama alanı var mı diye o zmn rahatlar için
Beraber transfer olalim insallahhDün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seni
İnşallah canım kırmızılar gelmeden umut bitmiş sayılmaz. Yinede çok odaklanma inşallah adet olmazsın haber edersin canım
Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canimaa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise
Yaaa çok duygulandım canım. Ne güzel düşünmüş esin. En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallahBi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.
Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diyekorktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.
Est sen ve bebiş iyi olunSağol canım ya içimi ferahlattın inan Allah razı olsun :) sabah bakıcak galiba tekrar
insaAllah canım benimBeraber transfer olalim insallahh
Hiiiic uzulme sikma canini
Rabbim en guzel zamanda en saglikli en hazir zamanda nasip edecek bize de insallah
Canim yaa şu an nasılsın ? Bişey olmayacak dualarim seninle. Sakin stres yapma iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?