2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

friendlyfriendly S selifor kızlar benim bat 31 aralık . İnanın üzgün değilim ama bedenim bana büyük bir oyun oynadı. 32 yaşındayım ve tam 20 yıldır adet oluyorum 5 aydır bebek istiyoruz. Ama bu ay hiç olmayan şeyler yaptı bedenim bana yoğun olan akıntım kesildi şiddetli bel ağrısı vs derken gerçekten oyuna gelmişim. Sağlık olsun napalım artık klomen kullanıyım diyorum

canım ikiz olabilir mi? beta da 4515 olduğuna göre keseyi çok rahat görürsün hatta belki kalp atışını bile duyarsın, muayene oldun mu doktora?
aynen.
Biraz once bi baslikta bati 2 gun gecms arkadasin bhcg si 320ydi. Seninki onun 10 kati masallah ya gecen aydan hamile kaldn ustune gordn veya ikiz olablr canm F fatmaelifnur

Kızlar merhaba bu grubun en baslarımdaki uyelerinden biri olarak fazla giremiyorum ama secindirici haberi alan herkese allahım tamamıma erdirsin diyip sımsıcak kucaklıyorum allahım bizlerede nasip et diyerek doger bu heycanlı bekleyisteki arkadaslarıda selamlıyorum.
Ben bugun çatlama iğnesi vurdurdum allahım benim de kalbimdeki duayı ve sizlernde kalbinizdeki duayı kabul edip hayırlara vesile eder inşallah

Esim bile bana gidaklamadnmi diyo deli oluyrm dalga gecme dye kizyrm ona guluyr adam ne yapsn artk :)
Bende hep kalkardm bu ay namazda yarim saat onceye alarm kurup kalkyrm abdest alyrm namazada denk geliyo icimde rahat edyo mecbur napim:)))

Ayy en güzelini yapmışsın valla Allah kabul etsin canım :) eşinde horoz oluyo o zaman

aynen.
Biraz once bi baslikta bati 2 gun gecms arkadasin bhcg si 320ydi. Seninki onun 10 kati masallah ya gecen aydan hamile kaldn ustune gordn veya ikiz olablr canm F fatmaelifnur
Öğleden sonra gosterecem kan sonucuna bakalım ona göre demişti saat bir bucukda sıraya gircem olabilirmiki ikizlik

Canim o oyuna kac defa geldim ben. Gogus mesela cok onemli beirtiydi benim icin bu ay goguslerime el degmiyodu ama adet oldum. Zaten 10 gunluk dollenmeden belirti beklemek sacmalik hata bende.. Bende uzulmuyorum vesilem ne bilmiyorum. Klomen kullanip kullanmamakta kararsizim bu ay. Ikinci gebelikten sonra 1 yil hamile kalamayinca klomen kullandim ve hamile kaldim. Kurtajdan sonra 3 ay hamile kalamayinca ikinci kez klomen kulandim ve yine hamile kaldim. Sonuc degismedi hepsi kurtaj.. Simdi endise ediyorum klomen kulanipta düsük yaparsam diye. Daha onceki Dr.uma sordum klomen düsüğe sebep olurmu diye güldü yook dedi ama emin olamiyorum. Internette arastirdim klomenin azda olsa düsüge sebep oldugu gibi yazilar var. o yuzden cok kararsizim. cumartesi dr.a sorucam klomen dusuge sebep mi diye.

Kızlar hayla adet olmadım olamadım dün gece enfeksiyondan sanırım midem bullanıyordu bugun çok şükür yok bol bol su içip tuvalete çıkıyorum .. ama bu hasta olmam çok korkutuyor beni akşama eşimle beraber kan vermeyi deger yüselmiş mi diye gidecez ama gene üzüleceğiz eşimşi üzecem diye çok korkuyorum ..Doktorun verdiği ilaçları bile almadık almamı istemedi eşim şuan bilmiyorum ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…