2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iki aydir gecikiyordu o yuzden tarih 6si yazdirmistim ama yine şimdi 28de 29da bir e döndü herhalde. Regl oldum.Benide kaldirabilirsin Rabbim hayrli zamanda nasip etsin

Vajinal duş vajina nin içininde yikanmasidir ve o bir korunma yöntemi değildir enfeksiyona yatkınlık çok fazladır cnm senin yaptığını bende çok yaptım merak etme

İyiyim kuzum sorun yokmus cok sukur. Bazen fenalasiyorum ama sana da oluyo muydu kulagm cnliyo basim donuyo yerde miyim gökte mi bilmiyorum o an

Kuzum büyük bi ihtimal tansiyonun düşüyordur dikkat et kendine

Yarın benim günüm
Ay ben resmen ayaklarım havada uyuyayim diyorum artk )sabah dus alınca da ise gec kaliuorum

Esim bile bana gidaklamadnmi diyo deli oluyrm dalga gecme dye kizyrm ona guluyr adam ne yapsn artk :)
Bende hep kalkardm bu ay namazda yarim saat onceye alarm kurup kalkyrm abdest alyrm namazada denk geliyo icimde rahat edyo mecbur napim:)))

Cnm vajinayi yikama ben hocaya sorunca idrarinizi yapip disardan yikayn vajinayi icini degil dedi ama sonradan akiyr dedim de bana sonradan gelenler bozmaz dedi abdestini sadece camasrini degstrmn yeterli dedi cnm ama iliskidn biraz vakit gecsn fazlasi aksn kalanlar bozmuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…