2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmm
Sendende cumlemizden razi olsun insallah

Bu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmm
Sendende cumlemizden razi olsun insallah
Sagol canım benim insaAllah hep beraber mutluluklarimizi üzüntulerimizi paylasicaz

Yaa inşallah canım insallah ya şu an adet gibi kahve geliyor.hemsirelerde daha hemen şak diye kesmez diyor
Dedim ya 1 hafta kahve gelmeye devam etti korkulacak bir durum yok şeker:) ultrasonda baktılar mı kanama alanı var mı diye o zmn rahatlar için

Insallah hep mutluluk paylasiriz canimm
Bat 17 bakalim :)
Senin de 2 galiba
Once sen sonra sirayla diger annelerden haber aliriz aralikta insallah
Dün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seni

Kizlar ya pazar aksamindan beri hic durmayan şiddetli sancilarim var hem rahim hem mide bagirsak dun ve bugun hastaneye gittim doktorum takib ediyor fazla yumurta oldugu icin agri yapiyor ve progestaninda yan etkisi olabilir diye onu birakabilirsin dedi.. Ama tutunabilmesi icin gerekli degilmi icimden hic birakmak gelmiyo agrilari cekerim yeterki hayra vesile olsun sizce birakimmi?
Carsamba catlamaya baslamisti yumurtalar ozaman basladm progestana bugn 6 gün oldu yani..

Dün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seni
Beraber transfer olalim insallahh
Hiiiic uzulme sikma canini
Rabbim en guzel zamanda en saglikli en hazir zamanda nasip edecek bize de insallah

aa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise
Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim

Yaaa çok duygulandım canım. Ne güzel düşünmüş esin. En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…