Bende bu ay kullandım banada yumurta büyümüş dedi ilişki günleri önerdi canım ağrım oldu benimde sol kasıkta bacağıma kadar ağrıdı. Senin çabuk etki etmiş birlikte olduğu halde olmamış demek Allah büyük
Adetin 3. günü başlanıyor 15 gün kullanmak lazım 3-4 yemek kaşığı bala 1 tatli kaşığı tarçın ve 1 tatli kaşığı öğütülmüş çörek otu sabah ve aksam ac veya tok karnina alacaksn. tabi hepsi taze olacak
Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim
İnşAllah psikolojik değildirPsikolojik belirti yaşarsın test ettik onayladık :) akışına birak inşallah gebesindir
Aminn teşekkür ederim İnşAllah psikolojik değildirPsikolojik belirti yaşarsın test ettik onayladık :) akışına birak inşallah gebesindir
Aminn teşekkür ederim İnşAllah psikolojik değildirsayılı ginler kaldı yine de beklemekten başka çarem yok
Ben 2 yillik evliyim hic korunmadim hic doktorada gitmedim ve bu ay kullandm adet günüm 3 gün gecti bugün test yaptm silik çizgi ciktiBen dün başladım inşallah etkisi olur
Darısı başımaaaa darısı başımaBen 2 yillik evliyim hic korunmadim hic doktorada gitmedim ve bu ay kullandm adet günüm 3 gün gecti bugün test yaptm silik çizgi cikti
Aminnn insaallah isteyen herkesin basina :))Darısı başımaaaa darısı başıma
Iliskiye girmeden yarım saat önce icir yedir canımAllahtan ki eşim bitter seviyo ben hiç sevmem kahve ve bitter ama o sever şanslıyım bakalım yarın keçiboynuzu kaynatıp içirecem yumurtlama döneminde de bunları yaparım
Aynen canım malesef aslında hic yapasim yok ama duramam biliyorumSenin adetinde düzensizdi dimiişte düzensiz olunca insan ne zaman test yapacağını da bilmiyo sen o günkü olanlardan sonra bi on gün sonra test yaparsın gibi
Canım bu arada sen ilişkiye ara verme adete kadar devam et. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Belki geç yumurtluyorsunAynen canım malesef aslında hic yapasim yok ama duramam biliyorum
Canim nasil oldun
Yok canım erkek yapicak zaten. Yap bir kahve eşine ilişkiye girmeden yarım saat önce kahvenin yanına da bitter çikolata. Icsin yesin bir güzel. Yarım saat sonra da bebis çalışmaları baslasinnnnŞimdi farkettm benim kafa gitmş. Bunu erkeğin yapması gerekiyo diye okumuştum sperm sayısı için gücü için. Kadına faydalımıymış ne güzel
Olabilir canım en son 27sinde oldu bir daha kac gün sonra olur bilmiyorum adam ne zaman yanasirsa artık rastgele gidiyoruzCanım bu arada sen ilişkiye ara verme adete kadar devam et. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Belki geç yumurtluyorsun
Yumurtan catlamis canim o zamanKızlar sol kasık ağrım var adet Sancısı gibi ama daha hafif i akıntım var yumurta Akı kıvamında. Adetin 16. Günü
Yok canım erkek yapicak zaten. Yap bir kahve eşine ilişkiye girmeden yarım saat önce kahvenin yanına da bitter çikolata. Icsin yesin bir güzel. Yarım saat sonra da bebis çalışmaları baslasinnnn
Aynen canım malesef aslında hic yapasim yok ama duramam biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?