2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Önümüzdeki maçlara bakacaz canım inşallah bu ay kondisyonluyum

Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim

Şimdi farkettm benim kafa gitmş. Bunu erkeğin yapması gerekiyo diye okumuştum sperm sayısı için gücü için. Kadına faydalımıymış ne güzel

Senin adetinde düzensizdi dimi işte düzensiz olunca insan ne zaman test yapacağını da bilmiyo sen o günkü olanlardan sonra bi on gün sonra test yaparsın gibi
Aynen canım malesef aslında hic yapasim yok ama duramam biliyorum

Şimdi farkettm benim kafa gitmş. Bunu erkeğin yapması gerekiyo diye okumuştum sperm sayısı için gücü için. Kadına faydalımıymış ne güzel
Yok canım erkek yapicak zaten. Yap bir kahve eşine ilişkiye girmeden yarım saat önce kahvenin yanına da bitter çikolata. Icsin yesin bir güzel. Yarım saat sonra da bebis çalışmaları baslasinnnn

Canım bu arada sen ilişkiye ara verme adete kadar devam et. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Belki geç yumurtluyorsun
Olabilir canım en son 27sinde oldu bir daha kac gün sonra olur bilmiyorum adam ne zaman yanasirsa artık rastgele gidiyoruz

Kızlar sol kasık ağrım var adet Sancısı gibi ama daha hafif i akıntım var yumurta Akı kıvamında. Adetin 16. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…