Buraya işte kızzznereye anlamadım
Tamam anladım ya :) ne diye yazayım :)Buraya işte kızzz
Nasıl oldun canımSağol canım yaa inşallah
Kizlar ya pazar aksamindan beri hic durmayan şiddetli sancilarim var hem rahim hem mide bagirsak dun ve bugun hastaneye gittim doktorum takib ediyor fazla yumurta oldugu icin agri yapiyor ve progestaninda yan etkisi olabilir diye onu birakabilirsin dedi.. Ama tutunabilmesi icin gerekli degilmi icimden hic birakmak gelmiyo agrilari cekerim yeterki hayra vesile olsun sizce birakimmi?
Carsamba catlamaya baslamisti yumurtalar ozaman basladm progestana bugn 6 gün oldu yani..
Merhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?
Evettttt süperrr tebrik ederimmmm hemen yarın kan testi yaptır. Darısı bizlere inşallah.Merhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?
Bariz hamilesin tebrikler :)Merhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?
Canımmm ben alıyım sana onu yeterki benişlerimiz gelsin inşallah vardırEger bu ay hamileysem kan testimin sonucunu ogrenince varligini öğrendigimde aldigim ilk sey hatirasi olarak bunu alicam Allahım hayirlisiysa nasip et
Eki Görüntüle 1919020
İnsallah bebisimize hicbirseycikler olmasın canım. Dinlenmeye çalış
Yumurtalar çok fazla olduğundandir canım ya. Ama progestani ben hamile kaldıktan sonra kahverengi leke gelince doktor vermişti düşük tehlikesi diye. Sana şimdi niye bu kadar erken vermiş ki anlamadım.
Hamilesin diyor test sana canım :))
Düşünmemeye çalışıyorum canım. Onun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah ona layık anne baba olabilirizAh canım benim Allahim yardim etsin bize korusun evlatlari kötülerden sen düşünme böyle üzme kendini minnak hisseder
Hic kafana takma bence ben bu ay hic istemiyordumtamam sagol deneyecegim bunu ama adet düzensizliğim var kadın doktorum sorun olmadıgını söyledi :/
Düşünmemeye çalışıyorum canım. Onun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah ona layık anne baba olabiliriz
insaAllah canım sağolasınÇok teşekkür ederim canim darisi basina inşallah
Sagolasin güzel yürekli arkadasim insaAllah gelsinlerde neler neler alicaz onlaraCanımmm ben alıyım sana onu yeterki benişlerimiz gelsin inşallah vardır
[ Allahin izniyle olucaksin canim merak etme güzel yürekli bir annesi var teyze kuzusununDüşünmemeye çalışıyorum canım. Onun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah ona layık anne baba olabiliriz
sagolasn guzelm annelik hepimize nasip olsun insallah.ben de cok duygulandm. İcim kipir kipir oldu smdidenYaaa çok duygulandım canım. Ne güzel düşünmüş esin. En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah
Daha iyi tutunabilsin diye galiba.. Arastirdim biraz rahim duvarini kalinlastiriyomus o yüzden birakmak istemiyorum ama doktorunda bi bildigi vardir heralde arada kaldim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?